Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2018. december 30. 12:43

Ember! Te miből vagy? :)

Gondolod, hogy az oldalnak az az érdeke, hogy te minél könnyebben építhesd a  "családfád"? Értem én hogy ha sok az infó nehezebb feldolgozni, lementegetni, rendszerezni... de szerintem nem fogják az "érdekeid" szerint alakítani a történteket.

Aki régi motoros, az ismeri a régi hirdetőket, mindegy milyen képet tölt fel, vagy épp nem tölt. Aki csak a nyálát akarja csorgatni annak is mindegy. Aki pedig az "életpályákat" akarja nyomon követni,az meg szerintem feccelje bele az energiát. Komolyan úgy gondolod, hogy akár melyik portál megkönnyíti a címgyűjtési akciókat? Ne viccelj már :D

Az új madarakat meg aki akarja kipróbálja (én már öreg vagyok a fiatal fiókákhoz)

 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2018. december 30. 11:25

gondolom azért pakolják át a kommenteket, hogy egy adott város topikja tényleg az adott városban hirdető lányokról/tapasztalatokról szóljon és ne másról. Ezért lett külön csevegő ahol lehet mindenen témázni, verseket írni stb., van dühöngő, meg külön kérdezős topik is. Ez szerintem jó irány volt. 

Moderáció meg tényleg érdekes mikor hogy megy. Maga a kommentek átpakolása szerintem érthető, de moderációnál ha nincs benne csúnya, trágár szó, pusztán leírnak egy hirdetőről negatív véleményt és nyom nélkül eltűnik az gyanús.

De még mindig azt mondom, azzal hogy lett külön topik a csevegésnek, kérdéseknek átláthatóbb az egész. Ehhez képest a chat maga a káosz.

 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. december 30. 11:18

Részben igazat adok. De a fórum nem rendbe lett rakva, hanem el lett k*rva. Lassan már minden moderálás alá esik. A beszámolók eltűnnek, elpakolódnak...stb. Már kedve sincs az embernek beszámolót írni. Főleg hogy valamelyik szerkesztőt üldözési mánia gyötri, és engem rendszeresen hirdetőnek hisz.

 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2018. december 30. 10:46

- magukat járatják le ezzel, mert ha ennyire nem megy nekik, kétlem hogy egy 15-20 fős online magból annyi vendég kikerülne. Főleg aki pl. beöltözős crossdresser vagy mikre vágyik pláne nehéz találni, vagy zalából párokat.

- meg lehetne erre írni, hogy a többség elnyomhatná őket, de mindenki kikopott szinte a sok éves brigádból. Maradék 3-4 is inkább csak felnéz aztán lelép, mert nem talál senki értelmeset. 

- azt hogy a korrekt, valódi hirdetéssel rendelkező lányok 90%-a kb. elmenekült a sok idiótától meg lehet őket érteni. Szintén itt is az a maradék réteg, belép és lelép.

- lehetne még azt mondani tiltsuk ki az összes olyat aki hirdetés nélkül teletolja spammel a chatfalat, de 24 órára lenne bármi visszatartó ereje? Meg időm és kedvem sem lenni állandóan figyelmeztetéseket adni

 

Meg legyünk korrektek és ne csak a hirdetés nélküli vendégfogókat említsük meg, mint közösségromboló elem, hanem azokat a pasasokat akik szintén hirdetés nélkül ingyen akarnak ny.lni, meg ország-várost játszanak és óránként nyögnek be egy adott várost mintha tolonganának érte a jelentkezők.

 

3-4 régi motoros meg 3-4 korrekt hirdető nem fog tudni így rendet rakni, az oldal meg gondolom azért tesz magasan az egész chatre, mert abból 0 Ft a bevétel. Bárki írhat ingyen, csak egy regisztráció kell hozzá. Ráadásul sokkal kevesebben olvassák mint a pörgős városok fórumait. Amilyen rend lett a fórumokban olyan káosz lett a chaten, de ez már azóta így van mióta hosszú ideig nem volt chat, majd visszarakták. 

