Felhasználási feltételek

 

Általános rendelkezések
A lanykereso.hu egy internet alapú lehetőség, mely lehetővé teszi alkalmi vagy tartós társ és/vagy szexpartnerek hatékony keresését és segíti az egymásra találást. A Lánykereső oldala 18. életévüket betöltött magánszemélyek szabad akaratukból megjelentettet hirdetéseit nyújtja, emellett kiegészítő szolgáltatásokat is kínál (Masszőzök, Klubok, shopok). A honlap alapvető célja, hogy a partnert kereső személyek hirdetéseit megjelenítse az interneten. Bármely, a honlapon megjelenő ajánlat következtében létrejött találkozás, kizárólag a hirdetést feladó és a hirdetésre jelentkező között jön létre. Egy adott hirdetésnél megjelenő minden információ a hirdetőtől, nem a Lánykereső Szerkesztőségétől származik. A Szerkesztőség nem vállal felelősséget az itt megjelenő hirdetések tartalmáért és annak valódiságáért. A honlapon megjelenő információk tájékoztató jellegűek. Reméljük, hogy minden felhasználó gondosan és jóhiszeműen jár el, mindazonáltal a megadott információk hitelességét ellenőrizni nem áll módunkban. 

Tartalmak elérhetősége, használata 
Az oldal tartalma regisztráció nélkül is megtekinthető, azonban egyes funkciói regisztrációhoz kötöttek
A regisztráció nélküli használat díjmentes, viszont a tartalom miatt életkorhoz kötött és elvárt a rendeltetés szerű használat. 

Regisztráció
A Lánykereső egyes funkcióinak elérése regisztrációhoz kötött. A regisztrációval a Látogató elfogadja a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot. 
A regisztrációhoz szükséges megadni egy létező e-mail címet, illetve egy Ön által választott jelszót. A jelszó kiválasztásakor érdemes egy "nehéz" jelszót választani, amit más nem tudhat és nehéz kitalálni. Ezt a jelszót tartsa titokban, másnak ne adja meg, hogy azzal más ne tudjon visszaélni. A jelszavakat az oldalunk titkosítva tárolja, így azokat mi sem látjuk. 
Jelszavának titkosságának megőrzése az Ön felelőssége, jelszavával való visszaélést kérjük, e-mailen jelentse (info@lanykereso.hu).
A Szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy a honlaphoz való hozzáférést megtagadja amennyiben alapos okkal feltételezhető, hogy a megadott információ jogszabályba, közerkölcsbe ütközik, hamis, helytelen, hiányos vagy érvényét vesztett, illetve amennyiben Felhasználó nem tartja be ezen megállapodás rendelkezéseit.
A regisztráció törlését az oldalunkon a regisztráló tudja kezdeményezni a beállításaim menüpontban, vagy belső üzenetben lehet kérni. A törlést 8 munkanapon belül végezzük el.

Látogatói funkciók:

Amennyiben látogatóként regisztrál, olyan funkciókat is elérhet mint pl. a chat, fórum- és vélemény írás, kedvencnek jelölés...
A hirdetők adatlapján, illetve a fórumba írt véleményeket Szerkesztőség előzetes egyeztetés nélkül moderálhatja, cenzúrázhatja, szükséges esetben töröheti.

Hirdetői funkciók:
Hirdetői regisztrációval a látogatói funkciókon felül hirdetés feladására is lehetőség nyílik.
Ehhez egy online adatlap kitöltésekor meg kell adnia a szükséges adatokat, fotók feltöltésére van lehetősége, illetve el kell fogadnia a Hirdetési Megállapodást. Az oldalon kizárólag 18. életévét betöltött személy regisztrálhat hirdetőként. Regisztráláskor Ön, mint felhasználó vállalja, hogy az Ön által megadott információk a valóságnak megfelelőek, illetve változás esetén frissíti a hirdetésben szereplő adatait.  
A hirdetés feladását követően Szerkesztőségünk ellenőrzi annak tartalmi és képi részeit. Hirdető elfogadja, hogy előzetes egyeztetés nélkül a Szerkesztőség cenzúrázhatja, törölheti a képi, illetve szövegi tartalmat (akár az egész hirdetést is), a nyitó képet módosíthatja, melyekért (illetve az esetleges anyagi károkért) a Szerkesztőség felelősségre nem vonható. 
A Szerkesztőség a hirdetés létrehozása előtt, illetve a megjelenés közben is bármikor kérhet garancia fotót (vagy ennek aktualizálását), illetve kérheti a hirdetésben szereplő fotók retuslás és kitakarás nélküli verzióit (pl. visszaélés gyanúja esetén). 
A feladott és elfogadott hirdetés (ingyenes hirdetés kivételével) csak egyenleg feltöltés esetében jelenik meg az oldalunkon. Az aktuális díjakat a hirdetéseim oldalon bármikor megtekintheti. Egyenlegfeltöltésre Banki utalás/befizetés, emelt díjas hívás és PaysafeCard feltöltéssel van lehetőség.

