Na kéremszépen, egy régi jó ismerősöm kért meg, aki már elég régen nem fórumtag, hogy írjam meg két látogatásának tapasztalásait, ezeket fogom idézni:
Nati24: már a képek is sejtették, hogy egy kivételes hölgyről van szó, de a valóságban még ütősebb, mondhatni erősen várakozáson felüli volt a látvány, és maga az egész légyott. Mosolygós, tele energiával és pozitív kisugárzással. Emellett intelligens és nagyon kommunikatív, ami nem megjátszott. Mindent hibátlanul teljesített, csillagos 5ösre, és olyan tempót diktált, hogy rendesen kifullasztott, alig bírtam szusszal.Több éve nem találkoztam ilyen korrekt hozzáállású és mentalitású fiatal hölggyel, úgyhogy kéretik megbecsülni. Egy igazi kis gyöngyszem, majdnem elhoztam magammal....annyira megkedveltem😁
Liza21: szintén aranyos kishölgy, ugyanott rendel ahol a Nati. Ő is korrekt, amit vállal azt teljsíti is, semmi zsákbamacska, semmi lehúzás efelől mindenki megnyugodhat. Bár annyira nem volt kommunikatív, mint a Nati, de nem vagyunk egyformák, sok múlik nyilván a szimpátián is, meg a pillanatnyi lelkiállapoton. Vigyázzatok rá is...😉