Szexpartner Sopron

Soproni és Győr-Moson-Sopron megyei szexpartnerek, vidéki lányok a legnagyobb vidéki alkalmi szexpartner kereső oldalon!
Hirdetés
16

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Sopron városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Dávid és Piros · Sopron
+36 20 918 4692
1 órája
Csinos 40-es hölggyel Webcamerasex... spriccelni tudok többször egymásután, gyere nézd meg!
Szexi ruhákban, combfix, harisnya, domina szerkó!
Domina is!
Pár szexelése is nézhető.
Viberen irj!
Hétvégén is!

Soproni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Airgeneral · Újonc (90 hozzászólás) · Szerda, 15:02

Ha a szilikonosra gondolsz, akkor igen. Erősen ajánlott, nem fogsz csalódni.

 

sandokan89 · Újonc (50 hozzászólás) · Február 27, 00:53

Viviennél volt valaki? Egy ideje érlelődik benne hogy egy jóval idősebb nővel is kipróbáljam, ő képek alapján nagyon vonzó

Bikuci007 · Újonc (8 hozzászólás) · Február 25, 11:31

Szonja 40 egy idő tolvaj! Nem érdemes felhívni mert csak az időtöket veszi el!

Revenant · Újonc (33 hozzászólás) · Február 18, 23:13

Szuper! Ilyenekre vagyok/vagyunk kivancsiak.

koszonom.

 

sandokan89 · Újonc (50 hozzászólás) · Február 18, 20:25

Na jó szerintem akkor meglátogatom ahogy az időm engedi. Engem amúgy a hozzáállás jobban érdekel mint a külső. Az hogy valaki szépít a képeken egy kicsit egyáltalán nem zavar, én se képen se élőben nem vagyok szép :D

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).