⚧ transzik

transzik.hu
Törölt felhasználó · 2022. október 17. 14:06

Kedves Transzkedvelők!

 

Ahogy a nevemből is látszik, számomra ez egy új terep, ezért szeretném kérni a segítségeteket. Szeretném ha az első alkalom pozitívan sülne el. Nem szeretnék belebotlani olyanba, aki borostás, szőrös, miegymás, tehát olyanba, ami élőbe nem fedi a valóságot.

Nos én budapesti vagyok és regisztráltam a *** moderálva *** is és igénybe vettem a tali kereső opciót. Arra a fényképpel ellátott hirdetésemre négy hölgy is jelezte, hogy találkozna velem.

Névszerint: Casandra, Ciara, Loredana és Ts_Leona. Velük találkozott már valaki?

Egyébként szemezgettem a kínálatból, van több hölgy is aki tetszik.

Névszerint: Amanda, Lara, Natalie, Cristina, Nikol_VIP, Nehir, Daniella, Amy, Regina19, Zájá_22, A-CinthyaLincoln, Suzy, Madison, Sarah, Oriana, Sophia, Elena, Zelina, Niki, Jessica69, Demóna, Lilien, TsCat, SonyaBritt, Lia, Bruke, Sheryl, Candy-baby, Stella. Velük van valami tapasztalat?

Segítségeteket és válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm.

 

Üdv! 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. október 17. 11:47

Nilu most nézem Melanie néven szerepel új hirdetésben

Hunter25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2022. október 16. 04:15

Kedves Luksógor! Írtam privátban. 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. október 10. 18:17

Privátban le is írtam a számot mennyiszer is mentem hozzá az 5 napban :)

mindig más ruciban fogadott, ügyel mindenre 

 

Előző héten volt olyan amikor 7 hirdető is volt a városban, várható volt, hogy most kevesebben lesznek, de mindig nyitott szemmel kell járni

Titkon reménykedem hogy a következő 1-2 hétben jönnek olyanok, akiket egy ideje már kinéztem, csak általában a fővárosban rendelnek. Főleg Ruby a nagy kiszemelt.

 

Hunter25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2022. október 10. 01:13

Fullos 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. október 04. 16:01

Ma pedig Martinával :)

LEGJOBB hirdető most is számomra all time, pedig vagy 12 éve járok el 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. október 02. 08:08

Voltam Daniellával

Részemről ajánlott, olyan mint a képein és a hozzáállása is rendben

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. szeptember 26. 12:02

Keményen kizárt. Én gyengéd vagyok 😁

 

 

Hunter25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2022. szeptember 26. 04:34

Ez az! Adj neki 😆Sok sikert aztán csak keményen mert engem kicsavart rendesen 😆

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. szeptember 25. 22:29

Október első hetében a dolgok jelen állása szerint pont egy helyen leszek vele. 5 napban lehet tippelni majd az alkalmak számára :D

 

DrSzöszy · Újonc (7 hozzászólás) · 2022. szeptember 24. 01:00

Ismét várok mindenkit egy agy több jó együttlére: "

Orálistól az análisig.
Nagyon fontos a jó szex előkészítése. Mostanában, már csak a minőség dominál, a kényelmes, hosszú, élvezetes, hedonista szex nálam a befutó. Az előjátéknak, a játéknak köszönhetően az egész aktus tovább tart, órákra el lehet húzni és valljuk be, ez igazán jó érzés mindkét félnek. Már csak rágondolni is gyönyörűség...
...Letéptem az inget róla és kifulladásig csókoltam. Rettenetesen örültem jöttének. Rengetegszer álmodtam már róla, és most itt volt kézzelfogható közelségben, mellettem, velem!
Pillanatok alatt a hálószobában kötöttünk ki. A dákója úgy állt, mint a cövek. Kicsit vissza kellett venni az örömből, hogy ne élvezzen el már a csókok alatt. Ezért hagytam, hogy felfedezzen, először ő köszönjön a testemnek. Csókolta az ajkamat és kezével duzzadó rudamat kezdte el kényeztetni. Miközben az egyik ujjával a barlangomat indult felfedezni.
Az ujjgyakorlat után a vibrátoromat vette elő és bekapcsolta elsőre alacsony fokozatra, majd elkezdett vele izgatni.Ügyesen machinálta a kis szerszámot, néha be - bedugva a barlangomba. Aztán hirtelen tövig belém merítette és a legmagasabbra tekerte. Lassan extázisba estem, s testem - melyet már nem tudtam kontrollálni - hullámzott a kéjtől. Még, még, még! ÉÉÉLVEEEZLEK! - kiáltással megadtam magam. Hatalmasat élveztem...
Izgalmas, méltó üdvözlet volt.
Összeszedve magam, tovább játszottunk. Letepertem, és most én kezdtem el ízlelgetni meredező férfiasságát. Lassú tempóban kezdtem el nyalni, szopni a péniszét, miközben golyóinak sem hagytam nyugtot.
A játék közben jégkrémet ettünk. A jégkrém kellemesen lehűtötte a számat, és a nyelvemet. Gondoltam kipróbálom, lejegelem egy kicsit imádott pasim imádott farkát. Azért, jeleztem neki előtte a támadást, nehogy ijedtében, kiszaladjon alólam. Azt mondta, hogy nagyon hideg, és nagyon érdekes volt. Ezután, elkezdtem felmelegíteni, lehelni a formás makkját, ami a lefagyasztott szerszámot ismét izgatottá, erőssé tette. A közjáték után - kárpótlásul - olyan orálisban volt része, hogy azt tanítani lehetne. Technikámat bevetvén, finoman fogaztam is, miközben szétszoptam vertikálisan és körkörösen is a meredező farkát! Imádom, ha a számban van...
Imádom a srácot, és szeretem az Európa szabványos méretét, amely kategóriájának méltó példánya. Nem dicsekedni akarok, csak tudok bánni vele. A gazdája pedig önzetlen módon szabad kezet adott nekem. Azt tehetsz vele, amit csak akarsz. - mondta. Igyekeztem, nem visszaélni, sőt meghálálni a bizalmát! Tökéletes páros voltunk!

