Nicolban nem fogsz csalódni.
Nicolban nem fogsz csalódni.
Gratulálok a bátor kiállásodért ! Nem nevezném embernek azokat az élősködő férgeket, akik azokat húzzák le, akik ezt a nehéz munkát választották. Sok ember csak nálatok tud kiszakadni a napi gondok szorításából. Szeretet helyett legalább annak íllúzióját megkaphatjuk. Ti legalább nem akartok mindent a smmiért cserébe.
Sziasztok!
Tina (35) érdekelne. Jól hangzik a bemutatkozása, de tükrözi a valóságot?
Nah kis csúszással megírom a beszámolót
Szóval a héten eljutottam Roxyhoz. Belvárosban parkolót könnyen találtam a címet is pont ilyen könnyű volt megtalálni. Megérkezés szoba bemutatása leegyeztetés hogy mit is akarok majd f*zetés számomra teljesen elfogadható volt az *razás. A fürdő az olyan semmilyen de kapsz papucsot máshol még nem adtak. A szoba lehetne igényesebb mert a matrac alá egy ágykeret is beférne amúgy a falon tükrök félhomály halk zene szóval ez rendeben van csak az a matrac a földön... Franciája igazából a makkon kívül mást nem nagyon kap be de nem zavart mert nem tudom micsinált de nagyon jól esett. Aktus lovaglás majd hátulról majd testre spricc ez is jó volt de még épp nem volt barátnő feeling.
Szóval summa:
Ő van a képeken 7/10
Tájékoztatás elszámolás 10/10
Francia 8/10
Aktus 7/10
Sziasztok!!Megbízható csajt tud valaki ajánlani aki nagyon kedves és nagyon érti a dolgát??
Az a baj hogy sok kamus is firkál ide, így nehéz kiszűrni hogy melyik valós, és melyik fals információ!
Sziasztok!
Én is találáltam 2 telefon számot aki engem is keresett.:)
Igérgetés stb kamuzás ezek ilyan férfiak.
Aki tudja mit akar megkérdezi mi, hogy van és jön.
Ja és nem alkudózik mint a piacon a vevő:)
Szép napot:)
Kedves Kriszta-Christina-Krisztina-Flora-Dominika-Esther, vendégként voltam nálad 2012 első félévben és írtam a tapasztalataimról hogy másokat ne szívathass meg. Én nem voltam olyan okos, hogy visszafordultam volna az ajtóból, mint az egyik beszámoló írója, aki akkor látogatott meg, amikor éppen Dominika volt a neved (2011. novemberében, előtte Esther voltál): „Felmegyek, torulkozobe csavart szornyecske nyit ram ajtot es azt mondja o Dominika. Hirtelen nemtudtam hogy hulyeskedik e, vagy hallowen maszk van rajta de megfordultam es nyomas el."
Szevasztok,
Bogi (34)-et próbálta már valaki? Régóta szemezgetünk egymással :-)
Nádorvárosi hölgy vagy vasútkörnyékén? Kérem aki tud valakit írjon. Köszönöm
Aki menedzserek véleményére ad , az ne keressen , de aki kíváncsi rám , azt szívesen látom, akár csak egy öt perces látogatás erejéig , hogy tisztázzuk mennyi az igazság a fenti hozzászólásban .
"Krisztina 29 nem is gáz" Most már Christina 29 alatt fut. Akinek bejönnek a csontos, gebe, unott, flegma nők, annak kifejezetten ajánlott kategória.
Akkor Barby 26 felejtős? :)
Sziasztok valaki volt már valaki a "Tabumentes" kedden és pénteken hirdető 40-es szolgáltatónál? Infó kéne, köszi.
Tényleg rá lehet keresni, kipróbáltam és kidobta a csajt! :D na most egész nap töltögethetem a képeket! :D
Sziasztok volt mar valaki Lara -nal gyorbol?
A 4/10 az én szememben elég gyenge osztályzat... Ennek ellenére tegnap meglátogannam Franciaimádó Tinát.
Aktuálisan a Szigethyn találtam. Fél órában sikerült megegyeznünk. Elmondta, hogy jelenleg szexet nem vállal. Mivel azonban nem emiatt mentem, nem nagyon zavart.
Az *razás tekintetében kellmes meglepetés volt, hogy nem sorolta fél órán át, hogy mi minősül ***moderálva*** No, ez nekem való :)
A lányka velem kedves volt és csacsogós. Valóban nem nádszálderekú, de ez véleményem szerint a képeken is jól látszik, etekintetben a valóságban sem volt semmi meglepetés (azért feltételezem a cici nem véletlenül nincs a fotókon). Arca - az én szememmel nézve - jobb volt, mint amire számítottam.
Nem kellett előre f*zetni. Ezen kicsit meg is lepődtem. Egy idő után megkértdezte, hogy osztán, hová szándékszom üríteni? Cici x, arc, száj y (a korrektség kedvéért ehhez hozzá tartozik, hogy ezeket a tételeket telefonban említette, de a helyszínen akció előtt nem egyeztettünk - a fura szituáció kialakulásában látom a saját felelősségem is). Elgondolkodtam, hogy mi egyebet tudnék csinálni a bennem rejtező testnedvekkel. Gondoltam, nekem a padló is megteszi, de aztán beneveztem egy cicire. :)
A technika:
-: Kinek a pap, kinek a paplan... Én mélytorok alatt azt értem, amikor a lány hagyja, hogy a répa behatoljon a torkán túl. Nála nem erről volt szó. Addig tolhattam, amig a szájüreg bírta (de aggig rendesen), aztán a torok részbe csak belecsapódik a bré, nyelőcsőbe nem hatol. Komolyan mondom, ha ebben tudna fejlődni a leányzó, nálam sokat lépne előre a megítélés ranglétrán. Egyébként nagyon szeret kapaszkodni a cerkába, de le lehet róla beszélni.
+: Engedi a fejét kezelni. Nem akartam túl radikális lenni, de azért imitt-amott rendesen rászorítottam a fejét a kukullómra, meg mozogtam is rendesen. Csorug a nyál, hallatszik a cuppogás, nyelvét is aktívan használja, bogyónyalogatás is történik.
Összességében olyan élmény volt, amit jó szívvel ajánlok. Szerintem aki kevésbé a mélytorkot preferálja, csak egy jó franciára vágyik, megfelelő választás lehet.
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
Én megértem amikor valaki gyanakvó, mert sokszor fére vezető is lehet a bejegyzés. Nem. Nem én futtatom. Csak a tapasztalataimat irtam le. Szerettem volna minőségi bejegyzéssel hozzá járulni a közösségi élethez. Én örültem, hogy jól döntöttem és megéltem azt az egy órát. Sajnálom hogy sokan leszólják azt aki jót is tud mondani. -csak hogy pozitív is legyek.
A kifejezéseket nem a kommentelők csillagozzák, hanem az oldal üzemeltetői. Ebből éldegélnek ugyebár, de nehogy valami "csúnya" szót írjon valaki, - juj- mert az hogy nézne ki? Na az oldal jellegét tekintve ez a vicc!!! :D
Úgy döntöttem holnap újra elmegyek cseresznyézni :D
Ki néztem pár lányt akihez megpróbálok bejelentkezni konkrétan:Suzy Bianka Roxy Léna22 Mirabella
Kiről olvasnátok beszámolót?
Persze nem biztos hogy pont ahoz jutok be akit mondotok de egy beszomoló akkor is fog készülni.
Szóval?