frána spész!!! Jobban kell nyomni.
frána spész!!! Jobban kell nyomni.
Most cseréltél billentyüzetet! Kedden megyek Sztambulba, meg Sofiába. Mit hozzak Neked?
Szuvenyírt. Kösz. :)
Amúgy igen, a régi billentyűzet már ruszki módszerrel se működött, hamarabb öregszenek ezek a vackok, mint én :D
Floridában haldoklik egy öreg kubai emigráns, és utoljára még megakarja csókolni a kubai zászlót.
A család és rokonok mindent átkutatnak, de kubai zászlót nem találnak sehol.
Végül az egyikük meglát a strandon egy fiatal kubai lányt, akinek a fenekére
van tetoválva a zászló. Megkérik a szívességre, és elviszik az öreghez.
A bácsi megcsókolja szülőhazája szimbólumát, majd azt mondja a lánynak:
- Kérlek, fordulj meg, hadd búcsúzzak el Fidel Castro-tól is...
Grófom, hol vagy má???
Kicsoda? Hol?
Én? Miért?
Nem látok semmilyen Pált... Inkább beszéljünk az elcsábításodról. Szeretnéd, édesem? :)
Mondjuk élőben látni az éteren át?
Már azt hittem, betojtál :) Nem, nem kamu, de csak úgy nem.
Be kell melegítenem előtte, de úgyis jó kedvem van.
Mennyire húzzalak fel? Csak hogy tudd, mit tud egy 86 éves nő...
Csak rendet rakok a hátam mögött előtte, már amennyire lehet. xd
Hát, akkor jó éjt!
Szép! Betojtál. :(
Sziasztok.
Gróf, jelentkezz, mert ez már válóok!
A többieket pedig szerintem ne zavarja az az 1-2 közösségbomlasztó! Írjatok!
Nem mi "offoljuk" a Fórumot, hanem ezek a ***moderálva*** idetolakodók.
Valamikor itt jó hangulat volt, legyen újra az! Aki (ami) zavaró, én át szoktam ugrani.
A jó hangulat megteremtése így kezdődik: "... ezek a ***moderálva*** idetolakodók " :)
Ismét szereptévesztés? :)
Szép és harmatos punci = siker + boldogság (?)
Egy indiai gyártó nemrég hatalmas felháborodást keltett forradalmian új ("18 Again" nevű) hüvelyfiatalító krémjével. Egy másik kozmetikai cég csodakencéjével minden korosztály számára frissességet, feszességet, szebb tónusokat és a vagina páratlan érzékiségét ígéri, a legújabb fehérítő tusfürdő használata pedig a nemi szervek környékén alig 4 hét alatt csillogó, világos hatást eredményez. Ha mindez nem lenne elég, és valaki harcba kíván szállni az anyatermészettel, szeméremszőrzetét minden kivételes alkalomra átszínezheti forró pirosra, rikító pinkre vagy égkékre. Ezek a meghökkentő trendek ugyanakkor komoly egészségügyi kockázattal járhatnak, mert a készítmények olyan mérgező alapösszetevőket tartalmaznak, mint pl. a hidrokinon és a higany.
"Vaginám, én úgy szeretlek!"
A Marilyn, Bettie, Ginger és Audrey fantázianéven futó szeméremajakfény fiatalos, áttetsző csillogást kölcsönöz viselőjének, és úgy hirdeti termékeit, hogy ha a nő a kedvenc rózsaszín rúzsára gondol, miért érné be azzal, hogy ezt a mesés árnyalatot csak a száján viselje? A női intim aroma megváltoztatásra is létezik praktikus megoldás: aktus előtt elég csak felhelyezni a hüvelybe egy mentolos pasztillát, ami rögtön friss és üde illattal csábítja el a férfit, az üvegcsébe csomagolt vaginaesszencia pedig tartósságot ígér az intim illat megőrzésére, amibe a pasi beleszippant, és máris merevedése lesz. A vajazzling (vaginadíszítés), a vattoo (vagina + tetoválás) és a hüvelyhűsítő fehérneműk után már csak az a kérdés, hogy a szépségipar milyen őrülettel rukkol elő legközelebb?
"Hogy legyek igazán gyengéd?
Mikor a feneked az én igazi gyengém." xd
A fene megette ezt a házasságot, Gróf!
Elválok. :D
Magyarázkodhatsz!
Debrecenben osztod az igazságot, engem meg hanyagolsz... :(
Inkább nem értem. Lehet h vicces, de mi az a deposi??
Azt vágom xd
Várj, az ügyvédig értem, de!!! Unokaöcsém, ha emlékszel, ÜGYVÉD :p Ingyér vanNEKEM!!!
neked lenne drága :D
Sarokházat? Az süti, nem? de ez a deposi??? ezt mán télleg nem értem az én koromban.
valami szleng?