15 hónapja látogatom a hölgyeket, amióta így alakult, összesen 14-nél voltam. Sajnos a kényszer szült a változtatásokra, a lányok eltűnése, cserélődése, mert egyébként aktuálisan nem váltogattam volna, ha valaki bejött. A sorrendem (az első három már nem elérhető, valamint a továbbiak közül is hat jelenleg már nem hirdet, tehát csak 5 ma is aktív van közöttük, a korra nem mindig emlékszem):
1. Christa25. 2. Nina20. 3. Dalma26. 4. Vivi21. 5. Nicol27. 6. Zsaklin20. 7. Mya. 8. Esther. 9. Vanessa. 10. Korina. 11. Sissi. 12. Kitti21. 13. Melinda. 14. Flora.
Csak az első 5 lánynál voltam több alkalommal, és még mennék is hozzájuk, ha lehetne. A többiek között is voltak jelentős különbségek hozzáállásra, valamint a fényképek és az önreklám és a valóság különbségére. Korinát sokan dicsérték, de talán nem tetszettem neki, vagy éppen rossz napja volt, de nem volt jó, pedig mindenkivel figyelmes, gyengéd vagyok. Kitti21 velem is kézzel fejezte be, 5 perc passzivitás után. Melinda és Flora be sem fejezte, de nem bántam. Nicol27-nek elég öreg volt az arca, de nagyon kedves volt. Christát nagyon nehéz volt elérni sajna. Nina zseniális volt.