Amikor már végigsimogattam az egész testét és felleltároztam, hogy minden porcikája a helyén van-e, rávetettem magam a popsijára. Gyömöszöltem, a vibrátorral, oldalról, elölről és hátulról, minden formációban. Végül a négy-kézlábas pozíciónál ragadtunk le.
Végig paskoltam az izmos halmokat. Majd egy nagyadag síkosító és egy kis dildó segítségével belé hatoltam hátulról. Egy idő után a dildót lecseréltem egy közepes játékszerre, amelyet szép lassan, körkörösen dugtam fel neki, mindig kicsit jobban kitágítva a hátsó kaput. Éreztem és hallottam, hogy egyre nagyobb kéjjel élvezi a dolgot, amint egyre vastagabb és vastagabb műdákó kerül belé.
Örömöt és élvezetet akartam okozni neki, ezért próbáltam mindent nagyon lassan, és finoman csinálni. Végre bejutottam, közben hallani szenvedélyes nyögéseit, ahogy élvezi a dolgot. Tőlem élvezett! Én meg tőle.Hosszú percekig ment ez a ki-be játék. Hol lassabban, hol gyorsabban, egészen a végjátékig, az őrület határát súrolva.
A kiszakadás előtti pillanatban remegő heréi, szinte visszahúzódtak a testébe. Akkor kihúztam, hagyva, hogy hozzáérjen a farkához és saját tempójában fejezze be gyönyörét. Én pedig az ,,egyszemű" felé fordítottam a fejem. Másodpercek tört része alatt izmai rángatózni kezdtek, és sugárban tört elő fehér magja, beterítve e nedűnek felkínált arcomat.
A megfelelő lazulás után a szex kütyük visszakerültek a dobozba..."

Puszi: A Cinthya Lincoln

Viktorio77 · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. szeptember 18. 15:01

Ts Admirárol vélemény? 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. szeptember 11. 20:25

Akkor nem véletlen írtam róla azt, amit. Legjobb! 

 

Hunter25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2022. szeptember 11. 19:35

Voltam nála. Nagyon jó élmény volt, ajánlom mindenkinek ☺️

 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. szeptember 06. 09:53

Ott van Martina most Kaposváron!

Jó mulatást!

 

Nem véletlen mondtam érdemes mindig hét elején körülnézni mert lehet szerencséd lesz.

 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. szeptember 01. 18:02

Ő nekem is nagyon bejön, de (még) nem voltam vele. Jó magas, nagy cici, hatalmas popsi. Legjobb párosítás. 

Nagyrészt fővárosban rendel, de időnként látom vidéken is. Következő hónapban jövök haza, reménykedem hátha... 

 

Akikkel még nem voltam de nagyon bejön Ruby és Jenny. Ő pont a vékonyabb természetesebb vonal de 10/10. És csak jókat írnak róla 

 

Annyira megszállott nem vagyok egy hirdető felé sem hogy utazzak ennyit. 

Hunter25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2022. szeptember 01. 16:26

Ő jobb lesz valóban. Viszont találtam egy isteni szépségét Ruby néven. Igaz Ő Budapesti és jelenleg inaktív de megvárom és elmegyek hozzá mindenképp. Képek alapján nekem Ő a zsánerem... Nézd meg MILFHUNTER 🙂

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. augusztus 30. 19:49

Cinthya nem jobb? Meg kevésbé lutri, sok képe van meg beszámolói is

 

Hunter25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2022. augusztus 28. 01:25

Üdv mindenkinek!

TsAdmira lenne a kiszemeltem Pécsen. Tud róla valaki infót? 

MILFHUNTER · Tag (288 hozzászólás) · 2022. augusztus 24. 18:20

Mondtam én, hogy jó. Nagyon szép és nőies. 

 


Téma indítva: 2022.04.10., 101 hozzászólás összesen