Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Dzsozz · Újonc (30 hozzászólás) · 2019. március 14. 11:25

Norina 25: Előző nap időpont lefoglalva! Mai nap nem elérhető telefonon. Ha már őt felidegesítik a kamu randik, akkor engem is joggal felidegesíthet, hogy ott szobrozok a megbeszélt helyen megbeszélt időben és semmi.  Részemről így 10/1. 

Rosi · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. március 13. 00:11

Sziasztok Makktársak!

 

Idén bővült a repertoár egy "fantasztikus" hirdetővel és úgy éreztem mindenképp promóznom kell számotokra is.

A hölgy neve Virág, az oldalon 22 évesnek jelöli magát, viszont személyes találkozásnál már 20-at mondott.

Telefonban kedves, készséges. Mindent elmond és még többet ígér. Escortot kértem tőle vidékre, amiben benne is volt, nem kis késéssel ugyan de legalább megérkezett.

Néhány perce távozott és akkora csalódás volt mint eddig még senki. Kb 10 éve használom az oldalt, de ilyen szar élményem még nem volt, ezért hirtelen regisztráltam is hogy számotokra se legyen zsákbamacska a "hölgy"

1 órát kértem tőle és a telefonban oké volt minden.

Miután feljött szinte csak az volt hallható tőle, hogy ő fázik és nem vetkőzik.

Egy kis beszélgetés (kb tíz perc) után arra jutottunk hogy megmasszíroz. Hát mit ne mondjak, nem életem masszázsa volt... De sebaj, nem is azért hívtam.

Ettől kezdve kimaxolta a lehúzás fogalmát. Azt mondta ő nem vetkőzik és lejárt az idő, jelzem 20 percet volt nálam az egy órából. Mutattam a telefonon mikor hívott, hogy megérkezett de a lemez nála beakadt a lejárt időnél.

Nem egyedül voltam itthon ezért nem akartam veszekedni, de lagalább lekísértem a sofőrjéhez.

Szerintem mondanom sem kell hogy a 2 perc alatt míg a kocsiig értünk folyamatosan ment a fenyegetőzés Virág részéről. (Jobban járok ha nem megyek a kocsihoz/nagyon rábaszok/rendőrt hív és feljelent, mert követem, de gondolom ti is el tudjátok képzelni az ilyenkori standard szöveget) :D

A sofőr srác már totál korrekt volt, azt mondta egymással beszéljük meg, mert ő nem volt ott, nem tudja mi történt és azt sem mit beszéltünk telefonon.

Virág azon kívül nem tudott mit mondani hogy lejárt az idő és megmasszírozott.

Mi még beszéltünk pár szót, aminek a vége az lett hogy fél órányi pénzt vissza kaptam, a sofőr elnézést kért és elköszöntünk.

 

Most itt írkálok pedig még javában az aktusnak kellene tartania. Röviden ennyi a történet...

Kérlek benneteket ha meg szeretnétek magatokat kímélni egy hatalmas lehúzástól/csalódástól okuljatok a példámból. ;)

 

Na ennyit Virágról.

Austin · Újonc (101 hozzászólás) · 2019. március 11. 09:53

2 hónapja próbalok beszélni vele, de eddig meg nen sikerült elérni.. :D 

 

ghost1 · Újonc (33 hozzászólás) · 2019. március 08. 13:38

Boldog nőnapot kívánok, minden kedves hölgynek! :)

Nándi · Őstag (693 hozzászólás) · 2019. március 08. 07:40

Minden kedves hölgyismerősomnek kívánok boldog Nőnapot!

Törölt felhasználó · 2019. március 06. 19:07

Mia 31

https://www.videkilany.hu/2321-mia

 

A képei nagyon megtetszettek, így úgy döntöttem meg is látogatom!

Telefon egyeztetés gyorsan ment, a randi helyszíne a lánglovagok környékén található.  

Mia tényleg nagyon egyben van , pont mint a képein , hatalmas szilikon cickók, karcsú derék , formás popsi , gyönyörű haj.  Arca szerintem szép , bár ugye ez eléggé szubjektív.

Gyors zuhany után már az ágyon is voltam és kezelésbe vette a farkamat.  Sajnos csak gumival hajlandó szopni.

Szopásnál nem szerette ha a hajához értem vagy a fejéhez, az ágyon mindig úgy helyezkedett , hogy véletlenül se tudjak rámarkolni vagy esetleg megfogni a melleit.  

Hátulról dugva kárpótolt a látvány, gyönyörű nő, szép kerek feneke van.

Sajnos olyan érzésem volt, hogy siet és hamar túl akar lenni rajta, sajnálom,  mert jobb hozzá állással akár hova menne, rövid idő alatt kivívná magának a legjobb szolgáltató címet.

Kicsit vegyes érzésekkel távoztam a végén,  egyrészről ott vannak a negatív dolgok mit  ne nyúlkálj ide-oda , puncit ne fogd meg, gumihoz ne érj hozzá stb.

