Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 28. 08:03

Kívánnék....

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 28. 08:02

Madárdalolos szép reggelt!!! Kivánék,,,,,....De a hireket  böngészve, egyre elkeseritőbb a helyzet,,Ha nem a valóvilág akkor ez.....olvassátok csak...

Megdöbbentő dolgokra képesek az emberek - egy dada megerőszakolta a rábízott egyéves babát, majd az erről készült fotókat elküldte szerelmének, hogy felizgassa kedvesét.Eszméletlen....Ilyen nincs!!!

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 20:51

Igen, rád gondoltam,hogy nem fájt-e, de már értem :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 20:17

sZIASZTOK...

Kató  azt kérdezted ,hogya pasinak  nem  fájt-e?? ugye  rám  gondoltál,  nem  a  férfira??

Nekem van  mentholos  sikositóm, nekem nagyon jó érzés  ,de a férfiak nem szeretik...bár más  helyen használom, minta cukorkát!!!!!:)))

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 19:54

Bizony, megsértődnek sokan már azon is, ha 10 percnél többet kell várni. Hát, bocs, ez van.

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 19:53

Hali! Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a mentolos rágó nekünk is naggyon jó? Próbáltam, a pasiknak is jó.

Más: olvasom egyik fórumon, hogy vannak lányok, akiknek napi 10-12 kuncsaftjuk van. Kizárt, lehetetlen egyeztetni. Lehetne, ha egyszerre 4-et be tudnánk vállalni, de azért az nehéz :) Ma is hogy jártam. 1 és fél 2 között 4-en jöttek volna. Ok. Aki először az ajtóhoz ér, ez van. Utána két óra csak érdeklődés. 3 előtt újabb vendég, közben 4-re jönne másik, összetalálkoznának, tehát 4 órás ugrott. Aztán egy fél 6-os még volt. Most nem a mai napomat akartam elétek tárni, de általában az egyeztetés a nehéz, meg valljuk be, max. csak franciával lehetne 10-12. Azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy sokkal intenzívebb nemi élete lehet egy nőnek egy stabil barát, férj, élettárs mellett, mint a popszakmában, feltéve, hogy a pasinak nem havonta egyszer jut eszébe, hogy egy nő van mellette. :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 27. 17:03

Lányok, mindig magatokra gondoltok? :)) Pircsi! Kató úgy értette, hogy a fickónak nem fájt-e? Bakker! :)) De hogy hozzátegyek valamit: a múlt héten az egyik lány valami erős mentolos rágót majszolt cumi előtt. Lehet, hogy nem direkt volt, de kiba*zott jó volt!! Azonnal valljátok be, hogy próbáltátok-e már?! Ha igen, miccót a kuncsaft? Ha nem, MÉG MA próbáljátok ki és beszámolót kérek!!!!!!!!

Ja srácok, ajánlom Nektek is, Grófom, poszteksön véleményt kérünk !

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 14:53

Felajánlom,hogy egyszerre  gyerekek,  akivel  nem tudok  foglalkozni  az  addig  elfoglalja  magát a kezével!!!Dehogy.!!!Egyszerüen  visszamondom őket.. ill kedvesen megkérem,hogy másik időpontban, tudod  nálam meg nincs idő,igy kicsit  bonyolult!!Volt is  belőle már  sértődés:))

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 12:58

Miket tanulok Tőled?! :)) Jáj, Te mit csinálsz, mikor egyszerre jönnének 3-an, 4-en? Aki előbb ér az ajtóhoz? :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 12:55

Azt  nem ugy kell  minta  pezsgőtablettát,,  nem oda,,   az a rendeltetésének  megfelelően.. csak  aztán  még  valamit utánna  bekapni:))

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 12:33

Nem fájt?!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 11:42

Na  Kató már elmondhatom,hogy nem csaka pezsgőtablettát  probáltam, a robbanó cukrot is:)))Mosolyogtató dolog, és  pont elég  perverz:))

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 11:38

Szia, megértetted, egy aktus alatt mindent :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 11:35

Talán  megirhatom  az én véleményem is a  3  kombinációjárol,  bár  nekem ez inkább csak kettő...

Nagyon jó  szeretkezni, időd  van  nyugodt  vagy.. gyetyafény..  végig zongorázni a partnereden, lassan  magadévá tenni,....DE  van  olyan amikor jól esik  csak ugy dugni egyet a konyhaasztalon a napozóágyon, vagy  ahol  épp megkivántad...bár Kató lehet a  3  kombinácioján azt értette,hogy egy  aktus alatt bevetni  mindent... ezt majd ő  elmondja!!!

Bocsi hogy beleszoltam!!

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 11:34

Ja, a perverz bejön!! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 11:34

Helló :) Nem tudom máshogy írni a 3 kombinációját, de tényleg a legjobb. Szeretkezni, k efélni, b aszni (ej, de alpári vagyok! :)), ezt így egyben. Tuti. Nem számít, hogy nézel ki, hónaljszagod van-e, vagy egyéb fogyatékosságok, kívánlak, Bush! :))))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 27. 10:18

Sziasztok, jól eldumáltatok nélkülem is, és köszi Kató, hogy kicsinálnál az most pl. nagyon jól esne, de mivan ha egy 100 éves ekzémás nyáladzó perverz büdös állat vagyok, akkor most benne lennél a bajban, már nem lehet az ígéretet visszacsinálni! :))))))) Debrecen egyébként baromi jó hely, és nagyot fejlődött az elmúlt években, alig hittem a szememnek. Én ugyan nem Db-ben lakom, de nagyon sokat járok itt, tényleg klassz és a lányok száma és színvonala is szuper, bár én nem szoktam névszerint írni róluk, mert a megítélés iszonyú szubjektív.

Az a témátok izgi, hogy egyre erősebb inger kell-e? Hát persze, hogy igen, ha sűrűn akartok elmenni. Sztem Misi is ha kihagy mongyuk 2 hetet, utána egy kisfiu is megdughatja és élvezni fogja. Figyu Kató, mi volt az a 3 kombinációja?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 10:09

SZIA  kATÓ!!

Felébredtél,???Álmodtál erotikusat??:))

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 09:57

Üdv. Gróf! Hova tűntél, turnén voltál megint?

Törölt felhasználó · 2011. január 27. 09:56

Szia! Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de nálam semmiváltozás,persze nem nagyüzem van. Én szeretem a szeretkezést, a kefélést,meg a b@szást is, de legjobban a 3 kombinációját. Az örök igazság azért,hogy egy fix partner a legjobb, vele szinte bármit,bárhogy, csak meg ne kérdezze, hogy "Hogy jó neked?" :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen