Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2013. október 21. 14:53

Szia--Köszönöm a választ,biztosan úgy van ahogy mondod,elhiszem neked Köszi!!!!

tarcsika · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. október 21. 14:38

anettrol tudtok valamit vélemények előre is köszi:)

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. október 21. 14:04

marcsika néven hirdet az aproba ,valoszinü nem megy neki a business és ezért hirdet más képekkel amugy meg van az ***moderálva*** aproba az a homokos cigo aki jani néven hirdet ö a munkatársa azt sértésnekk vette biztos amikor érdeklödtél rola,a nö közelebb van az 50  hez mint a 40 hez,de alány anita is r*banc csak ö külföldön ,de neki is cigi a palija... ne is foglakozz ijen hirdetökkel mert ha a városba egy olyan kaliberü csaj kezdene el dolgozni ami a képen annak ugy is hire menne hamar!

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. október 21. 14:00

ez bizony azért van mert a szolgáltatok nagy része éhes ,és nem akar megdolgozni a p*nz*rt,a szolgáltatás meg csak egyre rosszabb és rosszabb mindig probálkoznak ujj meg ujj lányok a városba de hamar föl is adják,akik  pécsen szolgáltatnak azoknak a 80 % siralmas kerülendö nö(tisztelet akivételnek) ezek más városba vagy országba se tudnak megélni mert nem ez amunka valo nekik ,csak ebböl tudnak megélni de nem szeretik csinálni ostoba egy töl 1 ig,meg a stricik versenye a külömbözö forumokon nagyon nem oda valo ,amit észrevettem nem igazán van p*nze az embereknek szolgáltatokhoz járni ugy ahogy régen,és ez nem csak itt van hanem amsterdamba is ezt mondogatják az ott élö ismeröseim ,pedig amsterdam nem szol másrol,mint a ribikröl mega drogokrol...

szoval aki horror *rakat kér annak hamar felkopik az álla..pesten, sopronba ,györbe ,sokkal korrektebb szebb és nivosabb szolgáltatok vannak mint pécsen...pécs egy nagy pöcegödör...

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2013. október 21. 10:26

Hellanal voltam! Franciaja SUPER!!!!!

Törölt felhasználó · 2013. október 21. 08:35

Makktársak!!---Felhívtam a szőke hajú Lina néven lévő hölgyet aki itt van az apróban,megkérdeztem tőle hogyan néz ki mert olvastam hogy ez a kép nem fedi a valóságot,ingerült vlaszt kaptam,mégpedig azt hogy sűrgősen felejtsem el ezt a teló számot,most akkor hogy van ez én csak szerettem volna tudni hogy milyen mielött felkeresném!!!  szép napot!!!

Törölt felhasználó · 2013. október 20. 13:29

Az időpontosak egészen véletlenül nem Lina és Nicol? Ha az ember keresi őket, akkor mindig pont egy óra múlva érnek rá. Amikor meg le van beszélve, eltűnnek a balfenéken...

Törölt felhasználó · 2013. október 20. 13:28

Dina, Anett, Vanessa és Mara, többek között ők is Kertiben rendelnek.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2013. október 20. 11:14

Szia.

Miránál nem rég voltam, vele teljesen meg voltam elégedve. Teljesen rendben volt minden. Szép is meg a hozzáállásával sem volt semmi gond.

Katrinánál néhány hete voltam. Róla is elmondhatóak az előzőek , csak a franciája volt nekem gyenge.Ha neked esetleg az nem olyan lényeges, akkor mindkettőt tudom ajánlani.

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2013. október 20. 11:13

Kertvárosban tudtok csajokat?

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. október 20. 10:47

Sziasztok!

Akikről szeretnék bővebb infót: Katrina, Mira, Anett. Ha valaki tud infót, előre is köszi!

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. október 20. 10:45

Nincs különösebb baj a helyiekkel, de nem lenne baj, ha nagyobb lenne a válszték. 10-ből 2 felültetett, mert időpont volt megbeszélve, de nem vették fel mikor eljött az idő, 3-hoz soha többet, és öttel voltam megelégedve (Vivienn, Lilu, Kingácska, Dina, Carmen) annyira, hogy azt mondom: visszamennék. Ha az 50-60 hírdetőből van 15 aki bejön annak fele ilyen-olyan okból kiesik, akkor hamar bezárul a kör.

Nem tudom azokkal mi legyen akik a megbeszélt idő ellenére nem fogadtak, mert nálam az üzletben az adott szó azért még számít, és ők valamilyen szinten segget csináltak a szájukból. Nálam ez egy kicsit furcsa.

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. október 19. 12:47

Azért a pécsi leányok, elgondolkodhatnának, hogy a pécsiek, miért egy másik vidéki városban lévőről érdeklődnek! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. október 18. 13:53

Ha az apróban hírdető szőkére gondolsz jó lenne azt hinni,hogy a kép valódi,de találtam ezzel a telefonszámmal egy másik honlapon linabeby néven képeket. Hát nem azonos alkat,ill.egy másikon Marcsika névvel.

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. október 18. 09:35

Gyere! Szép város a miénk! :-) Elsők között "üdvözölnélek"! :-)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 18. 09:17

Hmmm....most elgondolkodtam. Ha nem lenne mi idekötne, talán útra is kelnék! ;)

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. október 18. 08:39

Sziasztok! Az itt hírdető Lináról mit tudni?

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2013. október 18. 08:28

Szerintem már volt , a száma ismerös , nálam kamillaként volt elmente a szám . Akkoriban még masszazst hirdetett . Telefonban nem volt szimpatikus . 

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2013. október 18. 01:13

Betty-ről mit tudtok?Új hirdetö!

vnyiktor · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. október 17. 23:36

Honnan tudod voltál nála?Én igen :-P

Téma indítva: 2010.02.25., 8453 hozzászólás összesen