Másrészről kaptam egy olyan csajt amilyet szerettem volna már rég  és végül azt tudom mondani nem bántam meg, hogy őt választottam!

 

Kaiser · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. március 01. 22:40

Üdv

Szilvi 31 ,,,,,,,

Egyeztetés simán ment,,,igényes, szép lakás,,egyedül fogad,, nagyon közvetlen hölgy, gyorsan meg lett az összhang,

Együttlét,,igazi barátnő hatás,,isteni francia,,nem óra nézős,.végén még kis beszélgetés és búcsú.

A helyi masszázs hölgyek közül ki az ajánlott ? ,aki még tényleg masszírozni is tud 

 

 

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2019. március 01. 09:00

Már régóta követem és kedvenceim között van Zara21 de aggályaim voltak vele kapcsolatosan, régebben negatív véleményt kapott. Több néven hirdetet már, Dia20- Dia24 Kira21  jelenleg is hirdet más hirdetési oldalon Marianna18-néven akkor hány éves is lehet? Egyébként fotói alapján vonzó és biztos gyönyörű élményt nyújtana, gratulálok hogy Neked sikerült.        

 

slimjohn · Újonc (79 hozzászólás) · 2019. február 26. 00:23

Sehike (22) A többünk által kedvelt és a nyár eleje óta nélkülözött szép lány ismét a ringbe szállt. Mondanom sem kell, hogy a régi fényében tündököl. Aki járt nála, tudja, hogy csinos, kedves, jó szolgáltatóról van szó. Igényes a lány, és az új lakás is ezt az igényességet tükrözi. Szerettem és szeretek hozzá menni, finom a csókja, barátnős a hangulat, az egyéb testrészei és az érintése is finom, jól áll neki a szoli-barnaság. Isten hozott újra Sehike, gyönyörködtess bennünket, kik híveid valánk! 

dblpi · Újonc (21 hozzászólás) · 2019. február 22. 23:48

Dettike(32)

szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
24 órája, Ő van a képen
Kapcsolatfelvétel: Már régen felfigyeltem rá, nagyon vártam, hogy ismét Debrecenbe legyen. Telefonon egyeztetve sikerült, az általam kért időpontban találkozni vele.

Lakás: A lakás bérelt, de minden igényt kielégítő, egyedül van benne. Megközelítése könnyű,de pontosítani kell a konkrét helyet, mert el lehet tévedni.

Külső: Számomra ideális IGAZI MILF !!!

Hozzáállás: Nagyon kedves teremtés, előtte és utána is nagyon jól el lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Én kezdtem a kényeztetést, és sikerült szerintem a fellegekbe nyalogatni, amit többször is elmondott. Nekem nagyon bejött.
Utána Ő kezdett engem kényeztetni és sikerrel is járt.

Elégedettség és Ajánlás: Mivel régen készültem a találkozásra, és jól is éreztem magam, biztosan visszamegyek, ha itt lesz.

Nándi · Őstag (693 hozzászólás) · 2019. február 19. 14:38

Annácska 34 mai napon megjelent új képei annyira frissek, hogy 5 éve 2014 márciusában Alexa 22 hirdetésében már szerepeltek!!

......

Kaiser · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. február 17. 12:21

Üdv urak ! 

Vélemény ,,,,Jázmin 20,,,van egy pár profilja,,,,már nem is lepődök meg  h miért ,,,

Telefonon egyeztetés,,korrekt feltétek ár érték arányban,,,viszont a találkozásnál már meg változtak a dolgok,, alap tarifa meg nőtt,,ami alap volt extra lett,,,higiénia zéró,

de sztem elég ennyi is h ne  essen bele más is ebbe,, nagyon nem ajánlott !!! 

SamFlynn · Újonc (7 hozzászólás) · 2019. február 15. 17:26

Üdv, megosztanám a tapasztalataimat néhány hirdetővel kapcsolatban.
Tina/Virág/Fanni (21-26): Szép szőke ciklon, nagyon kedves a telefonban, Hihetetlen jó teste van jó a technikája  és elképesztő mellei vannak. Mindenképp megéri a vele töltött idő, habár ha extrákat is kér az ember full extráért csenget még ha valamit ki sem használja a vendég. Ésszerűbb lenne ha felárasan lennének az extrák számolva (egyéni vélemény). Alkalmanként belefér. Szeret a vendég kedvében járni.

Kiara (26): Ó a vörös démon, nagyon vonzó nő, relatíve könnyű utolérni telefonon, Élvezi, amit csinál és megvan a bf bár ez szerintem kölcsönöm szimpátia alapján jön létre. Mindenképp visszajáró leszek.

*** moderálva ***

Merci (21): Főleg Debrecenben rendel, időnként Dunántúlon (Jelenleg inaktív). Korrekt szolgáltató, kedves lány szeret irányítani az elején, de hallgat a vendégre is. Bár néha úgy tűnt, hogy nem élvezi, de ez lehet pillanatnyi hangulat ingadozás. Megéri hívni ha a városban van.

