Szexpartner Szeged

Szegedi és Csongrád-Csanád megyei szexpartnerek, vidéki lányok a legnagyobb vidéki alkalmi szexpartner kereső oldalon!

Hirdetés
4

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Szeged városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Aprók

Adrienn · Szeged
+36 30 661 9100
11 órája
Semmit nem akarok jobban, mint téged elcsábítani, teljesíteni minden vágyad, az érzéki, cicis, puncis csúszkamasszázsommal, 30 év felett 65 év alatt! Kényeztető, olajos krémes, “élménymasszázst”tantra lingam, masszázs-variációkat kínálok, egyéni igények figyelembevételével is, gyönyörű, exkluzív környezetben, bejelentkezés alapján Szegeden! Nem mindenkinek vagyok elérhető, kizárólag igényes urak hívását várom, napközben! Bizsergető erotika! Bejelentkezés: 10-től 20-ig, hétvégén, igény szerint!
Liliom · Szeged
+36 30 135 4189
Tegnap, 09:04
Csinos, igényes csaj vagyok;) várlak .

Szegedi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Szegedi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

Pöröly · Újonc (16 hozzászólás) · 2023. augusztus 07. 09:14

Ha elmész mindent meg tudsz róla. 😉

 

Íris · Újonc (1 hozzászólás) · 2023. augusztus 04. 10:53

Mit szeretnél rólam tudni?😘

Bélatot · Újonc (96 hozzászólás) · 2023. június 29. 07:41

Vanessza 18 a keresztelői szertartáson Karola nevet vette fel. Okosan a puskával mert fordítva sülhet el, de igy is úgy is sokba fog kerülni.

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2022. szeptember 18. 18:14

Bettina 26  Kamu!!!! Vigyázzatok vele! 

Bélatot · Újonc (96 hozzászólás) · 2022. augusztus 29. 08:11

Vanessza 18 a környéken vadászik, vadászokra. Óvatosan járjatok a puskával. mert a hölgy igen kifinomult technikával szedi az áldozatokat, és ez sok sok anyagi veszteséget jelent, minden jelentkezőnek.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).