Vagy legalább visszaállítanák a privát chat funkciót mint régen, és nem automatikusan levelet küldene hanem a chaten látod, hogy XY online és külön szobában lehetne beszélgetni. Akkor még azt mondanám hirdesse is magát a nőnek beöltöző pécsi férfi meg a zalai pár és társai, meg az ingyenpartnerben vágyakozó városkeresők szórakozhatnak egymás között.

 

Nem vagyok optimista, kb. semmi nem fog változni. Amennyit voltunk fent anno, ahhoz képest csak benézünk már és le is lépünk.

 

staffi · Őstag (1031 hozzászólás) · 2018. december 29. 21:19

Teljesen igazad van ebbe, nem azért lett kitalálva, hogy ott hirdessenek :( 

 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2018. december 24. 08:11

A chatett elég sokan hirdetésre használják, csak úgy röpködnek a telefonszámok és az előre megírt szövegek pár percenként. "gyere, várlak". Tudom ha 3 figyelmeztetést kap akkor 24 órára ki lehet tiltani a hirdetőt. de úgy tűnik, hogy nem sok embert zavar, hogy reklám felület lett a chat. vagy akiket zavar eleve be sem lépnek. Régebben jókat tudtunk beszélgetni a chatten, ma meg tele van szórva hirdetésekkel, más téma nincs is. Ez lenne a chat célja, hogy ott lehessen hirdetni? 

 

De mi a problémám? Hát ez, tele van szórva a chat a" gyere, várlak, telefonszám szöveggel" így én sem lépek már be oda ezután. Mivele gy idő után unalmas ugyanazt olvasni.

 

 üdvözlettel

 

kankirály nicknév.

Lánykereső Szerkesztőség · 2018. december 18. 10:41

Kedves Fütyülős!

 

Megértjük, hogy Önnek ezek a szempontok lenénnek a fontosak, de sajnos nem tudjuk teljesíteni a kéréseit.

A képek számát nem igazán látjuk miért lenne értelme korlátozni, mivel van aki csak 1db fotót, van aki 20-at szeretne feltölteni (apró hirdetése esetében pedig maximum 3db-ot tud feltölteni) pont azért, hogy meggyőzze Önöket látogatókat, hogy hívják fel... A "masszázs papírt" (tehát oklevelet), masszázs ágyat... a masszázs kategóriában lévő hirdetőinknek engedjük feltölteni, szexpartnerek esetében ezeket töröljük.

A következő két javaslatát kicsit össze vonnám, mivel szerintünk itt hasonló dologról van szó. Ön azt szeretné, ha a hirdető a hasát, combját... fotózná, viszont a lábát, körmét, fenekét ne. Ezek szerint Önnek a has, comb a fontos, de higgye el mást a láb, műköröm, popsi, póthaj... érdekel.

Úgy vesszük észre a hirdetők azért töltenek fel ilyen jellegű képeket, mivel azokat a látogatóknak a figyelmét szeretnék felkelteni, akiket ezek vonzanak.

Legjobb tudomásunk szerint annak a közlésére, hogy valaki szült-e, vagy sem nem kötelezhetünk senkit (személyiségi jogi törvények). Viszont úgy gondoljuk, ha felhív egy hirdetőt aki Önnek a hirdetése alapján szimpatikus biztosan válaszol erre a kérdésére.

A friss fotók megoldásán gondolkozunk. Még nem tudjuk hogyan lehet korrektül kivitelezni, de ha lesz rá megoldásunk, akkor megvalósítjuk

 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. december 17. 16:58

Üdv!

