Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
vnyiktor · Újonc (15 hozzászólás) · 2016. május 10. 06:11

Kedves Lili olyan mérgesen nézel az utcán,hogy felmenni hozzád már nem is merek :( Mosolyogj :)

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2016. május 10. 13:46

Azt gondolom ez a szolgáltatás teljes diszkréciót kíván !

Kedves Uram!  ODA VISSZA !

xabikovac · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. május 10. 16:39

Sziasztok!

Volt már valaki Sissy-nél? Nagyon tetszik és érdekelne esetleg valaki véleménye, aki járt már nála.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. május 11. 15:08

Melyik Lili, a 20 éves? Kissé mufurc a csaj elsőre, de nagyon megéri felmenni hozzá ha megtalálod vele a közös hangot. Másodjára már elég kedves volt velem , kérdezte is  miért nem járok sűrűbben? :D  A bomba fiatal csajok valahogy mindig búval baszottak, lehet ez a meló teszi, de azért ilyen órabérrel én vigyorognék non-stop még ha fake vigyor is!

tomika9 · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 12. 11:34

Jó a csaj,jó a műsora is csak úgy egy tizessel idősebb mint ami a hirdetésben szerepel!

Tommyka · Újonc (28 hozzászólás) · 2016. május 13. 01:10

üdv

régebben mind a 2 hölgyet meglátogattam. külön külön . :) hát...  mit is mondhatnék róluk.. a fejüket ne nézd  : ))

egyébként Amira egy sex állat..  jól tolja nem finnyás. 

hely gyenge közepes   urán panel alsó szakasz volt akkor.

összegezve nem volt túl nagy élmény nekem, de ez ne befolyásoljon.   :-))

enforcer · Újonc (9 hozzászólás) · 2016. május 13. 07:41

Szevasztok!

Voltam Nicolnál és csak annyit megéri az *rát nagyon pöpec csaj, rendesen egyben van fiatal mindene feszes ,
a cicik meg isteniek.

KT · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. május 16. 09:44

Zaránál voltam,korra annyi amennyit ír,nagyon kedves volt és figyelmes ,van mit fogni rajta de a szó jó értelmében :)

Nekem nagyon bejött mint formailag mint hozzáállásilag.

Ajánlott!

Lukas · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. május 16. 22:47

Sziasztok!

Szilvi 22 es Daniella 25 esetleg valaki valami jo kis info?

koszi!

TamTak · Újonc (22 hozzászólás) · 2016. május 17. 15:23

Sziasztok!

Niki (24)-nél volt már valaki?

nagydavid · Újonc (28 hozzászólás) · 2016. május 17. 19:56

Az itt hirdető Zara nem a tavaly még Bella néven dolgozó lány? Nagyon hasonlítanak, csak hajszín más....

StaropraMAN · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 17. 20:05

nem. tavaly virág néven hirdetett, akire te gondolsz egy tök másik csaj, az most nem hirdet, régebben veronikával dolgozott együtt. 

nonickname · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. május 19. 13:13

Sziasztok!

Helláról tud valaki valamit? Hova lett? Eseteleg valaki a számét meg tudná adni? Sajnos elkutyultam valahová.

Köszi:

N.

xabikovac · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. május 19. 16:26

Viviána elég jó nő, de fehér csaj vagy roma? 

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. május 19. 21:40

Üdv! 

Mindkét csajról van egy tucat vélemény, csak be kell írni a nevüket.  -> keresés kulcsszóra:

Törölt felhasználó · 2016. május 21. 08:32

Összességében nem rossz. Cicik nagyobbak, mint gondoltam, igaz, egy kicsit megereszkedettek is, de ez nem befolyásolja az összképet. Nagyon kedves és közvetlen, beszédes, mosolygós, nevetgélős. Francia nagyon rendben van, és a szex is jó. Meleg punci, nem túl szűk, nem tág, alacsony csajtól tökéletes. Nagyon szerette hátulról. Én is. :) Stílusa egy kicsit furcsa, erre érdemes felkészülni.

StaropraMAN · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. május 21. 15:15

Köszi!

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2016. május 24. 11:25

Mit értesz furcsa stílus alatt ?

Törölt felhasználó · 2016. május 24. 21:22

Azért használtam ezt a szót, mert nem igazán találtam jobbat. Nem akartam olyasmit írni, aminek van mondjuk sértő felhangja. Amolyan elvarázsolt, néha nehezen lekövethető stílusa van. Mintha egy kicsit idegen lenne neki a Föld nevű bolygó. Használhatnám a bolond szót is, csak éppen ha nem tapasztaltad meg azt, hogy mit kell ez alatt érteni, akkor félreérted a dolgot és rosszul fogod fel a helyzetet. Nehéz jól leírni a dolgot, na, főleg, hogy nem akarom bántani, mert A) nem érdemli meg, B) nagyon kedves.

batya · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 25. 15:26

Hello . Csak egy kérdésem lenne. Mit lehet tudni hellárol ??  Nincs egy ideje , volt nála valaki mostanában. Elöre is köszi :)

Téma indítva: 2010.02.25., 8453 hozzászólás összesen