Fórumozók egymás között (dühöngő)

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2020. december 06. 17:39

Tavaszi virágszál.......😁😁

Bencus555 · Újonc (0 hozzászólás) · 2020. december 01. 21:25

Sziasztok!Tegnap voltam egy lánynál!Szép csaj a képek alapján!felhívtam egyeztettünk!Odamentem Ő nyitott ajtót!Megbeszeltúk mit szeretnék mennyi ideig maradok eddig oké is volt!Mondta 2 perc és jön! Hát nem Ő jött be a szobába hanem egy bűn ronda roma csaj mondta jótt felállítani a cerkát es benne van az árban szó sem volt ilyenről!hát isten őrizzen hogy ő hozzám érjen!kerdeztem hovál et a maaik hölgy akihez jóttem és fizettem ugye előre!felöltöztem és kimentem a szobából a masik csaj meg a fürdőbe elbújt!kertem a penzem vissza mivel nem erről.volt szó erre előjött a csaj is afürdőböl.hogy lefoglaltam az időt mit háborgok a roma csaj elkezdett szídni saját nyelvén !nehezem de visszaadták a pénzem és eljóttem!

A csaj most veszprémben ver át bennünket!

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2020. november 25. 14:41

Nem teljesen.. Voltam en mar olyan csajhoz aki a kepeken is jol nezett ki es a telefonba is full kedves volt...... de a helyszinen szolgaltatas közbe már mast kaptam vissza mint amit előzöleg gondoltam.... de nem álltalanositok,nem.minden lánynal van igy..... de kevés a megbizható jo szolgaltato...

 

Anett22 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. november 23. 12:13

Olyat kell választanod, aki számodra megfelelő, gondolom el tudod dönteni a képekről és abból is, hogy hogyan beszél az a lány a telefonban. Vagy nem így van? 

 

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2020. október 19. 20:08

Igazad van örömlányokhoz járni manapság luxus, de jo lenne ha a szolgaltatás is luxus lenne ,de sajnos álltalába 10 lánybol 3 luxus  és hét fapados szolgaltatást nyújt!!

 

Anett22 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. október 17. 14:38

Ha gyors tüzelő vagy, akkor meg válaszd az órás programot, abban van több lehetőség l, de minimum a 2. Mert azért álljon már meg a menet, hogy legtöbbetek ingyen akarna mindent, amikor köztudott, hogy oromlanyhoz járni luxus szolgáltatás. Ha meg valaki nem tudja magának meg engedni, akkor nem kell igénybe venni, iyen egyszerű. 

Anett22 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. október 17. 14:36

Sziasztok! Mondjátok már el, hogy jut eszetekbe óvszer nélküli aktust kérni???? Nem vagytok normálisak komolyan mondom. Sajnos egyre több az ilyen hívás és még több az, aki előben is beprobalkozos, mert neki nem megy gumiban. Hát engem hidegen hagy, akkor nem kell ilyen helyekre lejarni!!!! 

Austin · Újonc (101 hozzászólás) · 2020. október 17. 08:50

Ha valaki gyors tüzelő... :) 

 

Moniqe1 · Újonc (17 hozzászólás) · 2020. március 29. 10:31

Ezért kell jól körbenézni és válogatni sokáig!:))

kutya1 · Újonc (144 hozzászólás) · 2020. március 09. 19:53

Hmm, Tupac hozzászólásának a végének nagyon nagy igazsága van. Én is átéltem valami hasonlót. A tisztességes szolgáltató a barátnő feeling mellett is tudja éreztetni, hogy ez csak egy szolgáltatás, semmi más. Te nehogy többet gondolj bele. De, ha megtörténik a baj és beleszédülsz, megbeszéli veled és nem fogad többé. Aki pedig tisztességtelen kihasználja az érzelmeidet átver-kihasznál. Aztán utólag mindig kiderül az igazság, és te csalódsz egy nagyot, aztán üresebben csörög a zsebed, mintha máshoz jártál volna. De, talán jobb is így, mert rájössz: Nem minden arany, ami fénylik. A külső szépség, a viselkedés, a mézes-mázas szavak kit is takartak, és már tudod ki is volt ő valójában.

Aki tisztességes munkaidőn túl nem üzenget, nem csetel, nem bájolog, nem csábítgat téged. Régen másképp gondoltam, de mostmár tudom, hogy ez a helyes viselkedés.

Tupac · Újonc (37 hozzászólás) · 2020. március 07. 23:51

Sajnálom hogy így jártál..Nekem korrektebb történetem volt,többször voltam egy lánynál,aztán kávézás a városba,csavargások...Aztán közölte hogyha így vagyunk haverok,akkor többet vízszintesbe nem leszünk,nem fogad...Aztán szerelmes lett,a srác  úgy tudja táncolni jár..Végül is valószínű,voltak nála érzelmek irányomba..,de nálam ugye tiszta lappal nem indulhatott..Néha még rám ír,de nem sokat zavarjuk egymást..Végül is korrekt volt.

De a 98 százalékuknak nem szabad hinni,amit mondanak azt fenntartással kell fogadni..A szemük elött csak a pénz van csajszija válogatja mennyire aljasodik le hozzá,hogy megszerezze..

Még egyszer ne ess ebbe a hibába,szépek,jók kedvesek,de csak addig amíg érdekük van,,

Minden jót!

Gabo30 · Kvázi-tag (249 hozzászólás) · 2020. március 07. 10:47

Az ilyen szolgáltatót jó magas ívibe kerülni kel! Itt a db számít, meg a gazdinak jósok legyen ...

 

Tupac · Újonc (37 hozzászólás) · 2020. március 06. 21:42

Üdv!

Ez a dühöngő,pici vélemény..

Itt Sopronban,nagyon alacsony a szolgáltatások színvonala..Talán olvassa ezt az a lány aki hozzánk jár ide..

Ha elkéri a rózsaszálakat bizonyos időért hogy szolgáltatást nyújtson,akkor kutya kötelessége végigszolgáltatni az időt..Nem lehet sürgetni,ki van fizetve az idő..

Ők lennének az elsők akik szólnának ha befizetnek valahova és 30 perc helyett 15 perc múlva elküldik őket.

Ők választották ezen szolgáltatást mi pedig nekik adjuk a néha igen nehezen megszerzett rózsaszálakat...

Jártam más városokban,messze nem ilyen rossz az ott dolgozók hozzáállása..

Tudom hogy az öreg osztrák kuncsaftoknak elég a 10 perc,de vannak itt magyar kedves vendégek... Hahó lányok...!!!!

 

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2020. február 07. 10:27

Azért szereti meg vállalja mert az plussz " finanszirozás neki" 😂😂

 

MikiManus · Újonc (0 hozzászólás) · 2020. február 07. 09:15

Bosszantó tud lenni amikor a "szeretem, vállalom" kategóriából kérsz és egyből azt kapod hogy:-Ja! Az extra rózsaszál.

Kovator21 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. január 02. 16:52

Ez csak egy magánjellegű vélemény! Mindenki döntse el saját maga, hogy mi az, ami megéri és mi az, ami nem. Személy szerint én 4 hölgyet látogattam rendszeresen. Az egyik megkért, úgy kb. 4-5 alkalom után, hogy ne menjek többet, mert ezentúl csak olyan vendégeket tart meg, akik bejönnek neki. Ez becsületes, őszinte hozzáállás volt. Illedelmesen elköszöntünk egymástól. Nem sokkal később abba is hagyta. Gondolom megtalálta az igazit. Volt két olyan hölgy, akik kb. az 5. randitól elkezdtek bunkó módon viselkedni. Jött a kamu csók, ezt nem lehet, azt nem akarom, igyekezz már, lejárt az időd, stb. Gondoltam rossz napja van (előfordul), de a következő még rosszabb volt. Hozzájuk sem mentem többet. Egy ideje már őket sem látom hírdetni, ezért nem is írok neveket. De! Van, ami mellett, már nem tudok elmenni szó nélkül! Ez pedig Niki28 (Szombathely) viselkedése! Ez volt az eddigi leg embertelenebb, leg aljasabb dolog, amit tapasztaltam! 1 év után derült ki, hogy mekkora színésznő, hogy nem diszkrét, hogy mindent elmond másoknak. Egyszer, már lehúzott egy virágcsokorral, majd hetekig nem vette fel a telefont. Kapott egy negatív értékelést. Megkért, hogy töröljem, és rendezzük az elmaradást. Most sokkal ügyesebb volt. Elhitette velem, hogy több vagyok, mint egy vendég. Aztán letiltotta az értékelési lehetőséget és szó nélkül lepattintott! Mindezt azért írtam le, hogy tudjátok, mire számíthattok. Még a leg kedvesebb lány is tud, nagy meglepetéseket okozni. Persze, nem szabad általánosítani. Nem írok ide mindent, részletesen, mert NEM lejáratni akarom. Ha bővebb információt szeretnél, kérdezz.

nagyárpi1 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. december 28. 14:08

Tegnapi story in Pacsa (kb 100 csajjal voltam már innen, de ilyesmi még nem történt ) : mondta a csaj hogy nincs helye , kocsiba kell, leokéztam , pacsa is távol van a civilizációtól , de annak is olyan részére navigált ahol már az meglepő volt hogy volt térerő , és nem szakadt meg a beszélgetés. Elmondta hogy előre kéri a pénzt addig nem ül be , kifizettem utána elkezdett terelni hazamegy óvszerért, közbe petárdákat szórtak a háttérből meg köveket dobáltak stb. Ebből is kiderül , hogy mennyire  pitiáner emberek lehetek, de nem akartam egyedül balhézni , mivel nem tudtam van e náluk valami, meg hogy hányan vannak. Lényeg annyi , hogy még aznap éjjel visszamentem volna haverokkal , de mivel van barátnőm , és nem szeretném ha bármelyik ismerősöm megtudná, hogy mi az indok , kicsit tanácstalan vagyok. Pénz nem érdekel , csak a becsületem, hogy ilyen pitiáner , csöves emberek esetleg úgy gondoljak megfutamodtam . Szóval egyik célom hogy ide írok , hogy senki ne fi**ssen neki, bakon , pacsán is hirdet több profillal, a másik hogy ha van még aki így járt , akkor látogassunk el közösen hozzájuk újra , hogy kulturáltan beszéljük meg a konfliktust ( ;) ) távolabb lakom onnan de bármennyit megérne nekem a dolog , vagy ha esetleg valaki tudja hogy kik állnak a hirdetés mögött ,neki is hálás lennék az infókért

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2019. december 26. 17:16

nagyon gyengek a szolgaltatok, olyan arca van a legtobb nonek mint aki most ebredt fel.

ennyire nehez adni magatokra? 

raadasul legtobben egy olyan szolgaltatot dicsernek akinek sosincs fent a hirdetese.

majd meglatjuk mit tud ha letesztelem.

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2019. december 21. 12:44

Én az írásaid alapján ilyennek gondoltalak, nem is vártam mást tőled😉😊De annak örülök, hogy nállam egy sokkal intelligensebb emberrel síkerül beszélnem! Hali😊😉

 

staffi · Őstag (1033 hozzászólás) · 2019. december 20. 06:48

Van egy közmondás...... Igazad van🙂 További szép napot🙂

 


Téma indítva: 2012.06.11., 771 hozzászólás összesen