Adatvédelem
Lánykereső Szerkesztősége az egyes szolgáltatásainak igénybe vételét regisztrációhoz köti, melynek során Üzemeltető az igénybe vevő személyes adatainak birtokába jut, azonban ezen adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. A Szerkesztőség elkötelezett a felhasználók személyes adatainak megőrzése iránt és mindent megtesz ezen adatok védelme érdekében, jogszabályban írt ezirányú kötelezettségeit maradéktalanul teljesíti. Nincs feltörhetetlen biztonsági rendszer, ezért adatbázisunk biztonságát nem tudjuk garantálni, illetve az Ön által, az interneten számukra küldött információ, mások által történő eltérítése/lehallgatása ellen sem áll módunkban garanciát vállalni. A Szerkesztőség a felhasználói információit (pl. felhasználónév, e-mail cím) másra fel nem használja, illetve harmadik fél számára nem adja ki. Információkat csak a hatályos jogszabályok szabta kereteken belül fedünk fel. A szolgáltatások használatával Ön elfogadja a fenti adatvédelmi rendelkezéseket és az Adatvédelmi szabályzatunkat.

Hirdetési Információk
A Szerkesztőség felhívja a figyelmet, hogy egy hirdetőre vonatkozó minden információ a hirdetés feladójától származik. Egyedül a feladó véleményét tükrözi. A megadott adatokat, információkat tehát nem ellenőrzi független harmadik fél, ezért a Szerkesztőség nem vállal felelősséget a tartalom (kép és szöveg) helyességéért.
Hirdető elfogadja, hogy a lanykereso.hu oldalon feladott hirdetések a csajszik.hu, lanykereso.hu, transzik.hu  és a szegedilanyok.hu oldalon is ugyan azzal a képi és szövegi tartalommal megjelennek.

A hirdetés megjelenése típustól függően egyenleghez kötött. A fizetési lehetőségek, azok díjazási és részletes leírása az Egyenlegfeltöltés oldalon találhatóak meg.

Szellemi Tulajdonjogok
A honlap minden tartalma, beleértve a szöveget, grafikát, szoftvert és egyéb anyagot illetve ezen tartalom elrendezése és szerkesztése a Szerkesztőség tulajdonát képezi és az szerzői jog védelme alatt áll. A tartalom terjesztése, publikációja, másolása, megjelenítése és bármely egyéb felhasználása szigorúan tilos, kivéve, ha erre kifejezett, írásos engedélyt adunk.

Felelősség korlátai
Az oldal helyességére, megbízhatóságára, tartalmára vonatkozóan nem vállalunk garanciát. A Szerkesztőség nem tehető felelőssé közvetett károkért, illetve olyan kárért, mely vagy a Hirdető, vagy bármely harmadik fél hibájából keletkezett. Nem garantáljuk, hogy az oldalak, illetve a kiszolgálásukért felelős szerverek hiba nélküliek, vírus vagy egyéb kártékony elemektől mentesek. Fenntartjuk a jogot az oldal változtatására, illetve a hozzáférés megtagadására. A honlapon harmadik fél honlapjára, egyéb tartalmára mutató linkeket találhat. Az ilyen honlapokon található tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk és a linkek jelenléte honlapunkon nem jelenti a honlapokon található tartalom és információ elfogadását, jóváhagyását.

Hozzáférhetőség
A Lánykereső Szerkesztősége bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül változtathatja, kiegészítheti a honlap tartalmát. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor töröljük, változtassuk, felfüggesszük vagy megszüntessük a honlap egyes részeit vagy egészét. Előfordulhat, hogy karbantartás vagy egyéb okok következtében a honlap átmenetileg hozzáférhetetlenné válik. A Szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatásait, vagy azok egy részét bármely felhasználó felé megtagadja.

