Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban

lick · Újonc (37 hozzászólás) · 2023. január 30. 12:56

Megint bezártátok a debreceni fórumot. Nem lehetne inkább kitiltani egy-két embert mondjuk 1 hétre? Mindig a többség szívja meg pár hozzászóló miatt.

Moniqe1 · Újonc (17 hozzászólás) · 2019. szeptember 13. 16:05

Ezzel Én is egyetértek! Plusz lehetne olyan kereső is, hogy

- szilikon mell

- szilikon száj

- szilokon popó

- arccal hirdetők.

IIletve a *** moderálva *** feltűntetése az adatlapon nagyban segítene a munkánkban!

Köszönjük!:)

 

freman · Újonc (12 hozzászólás) · 2019. június 20. 08:42

Kellene egy olyan opció, hogy az adatlapon fel lehetne tüntetni a mellméret mellett a kosárméretet. Meg hogy eredeti vagy szilikonos-e. A képek alapján nem mindig lehet eldönteni

humm · Kvázi-tag (125 hozzászólás) · 2019. április 18. 20:41

 

Nem lenne túlzás, a legtöbb hasonló hirdetési oldalon szerepel ez is a hirdetők adatlapján. Csak ott kevés a vidéki hirdető.

MILFHUNTER · Tag (284 hozzászólás) · 2019. április 08. 13:41

sokaknál ez is szempont. Van aki kifejezetten a dúst keresi, láttam már több ilyen kérdést.

Intim zónás leírás szerintem is jó ötlet lenne, bár nálam nem ez a mérvadó.

 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. április 07. 21:52

Ez jó az intim zóna minősége. Természetes, vagy fazonra igazított, csupasz. De mondjuk ezt már túlzásnak érzem, hogy ennyire részletesen minden fel legyen tüntetve a hirdetőkről. 

 

humm · Kvázi-tag (125 hozzászólás) · 2019. április 06. 16:14

1. Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is hasznos lenne egy külön lista a "nem kedvenceknek".

2. Nincs feltüntetve az adatlapokon az intim zóna minősége (borotvált, fazonra igazítoot, esetleg természetes). Ez alapján kerestem volna hirdetőt, de sajnos nem lehet.

3. Firefoxban (66.0.2) nem lehet a fórumhoz hozzászólni, a mező ahol a  hozzászólás szövegét lehetne beírni, nem jelenik meg.

3. Az idegesítő captchak helyett keresni kellene valami mást. Fél óráig kell körömnyi homályos fotókon pixeleket nyomozni. Az előbb majdnem egy tucatszor kellett nekifutnom, végül eluntam.

 

szimpi · Újonc (26 hozzászólás) · 2019. március 31. 11:31

Lehetne olyat csinálni esetleg hogy  be lehessen magunknak állítani a nem kívánt hírdetéseket ugyanúgy mint a kedvenceket és ezáltal nem futna bele az ember a rossz szolgáltatóba újra .

MILFHUNTER · Tag (284 hozzászólás) · 2019. március 03. 14:24

az a gond, hogy már annyiféle nemet, meg mindenféle jelentéseket találnak ki, hogy lehetetlen követni ezt. Egy heteronak meg pláne az, meg nem is foglalkozik vele. Akinek megvan a maga hajlama, úgyis kiszűri, hogy ki a neki megfelelő. Bár ez az oldal, mivel vidéki hirdetőkre fókuszál eleve kevesebben is hirdetnek ebből a rétegekből könnyen rátalálnak bárkire. Talán ha 15 hirdető van ebből a vonalból. Felesleges még azokon belül is kategorizálni szerintem. Aki rájuk izgul úgyis meg tudja különböztetni a parókás bohócót a transz, travi meg mindenféle vonalat is ha megnézi az adatlapokat.

 

DrSzöszy · Újonc (7 hozzászólás) · 2019. február 28. 19:59

Szépen fogalmazva az a TRAnszVesztita kategória , azaz rövidítve a TRAVI kategória és akkor ott a Ts-en kívül elfér minden más, ott adódik a probléma ,hogy az oldal csak egy per (/)jellel választja el egymástól a két kategóriát a hirdetés feladásnál,megjelenítésnél.Attól azért jóval nagyobb a különbség.Sok látogatók meg akik nézik az oldalt azt sem tudják mit jelentenek ezen kifejezések.A másik pedig ,hogy sokan hirdetők magukra aggatják a TS (transzszexual) jelölést,kifejezést mert úgy gondolják, hogy az mekkora csudijó,meg menő trendi,stb...) közben meg köze nincs hozzá (gondolván az nézettebb és akkor az több vendéget jelent neki).

