Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Bece · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. július 25. 23:09

Bettina 24 elég érdekes.. szerintem aki már a telefonba se tud kinyögni két értelmes mondatot attól élőben se várható más........

Kerox · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. július 26. 07:49

G99911 mikor voltál Alinánál? Én kb 3 hete! Te mikor ?

G99911 · Újonc (25 hozzászólás) · 2016. július 26. 08:57

Hello hirdető létedre lányokhoz jársz?vagy te vagy Alina? *** moderálva ***

SeniorDog · Újonc (15 hozzászólás) · 2016. július 26. 10:25

Sziasztok!

Olyan hölgyet keresek, aki nem ódzkodik ha elcsattan pár csók is az együttlét közben. :) Na, meg szereti, ha Őt kényeztetik...

Kerox · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. július 26. 13:28

Helló! Nem,vagyok hírdető! Régi bútor, darab, vagyok! Most regisztrálam,hogy én is lirhassam az észrevételeimet!

skorpions · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. július 28. 20:55

Sziasztok.

Sabine Lady -l tudtok valamit Sopronban Kapuváron hirdetet elérhetöséget .

harisnyaboy · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. július 29. 10:36

Már kezdem megszokni, hogy az életben körül vagyok véve olyan MILFekkel, akik lazán letagadhatnának 10-15 évet, egy ránc nincs az arcukon! De a hirdető hölgyek többsége megelőlegezi magának a MILF jelzőt és lazán le is tagadja azt a 10-15 évet, ami viszont azt eredményezi, hogy a megadott korához képest nem lesz milf, mert sz@rabbul néz ki, mint a behazudott korának valódi milfjei :D remélem érthető voltam :)

Tisztelt hirdető hölgyek! A MILF nem egyenlő a Mature vagyis az érett/idős nővel, hanem "Mother/Mom/Mum I'd Like to Fuck" azaz olyan anyuci, akit hú de megd*gnék! Hirdetnek itt kifejezetten ronda, öreg nők is "milfszex" és hasonló jelzőkkel.. szánalmas.. tisztában kellene lenni előbb a szó jelentésével!

Jártam Anitá(40)-nál a vvölgyben. A hely nem volt ismeretlen számomra, tudtam mire számítsak, nagyon rendben van. A hölgy fejre többnek tűnik 40-nél, de a teste még 30 sincs! Valóban picike, nagyon csinos, formás popsi, gyönyörű és feszes mellek. Egyébként kedves, kínált itallal, lehet vele beszélgetni. A franciája isteni, igazi "sloppy blowjob" (cuppogós, bőnyálas). Viszont az nem tetszett, hogy félórát kértem - erre kaptam egy nf-et, majd lábmasszázst és aztán viszontlátásra.. Kicsit úgy éreztem utána magam, mint az a bizonyos macska akit kivágtak sz@rni :D

Biztos sietett, vagy rossz napja volt, vagy bennem volt a hiba, ettől függetlenül ajánlott kategória, legalább is franciára, mert a többit sajnos nem sikerült megtapasztalnom :(

harisnyaboy · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. július 29. 10:46

Nicolette (39)

Szeretem a húsos csajokat (is), na ő az. Gigantikus mellek, de nem leeresztett lufik, hanem jó kemények. Kellemesen indult, szimpatikus hang, kor stimmel, lakás jereván legfelső emelet=meleg. Lehet ez volt a baj a hölgy szeret beszélni, amit a leírásában állít nem nagyon teljesült: szeret irányítani, domináns, stb. Mintha nemrég kezdte volna az ipart, kicsit fogazós volt a franciája, csapzott (vizes) haj, a francia viszonzást gyorsan meggondoltam amikor megcsapott az egyhe s*ggszag, a lábát is elfelejtette borotválni, egyszóval HATALMAS csalódás, részemről NEM JÁNLOTT!

origo40 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. július 29. 13:22

Gréti (39) van valakinek friss infója róla?