A Megállapodás módosítása
Az internet egy folyamatosan változó, fejlődő médium. A Lánykereső Szerkesztősége egyoldalúan módosíthatja jelen megállapodás rendelkezéseit, mely módosított rendelkezéseket a honlapon közzé teszi. Az esetleges  változtatások, a Megállapodás megváltozott rendelkezéseinek elfogadása szükséges a szolgáltatások további igénybevételéhez.

Visszajelzés
A honlappal kapcsolatos megjegyzéseit, javaslatait kérjük, küldje a info@lanykereso.hu címre. Amennyiben úgy gondolja, hogy bizonyos tartalom nem a honlaphoz illő, kérjük, a vitatott tartalom másolatát megjegyzésével együtt szintén a fenti címre küldje.

A rendelkezések hatályossága
Ezen feltételek elfogadásuk – a honlap Hirdető részéről történő használata - után azonnal érvénybe lépnek.

Hatályos jogszabályok és bírósági kikötés
Jelen Megállapodásra a hatályos magyar jogszabály rendelkezései az irányadóak. Jelen Megállapodásból eredő jogvita esetén a felek törekednek a megegyezésre. Amennyiben ez mégsem lenne célravezető, elbírálására a felek kikötik a Szegedi Városi Bíróság kizárólagos illetékességét.

  1. A szolgáltatás, a feltételek tudomásulvételével és annak elfogadásával, a tartalomhoz szükséges képek, adatok-, szövegek megadásával és a szolgáltatás díjának megfizetésével jön létre.
  2. A hirdető által feltöltött képek változatlan minőségben jelennek meg. Szerkesztőségnek semmilyen formában ne küldjön képet! A Szerkesztőség az esetleg beérkezett képeket nem küldi vissza és nem is tárolja, megsemmisíti azokat.
  3. Szerkesztőség sem képi, sem szövegi tartalomért felelősségre nem vonható, csupán megjelenési-, hirdetési lehetőséget biztosít.
  4. A személyi és elérhetőségi adatok valódiságáért a hirdetés feladója teljes felelősséggel tartozik.
  5. Szerkesztőség bizonyos esetekben minden nemű egyeztetés nélkül hirdetést, vagy abban akár képi, akár szövegi részeket törölhet, amennyiben a megjelenésre szánt kép, vagy szöveg nem a valóságnak megfelelő, sérti a hatályos törvényeket, vagy túlmegy a jóizlés határain.
  6. A megadott személyi adatokat az Szerkesztőség kizárólag saját nyilvántartásában használja fel, azt harmadik félnek -kivétel arra jogosult hatósági szervnek- a hirdető hozzájárulása nélkül át nem adja.
  7. A szolgáltatás határozatlan idejű.


Szolgáltatás megjelenése és tartalma az igénybe vett hirdetési típus szerint változik!

Hirdetési feltételek:

  • Hirdetést kizárólag 18. életévét betöltött magánszemély adhat fel!
  • A hirdetés feladásához valós e-mail cím és telefonszám szükséges!
  • A hirdetés teljes tartalmáért kizárólag a hirdető felelős!

 

A feltételek elfogadásával egyidejűleg a hirdető elfogadja az alábbi feltételeket:
A hirdető előzetesen és nyomatékosan kijelenti, hogy tevékenysége semmilyen módon nincs összefüggésben a 18. életévét be nem töltött személynek közösülésre, fajtalankodásra való rábírásával, üzletszerű kéjelgés elősegítésével, az ezt folytató személlyel egészben, vagy részben való kitartásával, továbbá haszonszerzés céljából valakinek közösülésre, vagy fajtalankodásra másnak történő megszerzésével, mert mindezeket, a Btk.201., 205., 206., és 207.§-i a személyi szabadság súlyos korlátozásával rendelik büntetni. A lanykereso.hu csapata ezen információ közzétételével mindezeket a cselekményeket nem kívánja elősegíteni, így semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a hirdető kinyilvánított szándékától való eltérés miatt, valamint ezekkel nem is vállal semmilyen közösséget.

Az oldal üzemeltetője:

Devigen Kft.
Székhely: 6724 Szeged, Kukovetz Nana 19.
Cégjegyzékszám: 06-09-015001
Adószám: 11749321-2-06
E-mail: info@lanykereso.hu
Telefon: +36 30/242-9923

 

Emelt díjas hívás Szolgáltatója:

Voxinfo Kft.
1034 Budapest, Bécsi út 100.
e-mail: ugyfelszolgalat@voxinfo.hu
Telefon: +36 1 2257-603