Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Alex27 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. június 23. 00:12

Sziasztok!

Nem vagyok jártas a témában ezért szeretnék véleményt kérni! Ha esetleg valakinek van tapasztalata Lilu (29)-cel, Eperke(30)-cal vagy Evelin(40)-nel kapcsolatban szívesen venném ha megosztaná! 

Köszönöm!

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 23. 08:48

Sziasztok !

Újonnan hirdető Diáklány Mesiről valakinek valami infója ? képek alapján jól néz ki.

akkor ezek szerint a Mártit sem érdemes keresni ha Ginával van csak ebbe azt nem tudom megérteni hogy miért mondják hogy mehet az ember mikor mire oda érsz vagy ki kapcsolják vagy fel sem veszik a telefont azért arra kiváncsi lennék hány új vendége van a Ginának istenem más lánynak számít a vendég és a sz*lg*ltatás d**a is és más lány nem csinálja ezt mind a Gina szerintem.

De a ***moderálva*** hirdető Nina sem rossz.

Törölt felhasználó · 2015. június 23. 10:29

Bocs, de Mesin szerinted mi néz ki jó? Szerintem egy tök átlag már ránézésre is, bár pozitív hogy saját készítésű képek vannak, ránézésre tükrözheti a valóságot így elsőre talán nem ér csalódás mikor meglátod, de a hirdetés szövegében a szokásos sablonos "hamvas szűk......és forró......elvarázsollak" dumáknak én már évek óta nem hiszek, általában ők egy n**lák, f*darbok.

Ginával az a baj, hogy végre találsz egy jó csajt aki szinte mindent profi módon tud, dögös és jól néz ki, tök jó vele minden, már azt hiszed tökéletes választás és nem kívánkozol máshová, de a végére mégis kiderül, hogy csak olyan mint a többi, fiatal és komolytalan és ilyen hozzállással meg elront mindent. Persze neki tök mindegy, mert valaki úgyis mindig megy hozzá, szvsz a p*nze meg van.

Nina: Saját vélemény, de egyrészt "új" hirdető (már akinek), régi képek, studiós, nincs saját, nem tükrözi a valóságot, ajtó nyitásnál első csalódás érhet, sőt ér is. L*xus kinézetnek ígérkező, de mint olvasható, semmit nem vállaló csaj. A sima normál dolog, semmi plusz, semmi *xtra. Felesleges kör... én nem mennék, nem is fogok, ezért kár p*nzt kiadni még akkor is, ha jól néz ki, vagy annak látszik. Ilye sz*lg*ltat*snak nevezett valamit egy utolsó út sz*litől is kaphatsz harmad *nnyiért.

Inkább az ismét hirdető Évi33 kategória az, aki már tudhatja mi kell egy pasinak. :) "Középkorú", tapasztalt lehet, na Ő jól néz ki a saját képek alapján is, semmi felesleges körítés, semmi felesleges duma, nem akar meggyőzni a "nagy semmiről". Bár nem voltam, de egyszer felhívtam, nagyon kedves és közvetlen volt a telefonban. Ha választanom kellene, inkább ilyen nő, mint Nina Mesin meg Mártii kislányok meg hasonlók... ugyanmár.

szabeee1987 · Újonc (25 hozzászólás) · 2015. június 23. 11:48

Üdv Mindenkinek! Jenny,Daniella,Réka és Évi közül ki a legjobb választás kollégák? :D Válaszokat és észrevételeket előre is köszönöm! :)

Törölt felhasználó · 2015. június 23. 12:18

Hali! Szereintem a felsoroltak közül egyértelmű, hogy akkor Évivel kezdeném a telefonálást, ez nem kérdés.

Én Daniellát és Rékát alapból fel sem hívnám. Több éve készült képekkel és hirdetéssel (és még mennyi ilyen van, van aki 6-8-10 éves képpel és szöveggel) nem sokat várnék. Semmi **trák, normál dolgok, nincs saját kép, kidobott l*v*.

Jenny-t passzolom, de nekem nem szimpatikus, szegény olyan vékonyka és formátlan, nincs saját kép.

szabeee1987 · Újonc (25 hozzászólás) · 2015. június 23. 12:23

Hello! Köszönöm a választ! :)

Törölt felhasználó · 2015. június 23. 13:54

Daniellát semmiképpen. Réka meglehetősen vastagon bíró ceruzával ír. A többieket nem ismerem, de az előttem szólóhoz csatlakozva magam is Évit hívnám először.

Trustman · Újonc (10 hozzászólás) · 2015. június 23. 18:30

Osztom Félix tapasztalatát!

Sajnos egyre több lányra jellemző, hogy nem tartják a szavukat ....

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 23. 19:16

Jenny erősen ork!

szabeee1987 · Újonc (25 hozzászólás) · 2015. június 23. 22:52

Köszönöm a válaszokat akkor azt hiszem Évinél maradok! :)

csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2015. június 23. 23:30

Ha Evi 33-ra gondolsz, nem tiszta, hogy hol kell keresned, hisz a ***moderálva*** jelenleg is Jill néven a XIII-kerületben hirdeti magát.

Akkor most ki is a megbízható?

bthomy · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. június 24. 17:01

Sziasztok Urak.

Elég sűrűn járok Pécsett így nézelődtem..:):)

Szilvi21, Edina25,Lili20 lányokat néztem ki egy kellemes kis időtöltésre.

Melyiket ajánlatnátok, illetve mik a tapasztalatok.

Lehet privátban is.

Jövő héten tervezek menni.

Köszi.

Palkoo · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. június 24. 21:50

Sziasztok!

Érdeklődnék Szilvi21-ről, a képeken látható csodás teste valós? Hozzáállása, technikája milyen?

És Sissy30?

Köszönettel előre is.

Jelenleg aktiv hirdető, Kendra25 tapasztalatomat megosztom. Fr*ncia OK, a többi technika gyengécske, szerintem szolgáltatásra ez kevés.  Fényképei photoshopolással feljavítottak, finomítottak!!! Mellekre hat a gravitáció.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. június 24. 22:05

Ha visszaolvasol Félix írt róla tegnap.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. június 24. 22:06

Vagy tegnapelőtt!

Palkoo · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. június 24. 22:57

Sziasztok!

Előzőekben írt hozzászólásomhoz kiegészítés: Szilvi21 és Sissy30 véleményeket privátba is várok.

De szerintem a jó vagy rossz tapasztalatokat jó lenne Mindenkinek megosztani. Ez a Mi érdekünk, hogy a szolgáltatás minősége fontos legyen a Szolgáltatóknak, ha Vendéget akarnak...

Köszönettel

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. június 25. 14:14

Nem tudom feltűnt e már, de a lányok igencsak nagyrésze "erősen *rk" mondjuk úgy majdnem mind,  a maradék meg csak félig. :P

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. június 25. 16:17

Gina felköltözött Pestre ?
Ne már.... :/

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 25. 19:29

Sziasztok !

Már Dorina hirdetése sem látható a hirdetők között.

esetleg Mayáról valakinek valami infója ? Gina is Pestre ment.

Törölt felhasználó · 2015. június 25. 19:38

Nekem úgy rémlik, az utolsó hozzászólásában -amit moderáltak- mint ha azt írta volna, hogy hamarosan talán hétvégén visszatér. De lehet csak én emlékszem rosszul, de mint ha ezt olvastam volna. Bár ha tetszik neki a törzsgyökeres környezet, lehet ott marad. Ráadasul másik fórumon kérdésre adott válasza egy nappal ezelőtt Pest.

Téma indítva: 2010.02.25., 8481 hozzászólás összesen