Zitácska!
"Áj láv jú,
Szégyellem, de kellesz piszkosul!"😋😅
(Rapülők)
Bolondok háza, a félénk öregember!😊
Zitácska!
"Áj láv jú,
Szégyellem, de kellesz piszkosul!"😋😅
(Rapülők)
Bolondok háza, a félénk öregember!😊
Hát ő franciába elég gyengusz már ne haragudj, éppen elégséges, ráadásul eksön közbe fogja a gumit, ez elég tréé....de a cicik valóban 10/10esek.
Akkor mit keresel ezen az oldalon?😅
Mivel barátnőmmel vagyok, de gyere el nézz meg minket Kedves!!!!!!
Semmi köze nem volt a masszázshoz maradjunk annyiban , ilyen masszőrt bármelyik Nyiregyházi szórakozó helyen találsz, sőt még lehet jobbat .
Léna masszázsról tud valaki valamit?! Visszavonult vagy bepalizott?
Tettél e valamit a becserkészés érdekében?
Sziasztok!
franciára ki az abszolut ajánlott az elerhetö hölgyek közül?
Engem is érdekelne a Brigitta :-)
Sziasztok, Szandika 32 nagyhalászi csajszival van valakinek tapasztalata?
koszonom elöre is!
Engem is érdekelne a hölgy :P
Kellemes napot mindenkinek. Brigitta 55 ről tud e valaki valamilyen információt? Megköszönném .
Pont őt? 😁
Ne haragudj kedves de van párom, és sokkal jobban néz ki mint te és azt is tudom hogy jobban csinál mindent mint te
😆 Liza21 és Vivien20. Ez a két hirdetésed van itt. Nem is értem miért kérdőjelezik meg a megbízhatóságod. A szóhasználatod meg tényleg megmutatja, hogy ki vagy.
Szeretem az olyan lányokat akik ha támadják őket megvédik magukat😍 Abba igazuk van ha mi vendegek elmondjuk a vélemenyünket róluk akkor jogukba áll megvédeni magukat. Szoval nekem ez egy pozitivum a hölgy részéről... amugy is tetszik a képeken levő hölgy pont a kedvencem minden téren😉😉
1 hirdetesem van itt! De meg lehet nézni dragam ugyan azok a képek! Azt pedig meg is értem hogy nincs párod hogy itt éled ki magad…🤣
Kapós a fekete démon😉😘😍
Jól indul a jövő hetünk😀😍
Szia!Több órával előtte érdemes foglalni időpontot!
Szeretettel várlak