Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. június 26. 15:01

Sziasztok a napokban szeretném meglátogatni valamelyik 35 év alatti szolgáltató-t kit ajánlanátok privátba is jöhet a válasz.

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2015. június 26. 21:44

Sziasztok! Múlt héten felkerestem a 20 éves Vivient. Az á*ai picit az átlag felett vannak, de kicsit alkudtam. Lakás tiszta, fürdő átlagos. A szobába visszaérve levetkőzött, majd a lényegre tért. Francia technika jó, a szexben nem aktív, csak van és néz... Pózokban benne van, de nem nagyon van kedve a munkájához. Alakra rendben van, ha kicsit jobb lenne a kedve tarolhatna a városban. Lehet én fogtam ki nála késői órát, vagy nem jöttem be a hölgynek. Nálam ez kevés. 

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. június 29. 09:49

Szia, Hella fr*ncia tudasa remek, korat meghazudtolo testel rendelkezik. Szilikon cicik, de nagyon szepek. Sz*x is OK, de kicsit munyogdecsel ami nem mindenkinek jon be.

snowman · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. június 29. 15:49

Tamara (40) és Tina (38) hölgyekről van valakinek tapasztalata?

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. június 29. 22:09

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Halli ma meglátogatam cristina 23 a képek fedik a valoságot nagyon érti a dolgát és nagyon kedvess barátságos hölgy mindenkép ajánlot kategoriába sorolnám 

Palkoo · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. június 30. 01:23

Sziasztok!

Jessy30, Sissy30 élmények vannak? Ajánlott kategória hozzáállás, sex szempontjából? Jessy közelítőleg hasonlít a képen lévő szöszire?

Köszi

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2015. június 30. 14:08

Szia HOVETTED! 

Veronika 20 külsőre szép ha szereted a picit formasabb lányokat. Rendes és kedves de a szexben nem nagyon tesz sokat. Szetrakja aztan csak nez. Lehet rossz napot vogtam ki nala mult héten latogattam meg. A NF is *xtra a listáján az alap is annyi ahany torpe van a mesében. A lakása tiszta es a hölgy is. Szerintem próbáld ki Vivien 28-at. Benne nem fogsz csalódni nala volt eddig a legjobb. Ha normalis vagy hozzá meghalalja. Sok sikert.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. június 30. 14:29

Üdv!

Kihez érdemes menni délelőtt ? Egyik nap arra fogok járni, de valszeg elég korán. Ki fogad vendéget délelőtt,  aki lehetőleg nem olyan mint a mosott sz*r az éjjeli műszak miatt?

Törölt felhasználó · 2015. június 30. 18:12

Lilut merem ajánlani! Nem éjszakázik,így garantáltan egy friss csajt kapsz,aki ráadásul még kedves is és brutál jó amit csinál.

Törölt felhasználó · 2015. június 30. 19:09

Szerintetek kihez mennyek fiatalabb koroszályból?Várom a javaslatokat forumra és privátra is pár napon belül mennék.

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. június 30. 21:35

Sajnos Jessy30 köszönő viszonyban sincs a képeivel! De nem csak régiek a képek, hanem nem is ő van rajtuk. (Szerintem)

Palkoo · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. június 30. 22:51

Koszönöm az információt zsozso33. Nem értem, hogy miért nem a valósághoz közelebbi képet mutatják. Szemezgetek 1-2-3 lánnyal, de figyelembe kell, hogy vegyem pl.: aki 30 év feletti az valójában 40 feletti ill. a 40 év feletti az valójában 50 feletti; a képen nem is a mostani Önmaga van....... Egyszeri ***moderálva*** érdemes "csalni"!?????????????????????

zozi19 · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. július 01. 02:38

Kertvárosban tudtok jó szolgáltatot?(kivéve LILLI 20-at hát az minden de nem szolgáltató kerüljétek!

Törölt felhasználó · 2015. július 01. 10:56

Akartam menni hozzá egyik nap. Előbb értem  oda a háztömbhöz,mint ő. Egy kigyúrt kan kísérte. Nos,nem tudom,ki,hogy van vele,de én szeretek kettesben kefélni a leánnyal. Otthon sem hívom be a szomszédot a másik szobába. Így fel se mentem hozzá.

Törölt felhasználó · 2015. július 01. 11:11

Nem is értem, mire számítottatok. Az egyik képen is simán látszik, hogy bele lett piszkálva a hátsójánál, saját véleményem, de kicsit meg lett nagyobbítva a fenék, es simán szerkesztett kép, jól láthatóan, ráadásul ugye "pr*fii" studióképek. Fel sem hívtam volna.

Pl.: Cristina(23) képeit is össze lehet hasonlítani, vannak nagyon előnyös és nagyon hátrányos képek, órási különbség van a kettő között. Nem is értem miért számít mindenki arra, hogy az eslő képeken látható testtel fog találkozni.

rigójancsi · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. július 01. 15:42

Sziasztok! Sophia 47-ről szeretnék infót kérni! Volt már nála valaki?

Törölt felhasználó · 2015. július 01. 19:26

Sziasztok Infot szeretnék kérni ezekről a hölgyekről:

Gina 23

Lia 24

Mayácska 18

Cristina  23

Liza 24

Privát üzenetbe  is jöhet az információ

Alex27 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. július 01. 23:35

Sziasztok!

Nem vagyok jártas a témában ezért szeretnék véleményt kérni! Ha esetleg valakinek van tapasztalata Lilu (29)-cel, Eperke(30)-cal vagy Evelin(40)-nel kapcsolatban sokat segítene ha megosztaná!
Köszönöm!

Vandendale · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. július 02. 12:28

Lilu korrekt, normális, jó fej és ügyes.

A másik kettőt (még) nem ismerem.

Törölt felhasználó · 2015. július 02. 14:29

Gina jó kis csaj.. ne hagyd ki!

Téma indítva: 2010.02.25., 8481 hozzászólás összesen