Tisztelt fórumozó Hirdetőink!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne itt folytassák!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
Tisztelt fórumozó Hirdetőink!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne itt folytassák!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
Sziasztok. Vivien 20 na tőle a jósors mentsen meg midnyájunkat. Eltakarodhatna Sopronból egész nyugodtan. Miért mert amit a képeken láttok ahhoz adjatok még 10kg ot. És a bőrszín az igen csak kontrasztos a képeken levő színnel. De ezek még mind "beleférnek" - a kínálatot tekintve- de a használt,és nedves törölköző, használt gyűrőtt, talán még (ge..is is ) lepedő az azért kib@ssza a biztosítékot. És ha ez nem elég ezt még übereli a kritikán aluli technika, hozzáállás. Szóval hajrá fiúk, ha nem hiszitek tessék kipóba
Szia milyen kinézetre? Alakra, arcra? Nem tűnik olyan kis darabnak, de azt látom, hogy formás. Hozzáállás? Any*g*ak? Köszi
Oh azt elfelejtettem beleírni... Alináról kérdezlek, Mekegek
Köszi
Napsugárról tud valaki valamit.
Alina!
Érdemes a bejutásért harcolni!
Olyan mint a képen!Rosszpassz állapotban jutottam be hozzá!
A "szeretkezés" kategóriba tartozó élményben volt részem!Megis lepődtem!
Alak?Olyan mint a képen!Arcra? Nem a "baba szépség" kategória!Kb.160 cm.De ízig-vérig NŐ!
Bocs Alina,ha neked nem tetszőt írtam!De összeségében mindenképpen a nagyon ajánlott kategória!
Nem számítottam ilyen élményre!
De szeretném jelezni,hogy kifogtam én egy hasonló élményt Szidivel is!De utána soha többet nem sikerült!Sőt!
Az isten mentsen meg a hangulatától!S amilyen jó nő volt,mostmár csak csalódás!Adtam neki esélyt,de soha többet nem kisérletezek vele!
Viki36
Nemrég láttam nála.Az ajtóban nagyon meglepődtem, sajnos az órából félóra lett,mert
kíváncsi voltam a produkcióra, maradtam.
Hely a v.völgy, képek túl jók,produkció nagyon gyenge.cumi kritikán aluli és a többi is.
Tiszta amatőr.
Szidivel kapcsolatban csatlakozok mekegek-hez.
Hangulatfüggő nagyon!
Sziasztok! Viki36-ról tudnátok még írni? Igen, látom hogy már valaki írt, de egy vélemény alapján nem akarom elítélni, mert a képei nagyon meggyőzőek.
Szia kedves Mekegek!
Köszönöm hogy írtál rólam véleményt!
Szép napot mindenkinek!
Bocs, hogy pont egy ilyen moderalt temaban jelollek meg. Visszatert Roxy ;)
Helló én kb 2hete voltam nála Győrbe, nekem nagyon be jött a dolog Timi is szuper csaj nem utolsó sorba jó beszélgető partner is. nekem Győrbe 10/9 pont
Sziasztok Én csak annyit fűzok hozzá Alinához ,nem minden arany ami fénylik , vigyázzatok vele hamar piros lesz
Nézegettem én is a képeit, de elbizonytalanítottál. Kifejthetnéd kicsit bővebben, hogy mire gondolsz.
Laura 29 és szabrina 24 ről valakinek valami infó?
Megjöttek a MILF-ek Sopronba :D
Jó Csajok :D
szabrináról,és vikiről tud valaki infót
Szabrina valószínű Izabell24 néven futott régebben aki a rengeteg negatív kritika miatt "eltűnt". -De most újra itt van! Kedves Izabell.Ha tényleg te vagy az, ne nevet változtass, hanem a hozzáállásodon! Nagyon csinos csajszi vagy! De a hozáállásod nem tudnom értékelni, annyira sz@r.
Masodszor latogattam el Laura22 hirtedőhöz!
Sok jó hozzászólast illetve beszamolot olvastam rola es en is alatamasztom ezeket!
aranyos,kedves kis romacsajszi,de apolt es nem siettet!!!(ez eleg ritka manapsag)
kezdemenyezo,nem csak fekszik mint egy darab fa! Ugyes keze es szaja van,egyszoval kielegito amit nyujt,merem ajanlani!
üdv.
Ui: valakinek valami uj infoja?
Laura 29 ről valakinek valami infó?