Pozitív tapasztalatok

KiLehetek · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. október 29. 23:54

Én egyszer voltam nála, megosztottam a tapasztalatom. Ennyi a történet. ;)

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2019. október 29. 12:57

Kedves* Aranyos*  Ilyen hamar megváltozott előnyére..?? 😉

 

KiLehetek · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. október 28. 23:03

Mit hogyne? :)

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2019. október 28. 18:14

Hát hogyne.... 😂😂😂😂

 

KiLehetek · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. október 18. 21:02

Kaposváron Jenni (41)-től pozitív élményekkel távoztam. Kedves, aranyos és ápolt volt. A valóságban kicsit teltebb, de nem vészes. Bátran ajánlom.

Gregori87 · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. augusztus 19. 20:57

*** Kérjük az önreklám mellőzését ***

 

Fruzsi 20! Pécsen van helyileg. Amit vár az ember azt kapja! Nagyon kedves közvetlen könnyedén el lazultam a társaságában. Szőke haj kék szem formás alak. Szex kiváló!! Orális tehetsége fantasztikus!! Lakás rendben volt rendezett. Amint lessz lehetőségem biztos meglátogatom újból 😘😘

amigoo69 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. július 09. 13:11

Kira 28 Kecskemeten tartozkodik jelenleg ! Meglátogattam ! varkoznom kellett 20 percet! minden zökkenömentesen ment!

Higiboy · Újonc (26 hozzászólás) · 2018. december 03. 16:38

NEm olyan rég meglátogattam Anabelle leányzót. 

Összeségében pozitív a dolog kicsengése: egyeztetés gyors volt, kézséges, kecó igényes és jó fekvésű.

Stílusa érdekes, öntudatos és vezető tipus, de legalább őszinte, korrekt és élvezi amit csinál. Aki ezt a melót üzi, annak ez alap.

A képei reálisak, semmi p.shop (ez ma már nagy szó!), alak jó, magas izmos hölgyike, -ez lehet nem mkinek jön be - cici átlagos, dog pózt imádja. :)

NEgatívumként csak annyit említhetek h a kölcsönös franciát nem kedveli, így nem vittem túlzásba, és nincs Ntf, ami nálam mínusz. 

Jól el is dumáltunk, igazi cserfes humoros,tüzes latin muff. Egykoron verseny táncolt, mondjuk ezekkel a hosszú combokkal nem csodálom. :) 

Üdv mkinek!

 

ui: Eduánál is próbálkoztam,de a telefonos egyeztetésnél n. nem győzptt meg: drága árakhoz nagyon alap szolgáltatás dukál a hölgyikénél! Passzoltam. 

Gordon80 · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. szeptember 28. 20:57

Nóri 26 Szolnok

Sziasztok. Ma délután meglátogattam Nórit, és nagyon jól éreztem magam vele. Már a telefonos egyeztetéskor is egy nagyon kedves hangú hölgyet ismerhettem meg, élőben pedig sokkal fantasztiksuabb. 1 felejthetetlen órát töltöttünk el együtt, és kellemesen el is beszélgettünk. Sexy fehérneműben és magassarkúban fogadott, ahogy írta, ami nagyon bejött számomra. :) Egy gyors tusi, és utána pillanatok alatt egymásra hangolódtunk. Úgy gondolom, mindketten nagyon jól éreztük egymást. Tuti biztosan találkozunk még, amint lehet.

 

ui. Köszönöm Nóri, nagyon jól éreztem magam Veled. Puszi :)

Tat · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. augusztus 29. 18:31

Sziasztok. A miskolci forumot lezartak, igy ide irom. Miskolci Zoenal voltam ma. Masszazst hirdet happy finishel. De a teloban elmondta, ha szimpatikus a vendeg es megvan az a plusz, akkor lehet tobb is. Elarultam a nevem es kertem nezzen meg. Amugy kb 1 orat beszelgettunk telefonon, igazan jofej csajszi. Masnap hivtam is, megbeszeltuk az idopontot. Nem bantam meg. Picit szedett fel magara a kepekhez kepest de nem veszes. Felorat voltam. A franciaja tetszett es a sex is elvezetes volt, ahogy lovagolt elelvezett. Kicsit furcsaltam, de azt mondta jol esett neki. Meg biztos, hogy visszamegyek.

