Egyáltalán működik még ez a masszázs szalon ?
Egyáltalán működik még ez a masszázs szalon ?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok! Tegnap voltunk párommal a Secretmassage-nál. Nagyon gyönyörű hely irtó csinos lányok és nagyon fullos masszázst kaptunk írtó kellemes levezetéssel. Ajánjuk mindenkinek. Kendra és Aurélia masszíroztak minket. Végén megkínáltak ásványvízzel is.
Sziasztok! Keresek valakit aki hétvégén vállal masszázst is Kaposváron. Vannak hirdetések lazító frissítő masszázsra csak nem veszik fel a telefont. Olyat keresek aki nem csak hirdet hanem el is lehet érni.
Szia!
Tudom semmi közöm hozzá, de ha ez az elvárásod miért ilyen hölgyek között keresed a "NŐT"? Ezek a hölgyek nem képzett masszőzök. Nem ez a szakmájuk. :) Ez olyan, mintha anyámtól elvárnám, hogy csinálja meg az ország tortáját. Tud sütni, de nem ez a szakmája, tehát én elvárhatom úgyse lesz tökéletes.
ha igazán jó masszázst szeretnék.... Mya-t várom!
Attyauuurrriiissstteeennn, egy Istennő.. ő igazán szakképzett masszőr, semmi kamu testápolós simogatás.
ezt tessék utánozni, ODAADÁS, SZAKSZERŰSÉG, KÉJ ÉS KÉNYELEM....
minden ami számít tőle megkaptam
köszönöm Mya, remélem mielőbb újra látlak
Gabi nem túl régóta masszíroz,de szerintem jó!Gyúrásnál kevesebb,siminél több,nekem megfelelt!
üdv.
Nagykanizsán tud valaki jó maszört akit érdemes meglátogatni?
Jo oldal
Sziasztok!!
Győrben keresek masszőr hölgyet. Olyat, aki nem csak filmről tanúlt meg masszírozni és nem esik kétségbe, ha le kell vennie a bugyiját!!
A segítséget, infókat előre köszönöm.
Depresszió elleni masszázst keresek.
(Alsóban, nő ruhában, szex nem kell.)
Hi mindenkinek,
Szombathelyen Bianka felhasznalót csak ajánlani tudom! Profi masszázst igért és azt is kaptam! Ő egy olyan felhasználó aki nem hazudik, képei megfelelnek a valóságnak. Szép mosoly, gyönyörű feszes bőr, formás szép cici és fenék! Aki teheti és igényli a masszázst póbálja ki nem fog csalódni, még keddig itt van mentsétek a számát...
üdv
győr vulkánház :D isteni masszás és nagyon csinos lány van ott Barbi személyébe csak ajánlani tudom :D
Sziasztok! Pécsett vagy baranyában keresnék masszőzt. Régen jártam Suzy30- hoz, esetleg róla van infója valakinek? Köszi
Szia!
Igen. Nagyon kedves, jól masszíroz.
Nagyon ajánlott.
Fél óra van nála. Csúszka, és kézi befejezés.
Próbáld ki.
Tomi
hali.sopronba melyik lányhoz érdemes menni?
Emma masszázsát próbálta valaki szombathelyen? Priviben is jöhet az infó! Köszi
Ki a legjobb masször nö kaposváron várom válaszotokat ?
Sziasztok. Pécsen keresnék olyan masszört " NŐT " aki maszirozni is tud és aktus is van a szolgáltatásban ? Nem olyan masszört keresek aki látta a TV-be hogy is csinálják mások :)
Sziasztok.....Nyiregyen ki tudna ajálani,egy megbizható korrekt hölgyet, erotikus masszásra? Köszi a választ előre is.....
Sziasztok. Szolnokon tud valaki masszőr ? Liána eltünt nem tud valki róla valamit ? Kösz