MILFHUNTER · Tag (284 hozzászólás) · 2019. február 28. 16:24

de akkor legyen egy "Beöltözős, parókás szőrös bohóc" kategória is? :D Engem nem zavarna...elférne itt 

Szerintem aki képben van ebben a transzis műfajban, az úgyis tudja mi a különbség azok között amiket vázoltál. Igényesebb elmegy amoda, igénytelen meg a másik réteghez. Hetero meg lehet nem is keres kifejezetten transzikat, csak városok hirdetőit nézve találkozik párral.

Amelyik még érdeklődő kétlem, hogy szexuálisan beindítaná a fantáziát egy trampli férfi női melltartóban....

 

DrSzöszy · Újonc (7 hozzászólás) · 2019. február 28. 14:51

Teljesen igazad van, de crossdresserek INKÁBB NE AKARJANAK HIRDETNI TRANSZSZEXUÁLIS KATEGÓRIÁBAN,mert sok buta magyar így is hozzájuk degradálja és ítéli meg negatívan a transzszexuálisokat állandóan és veszi egy kalap alá a transzneműekkel, közben semmi köze a transzvesztitáknak meg a crossdressereknek mi hozzánk. Vagy hirdessenek a CISZNEMŰ FÉRFI kategóriában, ideje lenne már tudniuk ,hogy hol a helyük valójában,EGY SZOKNYÁTÓL MÉG NEM LESZ TRANSZNEMŰ EGY CISZGENDER PASI.

MILFHUNTER · Tag (284 hozzászólás) · 2019. január 09. 10:45

Számítanak bármit is a lájkok/diszlájkok? 

Sokan szerintem nem magának a kommentre szánják, hanem annak aki irta. 

 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. január 08. 22:51

Városok fórumban meg kellene szüntetni a like  , és unlike lehetőséget. Mivel megfigyeltem ha jót írnak egy hirdetőről, akkor ez sok unliket kap. ha rosszat írnak róla akkor sok like - ot- És nem nehéz arra gondolni, hogy a többi hirdető örül annak ha számunkra konkurens valakiről rosszat írtak. És nem örülnek ha jót írta. És ez olyan kis stílű dolog. 

MILFHUNTER · Tag (284 hozzászólás) · 2019. január 06. 17:36

Hála és köszönet! A eendrakásért illetve a kialakulófélben lévő privát chatszobákért.

Látszik már most, hogy rend van a chaten!

 

staffi · Őstag (1031 hozzászólás) · 2019. január 04. 20:32

Ez korrekt  jó döntés,, remélem ha ez megvalósul élvezhetőbb lesz a chat! :) 

 

Lánykereső Szerkesztőség · 2019. január 04. 13:36

Kedves MILFHUNTER!

 

Valóban jogos az észrevétele, a chat kicsit el volt hanyagolva a részünkről. 

A programozók már a nyár óta dolgoznak a chat újraírásán, ami egy új felületet és igen sok új lehetőséget fog adni a használóknak (pl. szobák létrehozása ahova több résztvevő "privátban" el tud vonulni...). Sajnos nem merek várható időpontot írni az elkészülésre. A felület már elkészült, a működés is összeállt, jelenleg a belső tesztelés és hibajavítás folyik. Bízunk benne az új chat megoldja majd a problémák jelentős részét.

Addig is megpróbálunk tenni ez ellen, hogy ott hirdessenek "robot" módjára. Először csak figyelmeztetjük az ott "hirdetőket", ha ezután is másolgatja a hirdetését akkor mi tiltjuk őket először 24 órára, majd egyre hosszabb időre. 

 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2018. december 31. 16:50

Micsoda humorzsák vagy te. Olyan vagy mint az egyke paraszt. "Jó van az úgy!"

 

Oszt látszik is a színvonalon... ;)

 

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2018. december 30. 12:53

Teljesen jogos amit írsz! Engem taszított, amikor fórumban oldalakon keresztül csak kérdések voltak, vagy a fene nagy semmiről a fecsegések. Akit meg ez érdekel, az is megtalálja a megfelelőhelyen, de legalább nem szemeteli tele a városi topicokat.

A chat sajna lepukkan :( Emlékszem a régi szép időkre, amikor vártuk hogy legyen egy kis időnk és dumálhassunk. Esténként micsodaa élet volt ott :) A szobák is jók voltak, el lehetett vonulni és páran szinte privátban társalogtunk. Fogalmam sincs hova kopott ki az a közösség, de az tényleg jó volt. Azért én bízom benne előbb-utóbb megint rend lesz ott is és hátha... Talán a nyuszika, vagy jövőre a jézuska meghozza ezt a változást. :D

 

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2018. december 30. 12:46

Ha nekik is így hisztizel nemcsodálom hogy lánynak néznek :D :D 

 


Téma indítva: 2010.02.25., 383 hozzászólás összesen