Sanyi30 · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. július 07. 19:49

Niki 32 voltam nemrégibe és nagyon jó döntés volt hogy őt választottam.Amikor ajtót nyitott nekem éreztem hogy nagyon jól tettem hogy ellátogattam hozzá.Behivott a lakásába nagyon igényes volt és hangulatos ezután megkinált üditővel és beszélgettünk hogy oldódjon a hangulat.Ezután közös zuhanyozás amint levetkőzött megláttam a gyönyörű sexis testéd már is kész voltam tőle.Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon aranyos,kedves,sexis,ápolt,közvetlen lány.Egyszerűen imádnivaló.Nagyon jól működött köztünk minden úgy éreztem.Nálam 10/10 

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. május 23. 21:57

Jó sokáig elszórakoztattad magad !!!

 

Pajo · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. május 23. 20:24

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

 

Hát srácok amit ma kaptam Pécsen Évátol azt nagyon hálásan megköszöntem neki mert nem tudom mikor éreztem ilyen jól magam utoljára.

Aki unja a "szalag munkát" annak bátran ajánlom!

Hihetetlen mennyire összhangban voltunk és velem nagyon élvezte ezt a pár együtt töltött órát.

Először csak 1 órát akartam mert gondoltam h szép nő el leszünk. ...De amit nyújtott nem tudtam eljönni és azt láttam rajta is h nem volt neki elég belőlem. ..

Ahogy tehetem meglatogatom és aki jár nála Kérem Rá Nagyon VIGYÁZNI! !!

Zii · Újonc (13 hozzászólás) · 2018. május 05. 14:09

Végre tudok pozitív tapasztalatot írni!

Kendi19 Marcali környékén fogad. A képeken ő van! Élővé még jobban tetszik! Többször voltam Vele. Hihetetlen bályos a hangja, kedves, intelligens lány. Amire nekem szükségem volt,mindent szó nélkül teljesített!  A megbeszélt időre pontosan fogadott! Vagyis találkoztunk,mert sajna helye nincs. A ***moderálva*** rendben vannak. Ha tehetem felkeresem. 

Higiboy · Újonc (26 hozzászólás) · 2018. április 04. 18:48

Egy kis élmény beszámoló:

Volt két telos lukra futtásom: 

Ninettke és Melinda többször se vette fel a telot, vmelyik ki is nyomott. Nem értem akkor miért kapcsolja be? Na mind1

Claudia (31) n.kedves intelligens nőci, komoly repertoárral, egy bajom van vele: képek photoshopoltak (nem olyan karcsú) és tuti több mint amit ír, inkább egy 35-40es Milf kat.

Liliána (26) nagy kár h vándor madár,mert nálam nagy kedvenc, topfavorit. Szép alak, kedvesség,jó franciska. Csak ajánlani tudom.

Az abszolút kedvencem, a dobogó legtetején nálam most Jennifer (26) van. Nekem n. bejött, igazi cserfes kedves teremtés, jó alakkal, szexi kisugárzással, imádni való szeméremajakkal. Párja Anett se semmi, mindekttejük nem a vézna, deszka kat. lehet vki ezt nem kultiválja, de én nagyon! :) 

Üdv mindenkinek

Higiboy

Panama7 · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. február 09. 11:50

Döniz26, jelenleg Nagykanizsán rendel.

A képek nem most készültek, azóta felszedett néhány kilót, de nem vészes. Az arca, szemei nagyon szépek, teste szoli barna, bőre puha,illatos. Intim piercingel rendelkezik, ami nagyon szexi. Kedves, aranyos, lehet vele beszélgetni. Nem egy letámadós típus, sajnos az ígérettel ellentétben francia csak gumiban volt. Összességében jól éreztem magam vele, valami azonban mégis hiányzott. Talán majd legközelebb...

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. január 28. 23:43

7 dislike egy ilyen jó beszámolóra! Valakiknek savanyú a szőlő......   :))))))  

 

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. január 28. 23:39

Daniella kedves visszatérő lány Anett meg remélhetőleg újra meglátogatja városunkat hamarosan !  Addig is kitartás drága jó Gróf Uram!  :)  

 

Berthier · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. január 28. 23:37

 

Ugyehogyugye!? :) Gern geschehen!  Hasonló magasak és hasonló alkatúak. Két csinos-dögös vadmacska! Én külön-külön élveztem bájaikat . Már-már irigyellek ezért a nagyszerű élményért! Arra lennék még kíváncsi h a beszámolód (és Gróf Kurátoré) kiknek szúrta a szemét és nyomtak rá dislike-ot! Erről jut eszembe hogy ellendrukkban születnek a legjobb teljesítmények!  :P  Én legalább hármat kapok majd! Figyeljétek!!!! 

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. január 26. 21:19

Anett25 + Daniella26 1 óra Zalaegerszeg

Először is köszönet mindazoknak akik egész héten azzal nyüstöltek, hogy menjek el hozzájuk.

A bemutatkozáskor meglepődtem. Én simán összekevertem a két lányt. Azt hittem hülyéskednek. Kellett pár másodperc amíg rájöttem, hogy valójában helyes a bemutatkozás. Természetesen a szokásos világfájdalommal az arcomon léptem be. Anett egyből meg is próbált felvidítani. Nagyon jól esett. Zuhanyzás után, a fürdőből kilépve pillantottam meg őket meztelenül. Ahogy Daniella kilépett az ajtó mögül az teljesen filmszerű volt. Elállt a lélegzetem. Lefeküdtem az ágyra amíg ők megfürödtek. Szokatlanul nyugodt voltam. Talán a szoba hangulata tette, nem tudom igazából. 

Pár perc után bejöttek. Balomon a szende Daniella, jobbomon az energiától túltengő vérbeli művésznő Anett. Sokáig hagytam, hogy csak simogassanak. Beszélgettünk és végtelen nyugalom szállt meg közben. Bármeddig el tudtam volna viselni, de tudtam, hogy az időm véges. Be is indultam egy kicsit. Szeretnék mindig ilyen lenni, de félek, hogy ez nem tetszik a lányoknak. Anett pedig még jobban bíztatott, amitől végre arra koncentréltam amiért mentem. Mindkét lány puncija kifogástalan volt. Rohadtul jó volt amikor egymást simogatták. Odanézni se nagyon mertem, pedig Anett erre sarkallt. Daniella csodásan nedvesedett ahogy nyaltam, oly rég vágytam már ilyenre is. A két különböző típusú mell felváltva szopogatásától elfelejtettem azt is, hogy valaha valami bajom volt ebben az életben. Anett állt neki franciázni, közben a végig mosolygó Daniellát nyalogattam, csókolgattam. Anett ült bele először. Azt sajnáltam, hogy nincs négy szemem, meg hat kezem. Aztán hátulról toltam a szókimondó lányt. Daniella egyik kezével őt, a másikkal engem simogatott. Kértem a gumicserét mert éreztem, hogy nem bírom sokáig. Daniella ült bele, eközben Anett magához nyúlt. Fordult egyet Daniella és elölről, nyakamban a lábaival végeztem bele a dolgot. 

Még egy jó negyed órát dumáltunk. Anett remek emberismerő, őszinte lány. Vele bármennyi időt el lehetne beszélgetni. Volt egy téma amiben eltért a véleményünk. Imádtam ahogy sziporkázik, pedig természetesen nekem volt igazam :-) Az átlagnál sokkal intelligensebb. Daniella is nagyon jó benyomást tett rám ebből a szempontból. Ő elvarázsolt, ez nem is kérdés. 

Összességében elmondhatom, hogy két igazi nőt ismertem meg. Két különböző személyiség, akik remekül kiegészítik egymást. Bátran ajánlom minden típusú srácnak ezt a fajta együttlétet velük. Óriási szerencsém volt, hogy nem hagytam ki ezt az alkalmat.


Téma indítva: 2010.02.25., 559 hozzászólás összesen