Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2013. október 25. 09:41

Merre van , és milyen *rakon dolgozik ? 

Törölt felhasználó · 2013. október 25. 07:56

Kicsit részeltezve? Engem is érdekelne...

Törölt felhasználó · 2013. október 25. 07:22

Nati (23) részemről nem javasolt kategóriába került! Sajnálom, de lehúzás feelinget éreztem!

hlaci75 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 24. 22:33

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ma voltam Masszázs - nál, és nagyon jó volt! 

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. október 24. 13:56

Polgártársak! Ha jót akartok magatoknak látogassátok meg Masszázs-t, egy jó kis lingam masszázsra. Király.

(Voltam már Mindenkinél, aki masszázst hirdet, de ez a lány kiemelkedik  a mezőnyből, ezért is ragadtam klaviatúrát.)

Üdv. Mindenkinek.

Tommyka · Újonc (28 hozzászólás) · 2013. október 24. 07:21

Köszi Uram !

Elekk · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 23. 18:30

Sziasztok!Anett a képekről nagyon bejön,valaki járt már nála?

Törölt felhasználó · 2013. október 23. 14:22

Szia Tommika!  Igen átlagos *rakon dolgozik,és ha Klaudia36 számát hívod akkor őt is eléred!!!!---szia

Törölt felhasználó · 2013. október 23. 12:35

Klaudia és Meryll érdekel! Irjatok néhány sort róluk priviben. Egy valós beszámolót! Kösz!

hlaci75 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 23. 10:57

Uraim!

A napokban lesz pár szabad órám Pécsen, és elmennék egy masszázsra. Kihez érdemes menni? Hol lehet esetleg tovább is menni?

Tommyka · Újonc (28 hozzászólás) · 2013. október 22. 16:35

Szia ! Köszi eme hasznos infókat. :-)  Carmen átlagos *r*kkal dolgozik?  Nincs tel.számod hozzá?    Köszi   Üdv  T.

Törölt felhasználó · 2013. október 22. 09:38

Volvó!!!--Menj hozzá nyugodtan kérd a mélytorkost nagyon jól csinálja,ja és lehet vele egyezkedni!!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. október 22. 08:09

"Homokos cigó" ???

Eddig teljesen biztos voltam benne, hogy ilyen nem létezik, ellentmond az elveiknek, mert ugye akkor hogyan tudnák futószalagon teherbe rakni az asszonyt, úgy meg mire kapnának családi pótlékot. :DDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. október 22. 06:36

Persze, sok a cuccos is! Meg ugye a futkosok sem egy észlények néha..... De ugye, hogy Pécs egy Bunkó Balkáni város! Ez a hétvégén is tapasztalat volt! Szerencsére nem velem, mert én nem megyek........ Ismerőseim szombat este úgy, hogy nem voltak rossz állapotban, meg is voltak fűrödve, stb ***moderálva*** kérlelni kellett a munkásleányt, hogy ugyan már legyen vmi, és a végén semmi nem lett! :DDDDDDDDDDDDDDD Milyen világ ez már!? :D Sírnak, hogy nincs vendég, nincs p*nz!? Akkor dolgozzon b*zdmeg! :D :D :D :D :D Nah mindegy, én jót röhögtem ezen...... :DDDDDDDDDDDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. október 22. 06:31

Vagyis jó nagy része gyökér! :DDDDD

volvó 5910 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. október 21. 23:06

Sziasztok tud valaki infót Olgiról

Törölt felhasználó · 2013. október 21. 21:26

Urak!!!--Ma fehívtam Klaudia36-ot és kérdéseket tettem fel neki hogy mik a lehetőségek,és kaptam tőle egy nagyon tuti ajánlatot---van nála egy hölgy a barátnője aki nem reklámozza és nem hírdeti magát,ha gondolom őt is válaszhatom,mindjárt ínformálódtam a hölgy felöl és látatlanban őt válsztottam!! Jól döntöttem mert amikor elmentem hozzájuk nagyon kellemes látvány fogadott, A neve Carmen és még nem volt pécsen ilyen munka miatt!!! Fekete hajú nagyon formás leány,szép arcú szép szemü csini lányka, 26 éves de a cicik olyanok mint egy 18 évesnek,hozzá állása tökéletes a tudása és hozzá értése a szexhez 1000%-os,és nagyon értelmes jól lehet vele beszélgetni is. Olyan mint egy barátnő--persze úgy kell hozzá állni,és akkor nagyon viszonozza--kedvessége engem nagyon lenyűgözött,már nagyon hiányzott egy ilyen leány pécsett. Igényes férfiak keressék meg nyugodtan nem fognak csalódni--a toprongy alakok ne is zaklassák mert semmi ilyent nem fognak kapni amit itt leírtam,de szerintem tudni fogja Carmen hogy kivel áll szóba!!Én tudom hogy hozzá fogok menni ezentúl az biztos!!--Az árfekvés az megeggyezik Klaudiával,ugyan azt vállalja is!!!--Ez egy jó nap volt és örülök hogy kaptam ezt az ajánlatot Kladiától!!  Sok sikert makktársak!!!!!

vnyiktor · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. október 21. 17:28

Sziasztok a lingam-os csajról valaki tud beszámolot ?

Fantom08 · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. október 21. 15:03

Szia! Hanyagolós kategória, normális, de az ágyban ezt ne azt ne, a fogazata hát....Próbáld ki én szóltam!

De van aki ilyenre bukik...

ptr · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. október 21. 15:00

Sziasztok!

Emesénél (masszázs) volt már vki? Tapasztalat?

Téma indítva: 2010.02.25., 8453 hozzászólás összesen