Lányok Kecskemét

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kecskemét városából
Hirdetés
33

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Kecskemét városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

. · Kecskemét
+36 20 445 8947
Nov 24, 2018 1:41 PM
Kedvesem! Amennyiben kevés szabadidőd szeretnéd kellemes környezetben, egy intelligens, kedves, odaadó, duci hölgy társaságában eltölteni a nyugalom es a szenvedély szigetén, hívj bátran 18 óra után! 😘Nehezen vagyok elérhető, próbálkozz többször! Köszönöm!
Laca · Kecskemét
+36 30 262 1140 porcika88@gmail.com
May 2, 5:00 PM
Kedves olvasó. olvasd végig és gondolkodj! Keresem azt a 19-35 év közötti TELJESEN FÜGGETLEN GYERMEKTELEN hölgyet aki szeretne külföldön dolgozni de egyedül nem mer ki indulni, MENJÜNK EGYÜTT. dolgozz velem KEZDJ ITHON 1-3 HÓNAPOT nálam lakhatsz. TERVEZZ MINIMUM 6. HÓNAPPAL.
Vanessza · Kecskemét
+36 30 418 2537
April 27, 5:02 PM
Gyere es probáld ki...
Speciális. Bőnyálas. Mélytorkos franciámat... Forró... szűk. puncim
Kerek popsim... kecskeméten
Házhoz is szivessen megyek...
Ejjel is hivhatsz
ESCORT. Hotelbe Ich schprechen deutsch.
.
Blondie44 · Kecskemét
+36 70 521 8710
Yesterday, 11:25 AM
Szia! Nőiesen csinos, érett hölgy vár nyugodt környéken lévő otthonában. Ha szeretnél kikapcsolódni és a szex mellett egy kis kedvességre is vágysz akkor nálam a helyed! Ingyenes parkolás, adott. Hívószámkijelzéssel fogadom a hívásodat! Puszi, Blondie!

Kecskeméti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

gidanacs76 · Újonc (4 hozzászólás) · May 14, 4:14 PM

Pedig az. Az ötlet onnan van, hogy bár Félegyháza-Kecskemét csak 20 kilométer, de a két városi közlekedést is számolva parkolással együtt 40 perc. Ez oda vissza másfél óra. És ehhez jön a légyott!!!! Ha egy órát maradok, az máris utazással együtt két és fél óra, minimum. Na ezt untam meg, és tudom, hogy néhány férfitársamnak is ez a gondja. Valamint az, hogy a félegyházán hirdetőket inkább kihagyom.......

 

Moniqe1 · Hirdető (5 hozzászólás) · May 12, 5:27 PM

 

Ez elég hihetetlen..:)

gidanacs76 · Újonc (4 hozzászólás) · February 27, 3:57 PM

Helló Mindenki! Bár ez itt a kecskeméti fórum, de remélem maradhat! Már rég óta piszkálja az agyam egy gondolat. Kecskeméti lányok! Vagy épp átutazó "vendégmunkások"! Miért nem jöttök néha és hirdettek Kiskunfélegyházán is? Sok pasi van ám itt is! Szerintem kipróbálhatnátok! Kellene a vérfrissítés!!!!!!

Airgeneral · Újonc (41 hozzászólás) · July 12, 2018 8:56 AM

A kiválasztottam Edua volt. Kedves belevaló kiscsaj. Képeken ő van, arca szép. Kecó a kórház környékén. Óvatosan kell vele bánni, nem vadállat módjára, aki nem ilyet keres, annak nem ő az embere. Franciskája jó, meccsek között lehet vele beszélgetni is. Jó volt a találka.

Cintia23 · Hirdető (1 hozzászólás) · June 21, 2018 5:47 PM

Köszönöm szépen! örülök hogy jól érezted magad! millio csók

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).