Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. december 06. 20:57

Kérni kell tőle kóstolót, majd megtudod, milyen finom :) Én most egy dobozost bontottam, kicsit átmelegít és alacsony az alkoholtartalma, meg véd a ráktól is.

Törölt felhasználó · 2010. december 06. 20:54

Én már meg se nézem, berakom legalulra :) Mindig húzok egy-kettőt, befizetem, aztán jön 3 helyette... Nem nagyon érdekel.

Nem jött a Mikulás. Gróf is beígérte magát még Mikulás előttre, de nem volt, még jelmezben sem.

Itt ma nem volt olyan hideg, majd csütörtökre ígérik, meg utánra. Mikor tavaszodik már ki?! Szombaton jön osztrák pajtásom néhány napra, én Don Alfredonak hívom, de csak 2-3 napot lesz itt, mert hideg van és a ház is kihűlt, villanyfűtése van. Kíváncsi vagyok, milyen programot talál ki egy hideg-rideg hétvégére. Ezek mennek most, néha cseng a telefon, jönnek, mások nem jönnek. Szóval, ilyen téli unalom van, de azért elvagyok magammal. Nincs veszekedés se, mert magamat nagyon szeretem és teljes az egyetértés. Együtt fekszünk, együtt kelünk, kávézunk, cigizünk, dolgozunk, zenét hallgatunk...Jól elvagyunk magammal. A vendégekkel is, érdekes módon a legnagyobb zimában jönnek, mikor kinézek és azt hiszem, hogy ma aztán senki és DE! Várom a csütörtököt, mert rossz idő lesz, utána meg jön a hó. Na, írtam, hogy legyen mit olvasnotok :)))

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 20:41

Mijet?????????????

Hát én nem tudom de meggyből nemigen szoktak páleszt csinálnit,már azon egyszerü oknálfogva sem mert többe kerülne a leves mint a hús.

Mert ha a megyléhez cukrot teszel max csak bornak jó,de pálesz? hmmmm

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 06. 19:50

Milyen csekket kaptál Katóka?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 06. 19:49

Tegnap olyan hideg volt este, ittam két kupica czigánymeggy pálinkát. Jólesett! :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 13:59

Na jó megoldottam a mai napot ,egy üveg kalinka és szép az élet................

Törölt felhasználó · 2010. december 06. 13:44

Pedig már nem moderálnak olyan szigorúan. Nem vetted észre? :) A fórumon legalábbis.

A karácsonyon ne húzd fel Magad, csak 3 napig tart, az előkészületek meg rajtad múlnak. Ha terhes, ne foglalkozz különösebben vele. Nálunk is a nagymamáktól volt szép a karácsony, meg persze gyerekek is voltunk és tudtunk örülni mindennek, a hónak, apróságoknak, bárminek, a jó beszélgetéseknek, nevetésnek. Ma már a zsé vezet mindenek felett sok helyen. (Máshol meg a nyomor!) Ez van, barátom. Egyszer viszont vége és egy évig felejtős :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 11:45

bakker kimoderálták az a szót,hogy k,o,n,z,u,m.ez után ár aztsem lehet leírni,hogy k@rva jó

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 11:44

k.o.n.z.um

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 11:43

konzum

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 11:41

Nem vagy egyedül,a tegnapi elhajlásom után ---meg a tegnapelötti.meg azelötti----az én oldalbordám is egy csekket tett a cipőmbe,

be lehet fiezetni az autó részletet................. még azon csodálkozom,hogy nem hagyott faképnél............szerintem mazoista.

Vagy csak szeret??????  hmmmmmmmmm......  vagy csak jön a karácsony??????????

Különben én utállom az ünnepeket,egyszerüen herótom van ettől az egész bevésárlásdotitól,már mikor megklátok egy karácsonyfát már ideges leszek.

No nem azért mert mi mennyibe kerül-----mondjuk az sem lényegtelen-----hanem csak arra gondolok mikor én kölök voltam csóri muter mindíg olyan ajándékokat vett

ami kellet -cipő zokni kabát sapka sál---és néha azért becsúszott valami kis játék is ,de ezeket úgy tudta előadni meg ajándékozni,hogy a két bratyómmal majd ki ugrottunk a bőrünkből.

És azok a jó kis régi konzum szaloncukrok,,,,,,,Tudod az a csuzliba valók,mindenki a csokisat kereste mert a málnás meg az a sárga nem is tudom mijen ízü egyszerüen ehetetlen volt.

Na mindegy én még abban az átkosban voltam gyerek,és hidd el jobban megbecsülné a mostani sok surmó azt amije van ha az akkori viszonyok között kénem nekin eltölteni egy karácsonyt,jó nem azt mondom,hogy csórónak kell leni de ami volt azt jobban megbecsültük.

Na elég a nosztalgiából mert a végén még elérzékenyülök.......................................

Törölt felhasználó · 2010. december 06. 09:17

Szia! Kaptam még egy csekket :( Majd veszek én magamnak almát, meg mogyorót!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 06. 07:52

Remélem a Mikulás Neked is hozott minden jót, finom almát és mogyorót! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 05. 19:34

Remélem, rendben vagy már! :) Érezd jól Magad Írországban, megérdemled! Emlékezni fogsz, ha nem iszod szét az agyad.

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 05. 16:46

Csináltam egy kis korhely levest savanyúkáposzta csirke comb meg amit találtam a hűtőben .

Ez helyrerakja a belemetr remélem, ebbe még nem csalódtam.

Estére tedd ki a csizmád .hátha tojik valamit a mikulás.

Na puszi pá , csocsi.

Ui:Valószínü hogy karácsonyt írországba töltöm 3-nap,van egy utazási iroda aki wiszki (csak így magyarosan)túrát szervez hét wiszki lepátló üzemben kóstolással teljes ellátással

szállás utikőltséggelegyütt 70000 ropi ,kicsit húrós de szerintem örök élmény lessz ,ha egyáltalán emlékezni fogok valamire.aúúúúúúúúúúúúúú

Törölt felhasználó · 2010. december 05. 09:23

Szia!

Elég hideg van, nagyjából befagy a seggem és még meddig tart!! Ejjaj! Mondtam már, hogy mértékkel, kérem, de hiába beszélek neked, most futkoshatsz!

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 04. 21:24

Szia katómamó ,azthiszem időcspdába estem,de ittvagyok teljes melszéleséggel.

Hogy vagy drága ,hallom arrafelé itéletidő van .

Vízhuány nálam kizárva ,tegnap vettem a peni-marketbe 5 liter olasz vörösbort,de ne tudd meg ojan sz@r olyan f@sás van rajtam mint állat.már bocs a vulgálkis kifejezésért de ezt sem tudom magamba tartani ,mint sok mást sem:):):):)É:)l

Törölt felhasználó · 2010. december 04. 19:19

Pál! Úgy beszélgetnék Veled, de élőben!

Nálatok meg áll a víz, láttam. Mikor jössz fel? (Hülye kérdés, majd észreveszem :))

Törölt felhasználó · 2010. december 04. 11:18

Szia! Hó is van, meg hideg is, nem az én időm. Várhatok, míg kitavaszodik.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 04. 08:19

Jóreggelt!   Este láttam, mekkora a hó felétek! Pihentető hétvégét Mindenkinek! :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen