Szexpartner Debrecen

Vidéki szexpartnerek Debrecen városából
Hirdetés
102

Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Debrecen városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Debreceni szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

Pali60 · Újonc (7 hozzászólás) · November 28, 5:00 AM

Régebben voltam Kamilla Masszázs (45)-nél. A nő aki fogadott megfelel a képeknek, de talán néhány évvel több. A hirdetésben az szerepel, hogy szex kizárva, mégis felajánlja a  kézi levezetést és némi simogatást plusz *** moderálva ***. A masszázs is csak inkább simogatás, a kézi levezetés is gyenge, az igyekezett egy nagy nulla. Nem érte meg az árát, nem leszek visszajáró!

 

Nagyon gyenge a felhozatal itt, a legtöbb szolgáltató a pénzre megy. Maradok a régi bringánál, azt hajtom, az már bevált, az esetek 95%-ban tuti. Ha nem jön össze (főképp az én hibámból) akkor meg még jobb, mert akkor kifulladásig hajtom! :-))) Jó vadászatot mindenkinek!

marcus80 · Őstag (610 hozzászólás) · November 27, 2:30 PM

6-7 éve volt ezekkel a képekkel fent azonos néven a hölgy. Akkor még az fogadott aki a képeken van. Ha csak nem egy hibernációs kapszulában töltötte az elmúlt éveket akkor lehetetlen, hogy ő fogadjon. :)

 

ironcorc · Lelkes újonc (133 hozzászólás) · November 26, 8:43 PM

Köszi az infót. Állítólag ő lehet a képeken, csak vagy 10 évvel korábbi fotók, vagy a másiok verzió, hogy kölcsön vette, mint ahogyan teszik nagyon sokan!

 

Pali60 · Újonc (7 hozzászólás) · November 26, 12:31 PM

Helló Mindenkinek!

 

Néhány napja voltam Lina (22)-nél vagy annál aki az ő képeit használja. Sajnos a telefonszám alapján mentem, nem közvetlenül előtte néztem meg a képeit. Így utólag felmerül némi kétség. Kb. 30 körüli nő fogadott, a hirdetésben leírt vékony alkat helyett inkább vastag, a melle sem volt nagy, már az alkatához viszonyítva. Maradtam. Kedves volt és igyekezett, de alig jött össze a dolog. Ahhoz képest a fél óra (alap+extra) elég *** moderálva ***. A Firestation közelében rendel. Nem leszek visszajáró!!!

syntax0error · Újonc (16 hozzászólás) · November 19, 10:51 PM

Dominika (27)

 

Láttam már egy párszor a hirdetését de csak most sikerült eljutni hozzá.

A forum közelében rendel , szóval  a helyszín eléggé forgalmas.

Magas szőke szépség, formás kerek popsival, szép mellekell , olyan mint a képeken , csak a haja lett kicsit rövidebb. 

Ez a csaj témyleg szeret szopni , dugni ez látszik is a műsoron.

Rozsacsokor normál ! Erősen ajánlott!

 

#https://www.videkilany.hu/58501-dominika

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).