Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. augusztus 24. 16:29

Szakadok meg rajtad. :D Played well.

libela · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 14:09

Sziasztok!

Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?

köszi

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 25. 14:37

Mi van, már megint odaengedtek egy géphez? Komolyan mondom, annyit foglalkozol Ginával, hogy azt gondolná az ember, belezúgtál és ilyen sajátos módon udvarolsz neki...

És a barátnőd? Ő már nem is számít? Ejnyebejnye!:D

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 11:34

Hi!

Csak benéztem. Látom Gyula nagyon él! egyszerre 3 hírdetése is fut! (Friderika, Elena, Szexi Cicus)

Hát nem kenyerem az erőszak, de...

Szóval aki olvassa a fórumot, nehogy el merjen mennei a fennt említett goblinhoz, mert rosszul jár. Mint Aranka. :)

Nyugodtan küldjél moderálásra Gyula! Akkor is egy sz@r, lehúzós kis cigeró maradsz. Remélem egyszer valaki jól elver!

Legyetek jók.

Maradok itt debrőben: A füttyyyölőőős! :)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. augusztus 26. 21:43

Mit bazseválsz, vazze? Beszélj már nórmálisan.

Mi van a Gyulával? Asszzz. Ez valami proli nyelv, vagy mi?

Szabócsi gyerek vagyok, csak az egyenes beszídet étem. Érted?

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2011. augusztus 27. 18:43

Sziasztok!

A jövő héten akár 19 h-ig is elérhettek!!!

Puszi Dundika.

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. augusztus 28. 14:21

White Ladynél volt valaki mostanában?

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. augusztus 28. 17:03

Szassz Lótök!:-)

Én már kb.2éve próbálom felhívni,de eddig még soha nem sikerült.Nemtom mit csinál?!Ennyi dóóga vóna???Arra már rájöttem,hogy vhol a konzervgyár környékén.Legalább is ezt írták mások itt a fórumon.

libela · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 14:18

Sziasztok!

Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?

köszi

vsan4 · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 16:00

anita az

vsan4 · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 16:03

sziasztok 2 hölgy is érdekelne az egyik:margó29 a másik lilla42 margóról még senki sem irt semmit csak kiváncsi lennék hogy milyen ha valaki volt már valamelynél irjon elöre is kössz.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 17:26

margóra nekem azt írták, felejtős. lilláról mintha csak jókat hallottam volna, de nem biztos. valaki majd segít. :)

vsan4 · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 17:34

amugy én a telt hölgyek felé vonzódom de ez a margó még nem irt róla senki semmit ezért érdekelt amugy köszi az infót

Heineken star · Kvázi-tag (119 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 17:53

Szia vsan4!

Megbízható fórumozók elmondása alapján valóban felejtős Margó, meg ha megnézed a képeket... hát inkább nem! Ne csak a nőt nézd rajta, hanem a környezetet is. Én láttam már az utcán "élőben" is, és nem keltett bennem vágyat.

Ha meg pláne a teltebb lányok vonzanak, akkor ne gondolkozz Lilla42-n! Ő kellemesen telt, tiszta, megbízható, egyedül van az amúgyis igényes lakásán. Annak tudatában menj el hozzá, hogy ha hagyod magad, akkor piszkosul meg fog dugni. :) Nagyon jó szolgáltató, érti és élvezi a dolgot! Őt nyugodtan válaszd, nem ér sem meglepetés, sem csalódás! á*ai kimondottan jónak mondhatók, pláne annak tudatában, hogy mit nyújt.

Remélem segítettem, majd várom a beszámolód, ha voltál Lillánál.

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 19:01

Szia Kedves!

Én nem vagyok benne biztos ,hogy a férfiak 99,9 %-a örült volna e egy visszahívásnak,nem a pár forinton múlik.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 19:10

Dundika? Te hol hírdetsz?

Azért vagy Dundika mert hasonlítassz a "celeb" Dundikára, vagy mert dundika vagy?

bonanno · Újonc (48 hozzászólás) · 2011. augusztus 29. 20:53

Szia vsan4.Lilla(42) az egyik legjobb.Én az utóbbi időkbe csak hozzá járok.Igényes minden szempontból és tényleg amit az ágyban művel veled az oltári.Meg is látogatom a héten.

vsan4 · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 08:25

szia nem hivott vissza csak csörgetett és szerintem ez is jó vagy ha küld a lány egy sms-t hogy msot eléhetö vagyok és kész. akkor is rendes gesztus ez egy lánytól

kazi · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 15:28

Srácok ha valaki tud valamit Natasáról légyszi írja meg nekem. Ajánlott csaj-e stb...

itt az e-mail címem ha lehet erre írjátok pls  előre is köszi

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2011. augusztus 30. 17:10

De csak az is abban az esetben ha valaki felhatalmazza a leányzót.Még akkor is benne van a pakliban,hogy a legrosszabb pillanatban megy a csöri vagy az sms és ez gáz.

Téma indítva: 2010.02.25., 17492 hozzászólás összesen