 

Javaslom a hirdetesekbe feltölthető képek maximálizálását mondjuk 7 képben. Minimaum 3 kép.  Van olyan hirdető aki sportot űz a képek feltöltéséből. A képek lehetőleg a hirdetőröl készüljenek, és ne az új műkörméről, masszázs papírokról, más személyekről, egy tangás fenékről...stb. Legyenek felismerhetők a tipusjegyek. Egész alapos kép kötelező! Milyen alkat, milyen rassz, volt-e szülés...stb. Ez nem a Facebook vagy az Insta. Itt nem át kell kurni a látogatót, hanem meg kell győzni és garanciát adni a hirdetés hitelességéért. Jah és viszonylag friss képek, mondjuk évnél nem régebbiek.

 

Köszönöm.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. december 13. 13:11

Bocsánat. Biztos félreérthetően fogalmaztam.

 

Szóval a képekkel kapcsolatos meglátásomat nem jeleztem belső üzenetben - de ilyet nem is írtam - viszont az itt leírt építő jellegű hozzászólásaimra nem kaptam választ.

 

Ezen hozzászólásomban pl. nem is volt link, így nem tudom mi lett letiltva!? 

 

Most komolyan. Miért nem lehet szűrni a nem idevaló elemeket (hirdetők)? Miért kell már lassan mindent moderálni? Miért nem lehet normálisan válaszolni a fórumot használó régebbi tagoknak nyíltan?

 

*** moderálva ***

Lánykereső Szerkesztőség · 2018. december 12. 13:27

Kedves Fütyülős!

 

Nekünk ezzel (képekkel) kapcsolatosan semmi privát üzenetet nem írt, mi sem írtunk ezzel kapcsolatban Önnek semmit, így kérem ne állítson valótlant!

Köszönjük

 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. december 12. 13:25

*** linkek tiltva *** Például Lotti(21) Debrecenben 4-5 éves képekkel is hirdet. Kedves, aranyos lány, de ezekkel a régi képekkel ő is csak átveri az embereket. 

 

Próbálok építő jellegű ötleteket megosztani a szerkesztőséggel, de se itt, se privátban nem kapok választ. Vagy ha kapok az semmiről nem szól.

 

***moderálva***

 

Sajnálom...

 

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2018. december 11. 12:10

Jó ötlet, de viszonylag könnyen kijátszható :( elég ha csak picit megváltoztatja a kepet (levágja az alját pl) majd ismet feltölti. Debrecenben most is van olyan hölgy aki rendszeresen teszi fel ugyanazokat a fotókat es rendszeresen meg is jelenik az új kepet feltöltők között

 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2018. december 07. 15:24

ezt támogatom, h amelyik fotó 2 éve szerepel itt, automatikusan törölve legyen, Szerkesztőség! Én is csatlakozok ehhez a javaslathoz!

 

 üdvözlettel.

 

kankirály.

 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. december 06. 16:00

Úgy látom ez a fórum is pörög. Szóval a hirdetők egy évnél régebbi fotóit automatikusan törölhetnétek a megváltozott testi adottságok eltitkolása végett. 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. október 28. 11:03

Üdv!

 

Korábban számtalan ötlettel kerestelek már meg titeket, amikből ha jól emlékszem semmi nem valósult meg. De sebaj. "Jó pap holtig tanul."

 

Lehetne olyan opció a regisztrált vendégek számára, hogy a kiválasztott hirdetőt - saját magának - "megjelölje":

 

-"Meg szeretném látogatva" vagy "Kiszemelt" illetve a

"Tiltó lista" amiket természetesen csak a felhasználó lát, és más nem.

 

Az előbbi azért lenne szükséges, mert a kedvencnek jelölés félrevezeti a többi látogatót, mert máshogyan nem tudom megjelölni a kiszemelt hirdetőt.

 

A másik opció ki tudná szűrni a korábban már meglátogatott hirdető személyét, és nem lennének felesleges látogatások a telefonszám, név, képek, életkor megváltoztatása miatt. 

 

Szerintem az érdek közös, és a megvalósítás sem ütközik semmilyen szabályzóba!

