Sziasztok!
Mostanában Stefy-nél volt valaki? vélemények még azokon kívül akik már írtak:)
Esetleg Kriszti 28? :)
Köszi!
Sziasztok!
Mostanában Stefy-nél volt valaki? vélemények még azokon kívül akik már írtak:)
Esetleg Kriszti 28? :)
Köszi!
Igazad van, mindenkinek más jön be. Az adjonisten-ről csak annyit, hogy sem bányarém nem vagyok, sem ápolatlanul nem megyek senkihez, a fogadjisten része az esetek 90%-ában mégis az, amit többen megkérdőjeleztek. Ki a legjobb Győrben? Nálam Carmen, Korina, Nina vitte a pálmát. Közülük úgy tudom jelenleg már csak Korina aktív. Ők legalább megpróbáltak úgy csinálni, - nem is rosszul - mintha nem oltári nagy szívességet tennének azzal, hogy eltöltenek velem fél, egy órát. Az meg baromság, - más hozzászóló - hogy feltétlenül csak párkapcsolatban lehet megtalálni a jó szexet! Azért van némi összehasonlítási alapom.
Anikó19 és Kitti27 hirdetései alatt csak szerintem futnak ugyanazok a képek? Hihetetlen, hogy ezek a nők még mindig p*nzt tudnak keresni Győrben...
sziasztok, Ria 29ről mi a tapasztalat?
Szindy helyes kis csaj, jól lehet döngetni,jókat nyög. Mellei pedig...hát bele lehet fulladni. :)
Anita(21) és Lora(23)-ról valaki tud bővebben infót mondani ?
Mindenkinek más jön be, Lizánál én is 1x voltam mert akihez szoktam járni ő éppen nem volt.
A győri átlagnál szerintem jobb némileg, de tényleg úgy van hogy amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
Te tényleg elég kritikus vagy, ezért megkérdezném hogy szerinted ki a legjobb 3-4 lány most Győrben.
Nem feltétlen kéne ide kiírni, privátban is jöhet.
Talán csak rossz passzban sikerült elkapnunk. Több jó véleményt olvastam róla, ezért is mentem hozzá, de nekem a hozzáállása nulla volt. Mindegy, mindenkinek sok sikert. (és nem kérek több privát üzenetet a témában senkitől)
én is voltam lizánál és hasonló a véleményem mint walter-é...
Erre azt kell hogy mondjam, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Nem egyszer voltam Lizánál, minden alkalommal hibátlan volt minden. Most hogy is van ez?
Egy igazi nővel a sex?! Erről csak akkor lehet beszélni ha a kedves Párjàval szeretkezik az ember!!!! Én úgy gondolom az itt megtalálható hölgyek egy bizonyos szolgáltatás céljából kereshetők fel, amit nyújtani is tudnak! Ha valaki ettől többet szeretne, annak baj van a fejével! !! Lisa? ?? Én nem egyszer találkoztam vele es rosszat nem mondhatok! Igényes, tiszta és egy jo fej csaj! Igaz ez csak az én meglátásom.
Liza 35
Az "igazi szex egy igazi nővel" még ha így is lenne. A valóság: f*zess, karok - lábak szét, essünk túl rajta, aztán húzz a csába. Felejtős!
Szindirol valaki valami infot elore is kosze
http://www.basicserve.com/b.cgi?bk=H8QuTCV43r1eBIydEGb6vKYmxD*ZNcmeo3dE4S7gxWBeIm87OmNkOKkWFvp1RpFBx62hhzr68hqjdZTbtOGEIo3AZm3*NnN*z6ekix1tanXzlDhCxMt-*llMWNPa8tRFG1oA0LhmTSwC5iPmbxMLiE7aJ1huyyUpkQ8RQzwqlWIkqgwi9p5fJOAFWESsVIT9JKborw
Na igen!Arra valózínű sokan kíváncsiak."Mert mindíg a jók mennek el"....
Tudja valaki hogy Zsaklin hová lett?
szeritem nem. az egyik adyban, másik belvárosban re.ndel
Egyébként Nika32 is letagad pár évtizedet.
Stacy38 megegyezik Kriszti29-el. A vékony helyett inkább a gebe jelző találóbb rá, 40 év fölötti.
Infó Stacy-ról????