Szia--Köszönöm a választ,biztosan úgy van ahogy mondod,elhiszem neked Köszi!!!!
Szia--Köszönöm a választ,biztosan úgy van ahogy mondod,elhiszem neked Köszi!!!!
anettrol tudtok valamit vélemények előre is köszi:)
marcsika néven hirdet az aproba ,valoszinü nem megy neki a business és ezért hirdet más képekkel amugy meg van az ***moderálva*** aproba az a homokos cigo aki jani néven hirdet ö a munkatársa azt sértésnekk vette biztos amikor érdeklödtél rola,a nö közelebb van az 50 hez mint a 40 hez,de alány anita is r*banc csak ö külföldön ,de neki is cigi a palija... ne is foglakozz ijen hirdetökkel mert ha a városba egy olyan kaliberü csaj kezdene el dolgozni ami a képen annak ugy is hire menne hamar!
ez bizony azért van mert a szolgáltatok nagy része éhes ,és nem akar megdolgozni a p*nz*rt,a szolgáltatás meg csak egyre rosszabb és rosszabb mindig probálkoznak ujj meg ujj lányok a városba de hamar föl is adják,akik pécsen szolgáltatnak azoknak a 80 % siralmas kerülendö nö(tisztelet akivételnek) ezek más városba vagy országba se tudnak megélni mert nem ez amunka valo nekik ,csak ebböl tudnak megélni de nem szeretik csinálni ostoba egy töl 1 ig,meg a stricik versenye a külömbözö forumokon nagyon nem oda valo ,amit észrevettem nem igazán van p*nze az embereknek szolgáltatokhoz járni ugy ahogy régen,és ez nem csak itt van hanem amsterdamba is ezt mondogatják az ott élö ismeröseim ,pedig amsterdam nem szol másrol,mint a ribikröl mega drogokrol...
szoval aki horror *rakat kér annak hamar felkopik az álla..pesten, sopronba ,györbe ,sokkal korrektebb szebb és nivosabb szolgáltatok vannak mint pécsen...pécs egy nagy pöcegödör...
Hellanal voltam! Franciaja SUPER!!!!!
Makktársak!!---Felhívtam a szőke hajú Lina néven lévő hölgyet aki itt van az apróban,megkérdeztem tőle hogyan néz ki mert olvastam hogy ez a kép nem fedi a valóságot,ingerült vlaszt kaptam,mégpedig azt hogy sűrgősen felejtsem el ezt a teló számot,most akkor hogy van ez én csak szerettem volna tudni hogy milyen mielött felkeresném!!! szép napot!!!
Az időpontosak egészen véletlenül nem Lina és Nicol? Ha az ember keresi őket, akkor mindig pont egy óra múlva érnek rá. Amikor meg le van beszélve, eltűnnek a balfenéken...
Dina, Anett, Vanessa és Mara, többek között ők is Kertiben rendelnek.
Szia.
Miránál nem rég voltam, vele teljesen meg voltam elégedve. Teljesen rendben volt minden. Szép is meg a hozzáállásával sem volt semmi gond.
Katrinánál néhány hete voltam. Róla is elmondhatóak az előzőek , csak a franciája volt nekem gyenge.Ha neked esetleg az nem olyan lényeges, akkor mindkettőt tudom ajánlani.
Kertvárosban tudtok csajokat?
Sziasztok!
Akikről szeretnék bővebb infót: Katrina, Mira, Anett. Ha valaki tud infót, előre is köszi!
Nincs különösebb baj a helyiekkel, de nem lenne baj, ha nagyobb lenne a válszték. 10-ből 2 felültetett, mert időpont volt megbeszélve, de nem vették fel mikor eljött az idő, 3-hoz soha többet, és öttel voltam megelégedve (Vivienn, Lilu, Kingácska, Dina, Carmen) annyira, hogy azt mondom: visszamennék. Ha az 50-60 hírdetőből van 15 aki bejön annak fele ilyen-olyan okból kiesik, akkor hamar bezárul a kör.
Nem tudom azokkal mi legyen akik a megbeszélt idő ellenére nem fogadtak, mert nálam az üzletben az adott szó azért még számít, és ők valamilyen szinten segget csináltak a szájukból. Nálam ez egy kicsit furcsa.
Azért a pécsi leányok, elgondolkodhatnának, hogy a pécsiek, miért egy másik vidéki városban lévőről érdeklődnek! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha az apróban hírdető szőkére gondolsz jó lenne azt hinni,hogy a kép valódi,de találtam ezzel a telefonszámmal egy másik honlapon linabeby néven képeket. Hát nem azonos alkat,ill.egy másikon Marcsika névvel.
Gyere! Szép város a miénk! :-) Elsők között "üdvözölnélek"! :-)
Hmmm....most elgondolkodtam. Ha nem lenne mi idekötne, talán útra is kelnék! ;)
Sziasztok! Az itt hírdető Lináról mit tudni?
Szerintem már volt , a száma ismerös , nálam kamillaként volt elmente a szám . Akkoriban még masszazst hirdetett . Telefonban nem volt szimpatikus .
Betty-ről mit tudtok?Új hirdetö!
Honnan tudod voltál nála?Én igen :-P