Sex partner Pécs

Escorts from Pécs
Hirdetés
25

The ads shown here are listed exclusively in the sex partner category from Pécs. Use for advanced search the "SEARCH" menu item. To see other cities, click the links at the bottom of the page. If you are in contact with someone you think would like to be listed below, feel free to recommend our site to them, to be a part of one of the biggest and most watched sex partner sites in Hungary!

Forum posts about sex partners from Pécs

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
With hundreds of sex partners, massages or classifieds on the site and plenty of beautiful girls, the choice may not always be easy. Understandably, if you want to find out first, who you can trust, who those who may be positively viewed by others to finally really contact the sex partner that best suits your ideas. Our forum, which has been collected over the years with tens of thousands of posts unique to the country, can help in this. So if you are not sure who to choose or would like to read about it first, follow how others felt about your choice! If you may already have an experience, whether positive or negative, feel free to write to help others make a decision. Below you can see the latest posts about Pécs ads.
Pécs fórum utolsó 5 hozzászólása:

Bélatot · Újonc (19 posts) · Yesterday, 11:24 AM

Behalok ennek a moderátornak.

Az előbbi bejegyzésemet ÖRÖMLÁNYNAK fordította, Vágod Öcsém ez örömlány jó érzés, pedig az írtam q*va jó érzés. Csókoltatom a home office rendszerben dolgozó szemeket. Béla

Bélatot · Újonc (19 posts) · Yesterday, 11:19 AM

Lilly28 egy igazi unikum. Jó idegrendszerű, finom bőrű kiemelkedően kedves és magas IQ-val bíró hölgy. Tulajdonképen rajtad múlik mit tudsz kihozni a lekötött idődből. Ma már tudom, hogy a stresz nagyon sokszor elrontja a jó szexet. Az igazi Lillyt akkor ismered meg ha melegben lucskosan összeizzadva tapadsz hozzá. Elmondom örömlány jó érzés ezt átélni, és az illata megbabonáz, de e nélkül is egy fantasztikus jó nő. Béla

 

Bélatot · Újonc (19 posts) · Yesterday, 11:13 AM

Tisztelt ElvaráZsolt!

Kicsit megcsalnak az érzékeid. Kendra valóban fel szedett pár kilót magára, de ilyen selymes finom ízű puncival még nem találkoztam, pedig vagy negyven tucaton átverekedtem magamat. Izabell cicijét ha megtekinted, látod azt a feszességet, a bimbó udvarban azokat a rügyeket, amik majd szét vetik ezt a hölgyet, na Kendra cicije az nem ilyen, az lényegesen megereszkedettebb, lágyabb. Drága gyerekek tanuljátok meg hogy 20 cm-en belül már nem számít, ki hogyan néz ki. Ha bele tudod képzelni a Királylányt abba a testbe, akkor engedd el a hajamat és csudára pakolj oda, ha ez nem megy akkor az nem a Te virágoskerted és illa berek egy másik lélekhez. Amúgy Izabellát még nem öleltem, de ami késik az késve jön. Béla

ElVaráZsolt · Újonc (32 posts) · Yesterday, 7:03 AM

Egyáltalán nem látszik tisztán semmi...

 

Johnny Rock · Kvázi-tag (152 posts) · Friday, 2:55 PM

Tisztán látszik, hogy ez két különböző lány. 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).