Látom van egy 3 évvel ezelötti vélemény,tud valaki frissebbet mondani?

Elég jól néznek ki az új képei.

Lickmachine · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. július 31. 19:30

Sziasztok!

Bettina 24 és Nicole 27!

Senkinek nem ajanlom , egyszer beleestem abba a hibaba hogy elmentem hozzajuk!

Bettina kepei nem fedik a valosagot! Flegmák voltak es nagyon az any*g*akra mentek es hogy minel hamarabb vegezzunk! Szolgaltatas egy nagy nulla!

Vigyazat velük!

Nagyfadok · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. augusztus 01. 05:55

Sziasztok . a napokban volt szerencsém látni élőben Fanni 33 nevű hirdetot. A kepeken mar latszik hogy egy nem szép roma csajtol van szo . de ez élőben is beigazoldott föleg hogy egy alacsony kövér csajrol van szo uraim senkinek se ajanlom .

Nagyfadok · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. augusztus 01. 12:40

Nicole 27 hez lenne egy hatalmas nagy kérdésem ! Ez most komoly ???????? :d te uristen nem akarom elhinni hogy ilyen hirdetők rontják itt a levegőt

skorpions · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. augusztus 02. 11:24

Lola nem.

Steven023 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. augusztus 02. 18:24

Sziasztok !

Luca34 :)

Az elöttem szólók véleményével ellentétben,

én pozitív tapasztalataimat szeretném veletek megosztani.

Egy nagyon kedves, szép és közvetlen lányról van szó, :)

akivel tényleg lehet mindenről beszélni, és egyáltalán nem beképzelt és mint ahogy írja: ,,Mindent megtesz,hogy a vendég elégedetten távozzon" és ez abszolút hiteles

ami számomra nagyon fontos. 

Visszatérő vendég vagyok nála, mindig az 1 órás lehetőséget választom,de sajnos az mindig nagyon hamar elrepül. Első számú vendéglátó :)

Ha Barátnő feeling-es partnert keresel akkor Ő a legjobb választás. 

Törölt felhasználó · 2016. augusztus 03. 07:57

Köszönöm a pozitív véleményt, és örülök, hogy mindig jól érzed magad Nálam ! ☺

De nem írt senki negatív véleményt rólam ...azok nem rólam szólnak, hanem másik lányról ! ☝

Mindenesetre köszönöm, hogy a "védelmemre" keltél ! 😉

Varlak vissza! 💋

Puszik 😘

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2016. augusztus 03. 08:10

!Szóval!

Lola - 2012.07.28-án került fel az oldalra!

20éves!

???? - most Krisztus után,2016.08.03-a van!

16 évesen is lehet itt dolgozni?

Csak a szavahihetőség miatt jegyeztem meg!

De a sanzon bizottság,biztosan figyel!

Steven023 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. augusztus 03. 11:09

Bocsi, ha félreérthetően fogalmaztam 😢

Csak annyi negatív véleményt láttam más lányokról

Természetes-en nem rólad, ☝🏻️☺️

Pozitív véleményt viszont kevésbé 😅

Én ezen próbáltam kicsit változtatni, remélem sikerrel 😊

Törölt felhasználó · 2016. augusztus 04. 11:56

Szia ! ☺

Köszönöm szépen bár tudod....a beszélgetéshez kell egy jó partner is...benned megtaláltam 😉

A kérdés csak az, hogy hagysz-e szóhoz jutntni 😉😛✋

Remélem ma személyesen is megismerhetlek 🙈👏

Puszi

kapusi · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. augusztus 04. 12:44

Laura 29 ről tudna nekem valaki infót. Lehet privátba is .köszi.

Törölt felhasználó · 2016. augusztus 05. 08:35

Szép napot ! ☺

Köszönöm az elismerő szavakat ! 🙏

Mint már említettem...mindenhez két ember kell 😉

Legyen szép napod ! 😘😘😘

Téma indítva: 2010.02.25., 3380 hozzászólás összesen