Szexpartner Sopron

Soproni és Győr-Moson-Sopron megyei szexpartnerek, vidéki lányok a legnagyobb vidéki alkalmi szexpartner kereső oldalon!
Hirdetés
20

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Sopron városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Tibor · Sopron
+36 70 364 1583
November 21, 16:36
Szia! Kimondottan igényes srác vár egy kellemes erotikával fűtött együtlétre. Viberen és Watshapon is elérhető vagyok! 0-24 ig! Csak nök! 100 kilométeres körzetben házhoz megyek! Ausztriában is! Légy bátor egyszer élünk!
Karmen · Csapod
+36 70 548 5610
Hétfő, 03:46
Szia kedves látogató örülök hogy ram kattintottal. Ha vágysz egy kis kikapcsolódásra jo helyen jársz akar fel órára akar egy órára. Magamrol 165/65/90mell voroses haj. Ha tudsz akkor viberen v whatsapp jelentkezz

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Pöröly · Újonc (6 hozzászólás) · Vasárnap, 04:03

Dettó ugyan ezt mondtam. Mindent belead a csaj. Nagyon korrekt!! 

 

sandokan89 · Újonc (44 hozzászólás) · Péntek, 22:58

Hobbitfalván?

sandokan89 · Újonc (44 hozzászólás) · Péntek, 22:57

Írtam én is, de szerintem lehetne nyugodtan publikusan is. Más is had legyen okosabb. Havonta járok hozzá (mostanában mondjuk senkihez se járok), kb az egyik fix lány a városban aki mindig elérhető. Nem 10/10 lány, de nagyon korrekt. Egyszer szegény fél órán át szopott mert nem élveztem el, de egy szava se volt (mondjuk tele szájjal nehéz) látszott rajta hogy ő márpedig akkor is előcsalja az apatejet. Máskor meg fél óra alatt megvolt 2 fröcsi és nem rúgott ki hogy ennyi volt hanem kicsit még feküdtem mellette meg simiztem a jó kis cicijeit.

Pöröly · Újonc (6 hozzászólás) · Péntek, 14:19

Sziasztok. Zoé 20+ kerüljétek!! 

Pöröly · Újonc (6 hozzászólás) · Péntek, 06:28

ÍRTAM!! 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).