Fórumozók egymás között (dühöngő)

Gabo30 · Kvázi-tag (249 hozzászólás) · 2019. április 24. 21:40

Nem mindenki kedvel, de nem is mindenki számít!  :)

 

SzexTündér · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. április 24. 09:24

Szomorú az ha egy lány nem becsüli meg a visszajárós vendégbácsikat.
Aki ilyen nem érdemli meg hozzá járjatok,dok szép lány van keressetek mást :)
Kellemes randikat nektek:)

 

Gabo30 · Kvázi-tag (249 hozzászólás) · 2019. április 18. 22:09

 

Ne szólj olyan dolgokba bele amit nem értesz! Igen probléma! De hogy nem veszettem  többet mint gondolnád.. 

Gabo30 · Kvázi-tag (249 hozzászólás) · 2019. április 06. 14:24

 

Az túlzás hogy napi szinten beszélgetünk,talán1x1,,kedvence vagyok ja vettem észre :D mióta új helyen van azóta elérhetetlen hm.Mindegy majd találok valami újat,, oszt ennyi 😊

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2019. április 06. 10:37

Igazad van!!! !! !! 

 

Kovator21 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. április 05. 22:33

 

Hát, igen. Lassan már azokban sem bízhatunk, akikhez rendszeresen vissza járunk! Nálam is előfordult, hogy fix idő pontom volt, mégis több, mint 2 órát sétáltam és mehettem haza. Vagy a számomra leg kedvesebb lány, 5 csodás alkalom után úgy megalázott, hogy egy darabig elment a kedvem mindentől. Nem értem, mi történik mostanában? Egyre rosszabb a helyzet és erről, nagy részben mi pasik tehetünk! Hogy miért? A legtöbben lusták vagyunk egy nyamvadt értékelést írni, akció után. Közben, meg elvárjuk, hogy mindenkiről találjunk infót. Sokan visszamennek olyan lányhoz is, akivel nem is volt jó. Egyébként, a mostanában futó szolgáltatók egy részének, nem is való ez a szakma! 

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2019. április 05. 19:31

Pedig nekem annyira mondta  hogy nagy kedvence vagy és napi szinten beszéltek..  és látod. .. mégis ez lett belőlle! Jártam már én is igy   :D de túl tettem magam rajta hamar 😁😁😁

 

Gabo30 · Kvázi-tag (249 hozzászólás) · 2019. április 04. 23:07

Az a telibe rakott kochengers i*ten f@sza a visszajárós már le van sz@rva! XD

GIBSON39 · Lelkes újonc (111 hozzászólás) · 2019. április 01. 15:14

Valaki leforditaná????

 

Gabo30 · Kvázi-tag (249 hozzászólás) · 2019. március 31. 20:40

 

Fogyaték PONT.exe 😂😂

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2019. március 31. 13:41

En sok no nél voltan de nem talatan meg akit felesgul venek az igazot.

Ki ebbe jo ki abba jo ki nem szereti bekapbi ki nem szereti az analog adasr. Hat ez van a szex alap mufaj volt reszen benne emberek alapjaiban mukodtetek a bolygon lasan 2019 eve.

De 50 evesen ra jőn hogy kel neki akkor jol csinalja de 20 ev nem temeti gyobyoru test nem feledteti.

A rendszer mukodik adig ot hagytan nehany csomag napraforgot.

 

klaudiared · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. március 27. 20:39

Teljesen egyetértek veled Noémi 23.

Brigike32 · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. március 27. 12:17

Szia!

Azért,mert valaki extrába teszi be a szájba élvezést az nem azt jeleni,hogy nem jó!

Lehet válogatni vagyunk itt hirdetők szerintem eléggé jó páran!

Kit mi fog meg a vendégben!

Ha rosszúl sűltek el a dolgok,mert nem olyan volt mint szerettél,akkor addig mész keresel míg meg nem találod az igazit aki hozzád megfelelő!

Amikor meg találtad akkor nem fogol panaszkodni,hogy ez vagy az extra,hanem ó az igen ez meg éri,mert olyat és úgy kaptad mint még eddig más lánytól nem és igen nem kifogást keresel arra,hogy meg látogasd a megfelelő hirdető hölgyet.

A jót meg lehet fizetni!

Szép napot!

ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2019. március 26. 13:10

Szia Kedves! Igen a sok és a kevés is relatív fogalmak. Az is világos, hogy az időt kell elsősorban megfizetni. De ha így van, akkor miért nem szolgálható ki a vendég, az igényeinek megfelelően. És most kizárólag normális dolgokra gondolok. Igen drágulnak a különféle dolgok, de bocsáss meg *** moderálva *** keresete legfeljebb azoknak van, akik *** moderálva *** kereskednek. A gondom nekem pl az, hogy az 1 órába elég sok minden belefér, így aki nem szereti élvezi a szexet, és nem igazán célja, hogy a másiknak örömet okozzon, akkor miért csinálja. Ha csak a pénzért, akkor az olyan is! Hidd el, nekem nem okoz anyagi gondot bármennyit fizetni, de nem elvtelenül! Az a hölgy nálam a felejtős kategóriába kerül aki az alapra mindenféle extrát pakol. Mert mitől is extra a szexben a csók, a kölcsönös natúr francia, vagy a szájba élvezés. nektek hogy esne, ha orgazmus közben hagynánk abba a kényeztetést? Az ilyen extrázó lányokat még akkor is kerülöm, ha korábban a kedvenceim voltak, így bukják a nagyobb alapösszeget is. Ha nekik így jó, ám tegyék. Eközben megy a panaszkodás, hogy kevés a vendég. Persze! Mitől növekedjen a számuk?

