Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 27. 09:50

Jó  reggelt..Szia ilko!!

Valoszinü embere(nője ) válogatja..nem tapasztaltam,  kellemes  partner kell hozzá, és  nem durva  dolgok,  de szerintem,  az idő  mulásával, egyre  bevállalosabbak leszünk,,és azért teszünk meg  durvább dolgokat is..  ill aki megteszi(pl  a  punci is  jobban tágul,)  tudjuk  meddig mehetünk el  bizonyos  dolgokban,és  még  egy dolog  ami örök igazsság szerintem,  Van olyan ugynevezett kellemes fájdalom, ami átcsap  a  kellemes  kielégülésbe:)))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 27. 08:33

Amúgymeg csak úgy eszembejutott egy kérdés. Igazából volt lehetőségem kérdezni még anno a Misit (Mishelle Wild egyik beceneve), hogy észrevette-e, hogy attól amit csinál, az évek folyamán ennek hatására egyre erősebb (durvább) dolgok kellenek a kielégüléshez a privát életben is. És érdekes módon azt válaszolta, hogy igen. Kiváncsi vagyok, aki szolgáltató annál is van-e (lehet-e) ilyesmi ahogy telik az idő!?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 27. 08:25

Csajok tekintetében is (sajna, mert én pécsi vagyok), Debrecenben rengeteg jó nő van. Talán csak Pesten van több, de az tök más. Nem mintha Pécsen nem lennének jók, de azért... 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 21:26

Igazad  van mint általában,az igazi vendégek nem irnak semmit..

Viccnek szántam,hogy megijedtek:)))  most én is megyek aludni!

Szép álmokat  neked!!!

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 21:22

Megyek dr Házat nézni. Csók mindenkinek, kezeket a paplan fölé, jó éjt! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 21:20

A legjobb, ha nem reagálsz semmire, amíg el nem durvul nagyon. Akkor abbahagyják. Tapasztalat.:) Az igazi vendégeid gondolom, Rólad se írnak semmit.

A srácok szerintem nemérnek ma rá, Bush itt lenne,lehet, hogy más is. Nem Tőled ijedtek meg, tegnap összeakadtunk véletlenül.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 21:17

Hál isten   még kimaradtam aszóba kerüléströl.. egy két  mondat  kivételével,  bár most  valaki  kérdezi  hogy  dorogon hirdető  milyen... n em bánám ha eltünne a süllyesztőben...a  kérdés:))))Minid  van  jó és rosszakaró  vagy csak  szorakozó..ember.. ennyi gondom legyen:)))

Szerinted a  skacok tőlem ijedtek meg.??látod itt vagyok  most bezzeg  senki:)):)))

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 21:13

Szegény Bush! XD

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 21:11

Ha megnézed, hogy melyik városokban él a fórum, látod, hogy Debrecen vezet és vannak szimpatikus pasik is. Erre gondoltam, de én fehérvári vagyok és haza vágyom, annak is eljön az ideje. Az is elég nagy város, én azt szeretem.Veszprém nekem kicsi, a vendégek többsége se veszprémi, a fórumot meg nézd meg, üres. Odaát meg csak a fikázás megy.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 21:07

Nekem Debrecen  túl zsufolt, aki  a  nagyvárosokat  szokta meg annak  vonzó,én a kisvárosokat előnyben részesitem, bár  laktam Debibe....Most meg  sokan azt mondják  óóó  ez egy  buta  vidéki liba:))))

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 21:07

Elolvastam, nem lep meg, azon az oldalon ilyen a fórum.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 20:53

A piroson...  utcai lányok,   de hogy tud  miről van szó  egész  sokat kellenne  visszaolvasnod... bár  most olvass bele  az utcso  5-6  ba:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 20:52

Azt megnézném, és  beszállnék:))))

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 20:51

Utcai netezik? Honnan? :)

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 20:50

Egyre jobban vonz engem Debrecen, imádlak benneteket, csak ne lenne olyan messze! Bushot pl. jól elcsábítanám, aztán megerőszakolnám, hogy a füle ketté állna. Remegő lábakkal ájulna el. :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 20:50

Szoktam olvasgatni,  egy *** moderálva *** a forumot,,végig követem az egyik utcai  szolgáltató  reagálását,,,illa  rola szólo  beszám... hát nem tudja a kiscsaja  határt.. ki  fogják  csinálni  a  srácok ott,   érdemes  olvasgatni:))))

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 20:45

Vagyok.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 20:38

Még  nem alszom, de akkor most  gyere vissza,:))

Itt hatalmas a hó,még havat is kellett volna lapátolni, de ezt meghagyom reggelre...

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 20:11

Most lépek, majd később visszanézek, el ne aludj!!

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 20:08

Csak a szokásos hétköznap, hasonló lehet, mint nálad. :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen