Girls Székesfehérvár

Country girls, sex partners, masseurs from Székesfehérvár
Hirdetés
10

The ads shown here are listed exclusively in the SEXPARTNER, MASSAGE and CLASSIFIED ADS category from Székesfehérvár. Use for advanced search the "SEARCH" menu item. To see other cities, click the links at the bottom of the page. If you are in contact with someone you think would like to be listed below, feel free to recommend our site to them, to be a part of one of the biggest and most watched sex partner sites in Hungary!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Renáta · Székesfehérvár
+36 30 332 2899 csillakiss71@gmail.com
April 29, 10:15 AM
Igazi Nő A VÁROSBAN
Eszter · Székesfehérvár
+36 20 807 4223 esztibaby71@freemail.hu
April 24, 7:37 AM
49 éves vagyok. Csak az hívjon, írjon aki végig olvasta az adatlapomat! Igazi férfiakat keresek! Aki tud bánni a farkával és ismeri a nőket, hogy mi kell neki...
Én imádom ha dugnak, szopatnak, nyalnak falnak. Imádom a szexet lágyan, szenvedélyesen. Anált ritkán vállalok. Óvszer aktusnál kötelező. Durvaság, perverz dolgok kizárt. Székesfehérváron lakom de helyem nincs. Autóban, szabadban nem csinálom. Szobát tudok...8 és 19 óra között hívhattok csak! Privát telót nem veszek fel. Aki csak képeket kér vagy chatelni akar az is kerüljön el . Viberen írhatsz vagy emailre ( csak freemailre és gmailre tudok válaszolnj) mert telót nem mindíg tudom felvenni rendes munkám miatt. Ebből az következik, hogy nem tudok egyből rendelkezésedre állni. Telt alkatú, husi vagyok, kék szemű, világos barna hajú. Szeretem azt is ha mocskosan beszélnek de a romantikus együttlét is épp úgy vonz. Picit az alárendelt szerep is jöhet. Csók a farkatokra.

Forum posts about girls from Székesfehérvár

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
With hundreds of sex partners, massages or classifieds on the site and plenty of beautiful girls, the choice may not always be easy. Understandably, if you want to find out first, who you can trust, who those who may be positively viewed by others to finally really contact the sex partner that best suits your ideas. Our forum, which has been collected over the years with tens of thousands of posts unique to the country, can help in this. So if you are not sure who to choose or would like to read about it first, follow how others felt about your choice! If you may already have an experience, whether positive or negative, feel free to write to help others make a decision. Below you can see the latest posts about Székesfehérvár ads.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Pergetös · Újonc (2 posts) · April 28, 5:19 PM

Megdöglött a fórum vagy, mindenki bu....!

Pergetös · Újonc (2 posts) · April 25, 5:53 PM

Sziasztok! Ari 50 volt mostanában valaki? Mi a tapasztalat, kinézet és a franci érdekelne leginkább, köszi a válaszokat!

Jankó1 · Újonc (6 posts) · April 16, 6:20 PM

Megírhatnád akár privátba kihez jársz, érdekelne engem is ha elégedett vagy vele.

 

PistaP · Újonc (11 posts) · April 12, 3:29 PM

Nóri (30)-nál járt már valaki? Milyen vele a szex?

Konda · Újonc (39 posts) · April 8, 5:07 PM

Udv;

 

Szandra 26 nal jart mar valaki?

mi a tapasztalat?

elore is koszonom!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).