Igen vannak olyan lányok, akikkel szorosabb kapcsolatot alakítottam ki, az ügyességük, a küllemük és az intelligenciájuk miatt. Náluk természetes, és érthető az általánostól eltérő kedvezőbb ár. Sőt olyan is van, aki már felhagyott a szakmával és időnként összejövünk, de sohasem kér pénzt. Az más kérdés, hogy adok neki, vagy elmegyünk tavasszal, ősszel bevásárolni néhány cuccot, amit én fizetek.

És, az úgy van ha én a lányt nem k*rv*nak (bocsánat) nézem, akkor, ha lehet ne is viselkedjen úgy.

 

Zoleepapa · Újonc (11 hozzászólás) · 2019. március 24. 15:01

Teljesen igazad van ! Pénzkidobás ! Ha megkérsz ...... szóval ott kezdődnek a bajok hogy extra szolgáltatásokat kérnek olyanért is amit egy normálistól előbb megkapok extra nélkül ! Lányok ,ha nem szeretitek csinálni vagy nem vagytok elég rátermettek ,ott a gyár. 

 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. február 21. 23:03

vannak kreatív emberek, ez jó.   

 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. február 21. 23:01

ez jó lent felejtettem a táskám-  :D

 

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2019. február 21. 12:04

Teljesen egyetértek azzal amit leírtál! :) 

 

Noémi23 · Újonc (11 hozzászólás) · 2019. február 20. 20:40

Szerintem nem ártana egy kicsit tisztában lenni a másik oldallal is.
1.Kíváncsi lennék, hogy mi számít olyan nagyon magasnak? Vagyis mihez képest magas? Drágul, az étel, az ital, a fodrász, a műkörmös stb...MINDEN! Elvárjátok,hogy egy lány mindig igényes legyen(ami alap dolog), de sokan szeretnétek a szolgáltatást ugyanannyi rózsacsokorért,mint mondjuk 5 évvel ezelőtt...a kettő együtt nem biztos,hogy működni fog!
Olcsó húsnak általában híg a leve! (Akinek nem inge,ne vegye magára...) DE a drága se biztos,hogy jó, ezt a kockázatot vállalni kell. Sok véleményt lehet olvasni, abból lehet mazsolázni,hogy kisebb legyen a kockázat.
2.Előre nem adsz semmit? Ilyen szerintem nincs, esetleg ha törzsvendégként érkezel. És ezzel nem téged bántalak, ezt meglehet köszönni a Makktársaknak kik örömmel játszadoznak a lányok idejével és bevételével napi szinten. (Lent felejtettem a tárcámat..."véletlenül" kevesebb van nálam és hasonló sztorik)
3.Mi számít irreális extrának? Akinél valami extra az azért is lehet az, mert megválogatja,hogy kivel/kinek mit csinál meg.  Ne felejtsd el, ha veled megcsinálja az alapban, akkor kivétel nélkül mindenki mással is. Az egészség fontos? Akkor mérlegelj!
Ezeket a sorokat általánosságban írtam le, hátha esetleg valakinek segítség megérteni a miérteket.

meglep · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. február 19. 21:06

Elképesztő magas *** moderálva *** dolgoznak a hölgyek,olyan magasan, hogy nem tudunk utánuk repülni.....

 

Van olyan hölgy,akinél korrekt módon ez belefér?Ha nincs,tartsd meg a primitív véleményed...

.

A fél óra érdekel,ha kocsiba *** moderálva ***,ha nálad *** moderálva ***,de attól függ, hogy mi van benne,és hogy mennyire vagy rugalmas,az irreális extrákra nem vagyok kíváncsi...Mert nálam lassabban működnek a folyamatok és ezért nagyon megválogatom hogy kit látogatok meg...Menyire érti meg,hogy nekem a finomabb lágy érzéki érintésekre,puszilgatásokra is szükségem van...Én előre nem *** moderálva ***,mert amit megbeszélünk és másképp viselkedsz,azt nem szeretem,és elveszi a kedvem,azért én nem tudok *** moderálva ***...A mai hölgyek, nem ismerik a kulturális hozzállást,tisztelet a kivételnek...Nem tartom korrektnek,azt,ha akkor is elkéri a *** moderálva ***,ha nekem elveszi a kedvem az egésztől,mert primitív a hozzállása,és így az időmet feleslegesen töltöm nálad,Tudom más hölgyek többet kérnek,de én ennyit tudok szánni,nem szánom rád az időm minden áron,csak ha korrekt vagy,és megtudod érteni azt amit írtam...


Téma indítva: 2012.06.11., 771 hozzászólás összesen