Holly (26): Nagyon kedves hang a telefonban, Korrekt *** moderálva ***, a képeken ő van, viszont szerintem nem jöttem be neki. 1 órát fizettem, de igyekezett minél hamarabb kivégezni, még kaptam egy gyors masszázst és egy kicsit eldumáltunk, viszont fél órán beül kb. ki voltam dobva. Mondván, hogy a kövi vendég lent vár, (Megjegyzem a lépcsőház előtt senkit nem láttam). Mondjuk ha órát kér és *** moderálva *** az ember, akkor nem túl tisztességes minél hamarabb megszabadulni a vendégtől.

*** moderálva ***

Nándi · Őstag (693 hozzászólás) · 2019. február 13. 14:59

Tisztelem tettem Rita 26 nál! Akik szeretik az ilyen típusú lányokat azoknak kimondottan ajánlott!

Képeken Ő van szép arcú jó hozzáállású csajszi! Újabb látogatásom Nála biztosra vehető.

Törölt felhasználó · 2019. február 08. 20:45

 

Megtudnád mondani hogy szilikonos-e? Képekről nehéz megmondani a retus miatt

krisztaaa · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. február 03. 16:08

Tisztelt Chef...nem akarok bele bonyolodni esetleges vitákba mert értelmetlenek tartom ezert csak annyit jegyeznék meg az irtakhoz hogy ha nem engem vélt fel fedezni a képeken miert nem a helyszinen mondta nagyon szivesen meg mutattam volna arc kitakarás nélkül csak hogy ne vádoljon igazságtalanul ....a szoba ajtoval kapcsolatban meg mar ne is haragudjon a lakas ilyen berendezéssel áll módunkban el fogadni ahogy êppen van de nézze a jo oldalát tuti nem zárják magára 😉☺☺viszont a diszkrécio adott es soha senki nem zavar es szerintem egy kellemes masszázsnãl nem az ajto minösége a fő ...es igen általában ketten vagyunk a lakásban de attol függetlenül mint az elöbb is emlitettem a diszkréció adott!!! Szerintem Ön sem találkozott senkivel mert erre oda figyelünk....Nem értem miert kell a lányokat negativ szinben fel tüntetni pláne igazságtalanul de maradok tisztelettel tovabbi szép napot ! :)

 

starion · Újonc (3 hozzászólás) · 2019. január 31. 21:40

Mercedes 29: nagydumás nő, de jofej és kedves értelemben. Kedvemben járt végig. Képek itt is sokkal jobbak mint a valóság, idősebb jóval. Volt közben telefonálás is, de olyan ügyesen kezelte a szitut, hogy nem zavart :-) Nem a barátnő feelinget kell várni tőle, de a képek nem is ezt suggalják. 

Navigátor · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2019. január 30. 18:10

Zara (21)

A telefonban szimpatikus a hangja, a képei roppant vonzóak, a rózsacsokor nem túlzott, így hát belevágtam.

Elég forgalmas helyen rendel. Nos, a szoba ahol dolgozik, teljesen méltatlan hozzá, egy lepukkant koszos lyuk, rendes zuhanyzási lehetőség nélkül.

A hölgy viszont szép, vonzó, erotikus, a bőre hibátlan. Velem kedves volt, lehetett irányítani, hogy mi esne jól. Összességében jól éreztem magam, ha nem ilyen körülmények között dolgozna, visszajárnék.

chef · Újonc (14 hozzászólás) · 2019. január 29. 16:41

Üdv urak.

Mai probalkozasok:

Krisztina massázs: Telefonban kedves hang es gyors egyeztetés után megérkeztem.

Konnyu bejutás,de amikor a szobába léptem láttam hogy valami nem stimmel.

A képeken szerintem nem ő van.Nem is hasonlít ra.A rendes szoba ajtó nincs,csak egy harmonika ajtó.Nem egyedül van.

Illedelmesen megköszönték a lehetőséget es gyorsan távoztam.

 

Petra22:Telefonban tetszetős hang,képek alapjan mar sokkal jobb folytatásának bizonyult.

Pár csörgés után felvette......Szépen elmond mindent majd jönnek az *** moderálva ***,amire nem számítottam...

*** moderálva ***

azt hittem rosszul hallok.....

Megkoszontem es ennyi.

 

Ma este megyek Ginger-hez.A visszajelzések alapján jo választásnak tűnik...

 

slimjohn · Újonc (79 hozzászólás) · 2019. január 27. 10:26

Lolához nekem is volt egyszer szerencsém. Aranyos kis csajszi, kár hogy már a natúr francia is feláras volt nála, bár ez valószínűleg az általad is említett hely sajátosságaihoz tartozik. Vajon még most is ott dolgozik, immár mint Nikol?

 


Téma indítva: 2010.02.25., 20677 hozzászólás összesen