 

Köszönettel!

kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2018. június 06. 22:35

 

Értem,köszönöm!Minden jót!

Lánykereső Szerkesztőség · 2018. május 31. 10:38

Kedves kisboa!

 

A fórumban vannak részek, amik az indulásunk óta megtalálhatóak, ezért nem töröljük. Ilyen pl. az Ön által is említett pozitív és negatív vélemények topicoc. 

Régebben valóban bárki bárhol kérdezősködhetett, azonban ez senkinek nem volt jó (több oldal csak kérdés), így elkezdtük törölgetni azokat. Ez szintén nem volt jó ötlet, mivel valós dolog, hogy valaki érdeklődjön egy hirdetőnk után. Ezért jött létre a Kérdésem van topic. A vároi topicoc tetején ki is írtuk már egy ideje, hogy a kérdéseiket ide kérjük feltenni.

Az sajnos nem rajtunk múlik, hogy akik kérdeznek, azok nem írják oda, hogy melyik város, konkrétan melyik hirdető...

Ebből adódik, hogy ha tapasztalata van, akkor érdemes az aktuális városi részben megosztania. ha kérdése van, akkor a kérdésem van topicban

Egyúttal köszönjük a dícsérő szavait

További jó fórumozást kívánunk

 

kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2018. május 27. 21:38

Tisztelt Szerkesztőség!

Bocsánat,ha akadékoskodónak tűnnék,szükségem volna logikus tájékoztatásra az oldal működésével,pontosabban a fórum felépítésével kapcsolatban!Mint látható a bejegyzéseimből,próbálok aktív résztvevője lenni ennek a közösségnek,és  tapasztalásaimmal azt szolgálni,amiért ez a fórum létrejött!Szerencsére ismét megadatott,hogy sikerült néhány kedves ,és sajnos unszínpatikus hölgyet is meglátogatnom az ország nyugati felében!Megosztanám élményeimet,de nem tudom eldönteni hol tegyem ezt,melyik topicban,hogy a kedves érkedlődőknek egyszerű legyen!Én mindig az aktuális város topicjában teszem ezt,de megtehetem a Pozitív,vagy éppen a Negatív tapasztalatok között is,csak akkor több helyen kell keresgélni!És ugyan ez a helyzet a kérdésekkel is,azoknak is kűlön topicjuk van,sokszor helységnév megjelölése nélkül,csak a név leírásával érdeklődnek,és így a válaszok is elmaradnak,az azonosítás lehetősége miatt!

Tessék már nekem leírni,miért jó ez a széttagoltság,miért nem lehet ezeket e tapasztolatokat,és kérdéseket az aktuális város popicja alatt megjelentetni,hogy egy helyen lehessen tájékozódni!Persze,ha fontos a honlapon eltöltött idő,akkor értem!

Egyébként,ha már "tollat" ragadtam,szeretném megköszönni azt a színvonalat,amit kialakítottak, hosszú éveken keresztül sikerült megtartani,és egy nívós honlapot üzemeltetni!

További sikeres működést kivánok!Üdvözletel,Kb.!

_bitang_ · Újonc (23 hozzászólás) · 2018. március 23. 08:31

Üdv kedves szerkesztők. 

Látom már lehet kommentelni a hirdetők alá, egy bepipálható lista is jól  jönne  amin láthatnánk miket vallalnak egyes hölgyek. 

Köszönöm 

 

 

Lánykereső Szerkesztőség · 2017. március 31. 18:16

A mai nappal sikeresen elindult a chat publikus beta verziója.

A legnagyobb odafigyeléssel is maradhattak benne sajnos hibák, amiket "hermetikus" körülmények között nem tudtunk kitesztelni.

Kérjük, hogy aki valami rendellenességet vesz észre, az jelezze felénk, hogy mielőbb jabvítani tudjuk

Segítségüket megköszönve


Téma indítva: 2010.02.25., 383 hozzászólás összesen