Szexpartner Szeged

Szegedi és Csongrád-Csanád megyei szexpartnerek, vidéki lányok a legnagyobb vidéki alkalmi szexpartner kereső oldalon!
Hirdetés
2

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Szeged városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Anette · Szeged
+36 30 938 2943
Február 22, 16:25
Szeretettel köszöntelek, az oldalamon! Kedves, ápolt, magára sokat adó, vonzó nő vagyok, aki szereti ha kényeztethet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj bátran! Frissítő-kényeztető masszázsokat vállalok krémmel ill. olajjal, megbeszélés szerint egyéb igények figyelembe vételével! 30 és 60 percben.(aktus nincs! ) Diszkréció biztosított, ha meglátogatsz, a parkolás is kényelmes és ingyenes.

Elérhető vagyok korlátozott számban és időben.
Számkijelzett hívásokat fogadok, 35ev alatt nem fogadok vendéget!
Ha nem tudom felvenni, kérlek próbáld egy picit később... escortot is vállalok ...

Szegedi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Szegedi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2022. szeptember 18. 18:14

Bettina 26  Kamu!!!! Vigyázzatok vele! 

Bélatot · Újonc (75 hozzászólás) · 2022. augusztus 29. 08:11

Vanessza 18 a környéken vadászik, vadászokra. Óvatosan járjatok a puskával. mert a hölgy igen kifinomult technikával szedi az áldozatokat, és ez sok sok anyagi veszteséget jelent, minden jelentkezőnek.

Nándi86 · Újonc (3 hozzászólás) · 2022. augusztus 11. 15:59

Bella (32) Valakinek van tapasztalata? 
privátba meg írhatná nekem köszönöm.

bakti · Újonc (7 hozzászólás) · 2021. szeptember 17. 16:55

Sziasztok! Írisről tudna valaki infót számomra? Köszönöm!

69bihari · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. május 16. 12:34

 Hajrá:)

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).