Én itt semmin sem csodálkozok... :)
Aki el akar valakihez menni,az el is megy...
Aki meg csak kérdez,az meg nem azért fog,mert egy ismeretlen a fórumba jót,vagy rosszat
írt róla... Szerintem...
Én itt semmin sem csodálkozok... :)
Aki el akar valakihez menni,az el is megy...
Aki meg csak kérdez,az meg nem azért fog,mert egy ismeretlen a fórumba jót,vagy rosszat
írt róla... Szerintem...
Mindenki a saját kárán tanul...Persze kinek a pap kinek a papné..Attól,hogy nekem xy bejővős lehet másnak nem jó,de mivel ez a fórum azért van,hogy megosszuk az sajátélményeinket stb így nem bírom felfogni,miért kell mindent rögtön jelengetni.Lehet azt írom marisról,hogy rossz és mégis úgy mennek hozzá,mintha ingyen lenne...csak ha már van ez a lehetőség akkor hagy írjam meg..de úgy tűnik felesges,mert rögtön jelentik.
Figyelj,most megint szentségtörő dolgot mondok,de nem baj,én nem fogok bájologni,
csak kimondom,amit gondolok... Ez a fórum a hirdetőké ...
Nagy arányban az érdekek diktálnak... Ez a véleményem...
Attól még sokan leírják a frankót,de nem lehet nem észrevenni,amit...
És amíg nem lesz rend,azaz a hirdetők álnéven való írogatása nem szűnik meg
végleg,addig a fórum hitelét joggal kérdőjelezik meg... Ennyi tömören...
Nekem az sem pozitív,ha egy hirdető "jelen van" a fórumban...
A férfiak dícsérjenek,avagy ne,és ne a hirdetők... Ezzel is csak önmagát
minősíti ( legalábbis az én szememben )... Persze,ez sokaknak nem fog
tetszeni,gondolom,mert úgyis csak az él ezekkel az eszközökkel,aki a
sz*lg*lt*t*sával nem tud érvényesülni... Szerintem ez szánalmas...
Le is zártam részemről,ez a személyes véleményem...
Sz*rul van az egész itt megcsinálva..Az is elég tr*,hogy a hírdetők le tilthatják magukról a véleményezést,mert az lenne az igazi beszámoló...itt fórumon eleve elég körülményes..Az íp címeket meg nagy kár,hogy nem ellenőrzik (persze az se lenne 100% megoldás az önmagasztolásra de csak ki-ki bukna ez az) .Ez a oldal piszkosul hírdető centrikus.
Azért azt nehezen magyarázod meg nekem, hogy valakinek bejön az, hogy a csajszi állandóan az óráját nézi, siettet vagy láthatóan unja az egészet...
Én úgy gondolom,hogy nem jön be ez senkinek se van látod aki az ilyen hölgyeket is álomnőnek állítja be és ha beírod róluk a frankot jön a moderálás..de tudjuk jól,hogy az ilyeneket nem a valódi vendégek istenitik!
Drága Makktársak!!!
van egy külön oldal, ahol beszámolók-at lehet írni, olvasni a lányokról.
Használjátok légyszí, én azt szoktam böngészgetni :)
Rózsa jó.Hatalmas mellei vannak és kiváló a technikája.
Sziasztok!
A hétvégét Győren töltöm egy,jó barátommal!
Szeretnénk kellemesen,mi több tartalmasan,eltölteni
ezt a hétvégét!Nem akarunk mellélőni,30-60 ig MEGBÍZHATÓT keresünk!
Aki ,nem nyafog,nincs időzavarban,nincs ide menj,odamenj,itt vagyok,ott vagyok
a" Zs"mihamarabb,utána tünés!Szóval nem akarok,rókalyukba lépni!
Segítségeteket kérem,akár privát üzenetben is,esetleg 2 jó barátnő is ha megfelel,
két 40es pasas!Debrecenben szívesen viszonzom az infókat!
Előre is köszönöm!A"P*NCI" LEGYEN VELETEK!
Sziasztok
A minap volt lehetőségem elmenni Roxyhoz. A képek teljes mértékben fedik a valóságot (vékony, fiatal csajszi(tényleg annyi a kora) :), formás fenékkel ). Nagyon kedves, kezdeményező, szószátyár csaj :). Mindenkinek merem ajánlani.
Kérdés hogy azok a beszámolók mennyire hitelesek... Ittvan például Claudia,aki már 15 éve 30-nak hirdeti magát,és egy szóval sem említi senki,hogy ejnye...
Érdeklődnék,hogy Lola 23 nevű művésznő debrecenben,és Amanda 23 győrben hogy tud egyszerre dolgozni,ha a képek alapján egy és ugyanaz a néni??
Tegnap voltam először Jenny 23 és én vagyok nyűgözve vele !!
A gyönyörű, karcsú, fiatal lány. Ő nagyon jól beszél angolul, alakul,
és nem ő a m*nkát a készség és az öröm! Én látogat ismét az biztos hamarosan!
Sziasztok Napsugárról valakinek tapasztalata?priviben is jöhet!
Sziaztok! Holnap Győrben leszek 1 éjszakát és nem szeretnék zsákbamacskát. Tudtok ajánlani valami tuti fiatal csajt valamint egy milf kategóriát is? Köszi!
szia
Jenny 25-re gondoltál?
Tina 35 nekem még soha nem okozott csalódást...
hivtam mirabella 26 müvésznöt 3 ra megdeszéltük a találkát 3 kor már nem vette fel a telefont 15 dik hivásra sem 10 perc mulva megjelent két hasonszörü lánnyal és elballagtak a pláza felé ! Végignéztem a kocsibol a vonulásukat ! Azt hiszem igy jártam jol !!! No komment !
Sziasztok Vanessza 22 esetleg valami info valakinek ? Megköszönném elöre is !
Lajta u.?