Lányok Kecskemét

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kecskemét városából
Hirdetés
20

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Kecskemét városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Csilla Masszázsa · Kecskemét
+36 20 592 5585
Augusztus 25, 07:30
Csilla Masszázsa

Köszöntelek adatlapomon! KÉZI LEVEZETÉSES EROTIKUS MASSZÁZS MINŐSÉGI SVÉDMASSZÁZZSAL!

H-V 7-19

40-es molett hölgy érzéki kényeztető test, arc/ lingam masszázsa 30, 60, 90 percben. Itt te vagy a fontos, a te kényeztetésed van középpontban! Gyere, lazulj, és töltődj!

110 kg, 174 cm, 125 cm mell, 118 cm derék, 126 cm csípő.

Vaskos combok, extra fenék és has, nagy, finom, puha mellek, kedvesség, gyengéd érintés!

ÁPOLTSÁG ÉS TELJES DISZKRÉCIÓ! Ezt adom, és kérem is!
Ha ki szeretnél lépni a mindennapok taposómalmából hosszabb, rövidebb időre, gyere! Ha gyengédséget keresel, engem keresel! Nem számít a korod és a testalkatod!

Rejtett számot nem veszek fel. A telefont én kezelem, ezért, ha nem érsz el, kérlek, hívj többször. Megéri! Szeretettel várlak! Csilla
Barbi · Kecskemét
+36 20 465 9780
Vasárnap, 00:10
Szia Barbi bagyok Kecskeméten várlak lakásomon. Jokedvü vidám hölgy vagyok ha szeretnél velem kikapcsolodni minden téren akkor hívj bátran. Lakásomon várlak. Diszkrécio adott és elvárt
Balázs · Kecskemét
+36 30 144 6566
Szombat, 04:47
Sziasztok. Párok lányok hölgyek . Minden földi jobban benne vagyok. Szívesen kényeztetnélek reggeltől estig. Bárhol bármikor. Viberen vagyok csak elérhető diszkréció végett .! Ott pár kép csere és ha megvan a szimpátia akkor csak a csillagos ég szab határokat!

Kecskeméti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Kecskeméti hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

dingo · Újonc (103 hozzászólás) · Október 13, 17:15

Sziasztok. Ineznél volt már valaki aki megosztaná tapasztalatait? Nem először van már itt

dingo · Újonc (103 hozzászólás) · Október 7, 07:00

Igen. Majd privátba megírom

Márk7 · Újonc (17 hozzászólás) · Október 7, 06:37

Igen!

Voltál?

 

dingo · Újonc (103 hozzászólás) · Október 6, 20:57

Még mindig érdekel?

 

Popsibaszó · Újonc (28 hozzászólás) · Szeptember 17, 08:31

Bocs maya 24

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).