Lányok Kecskemét

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kecskemét városából
Hirdetés
21

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Kecskemét városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Maya · Kecskemét
+36 70 786 4079
Yesterday, 2:15 PM
Kedves vendégeim
Maya kiscica szeretne dorombolni!
Gyere és tedd próbára nyelvtudásom
valódi bőnyálas franciával várlak ami here kényeztetéssel kombinálva mélyen a szemedbe nézve pont úgy ahogy te szereted aktussal egybekötve a szenvedélyes szeretővel találod magad szembe! Nálam a diszkréció adott és elvárt!
Ha felkeltettem az érdeklődésed nem kell mást tenned hívj bátran!
Ha rosszalkodni van kedved keresd Alexát!
Ha csak s. o. s franciát szeretnél abba is szívesen örömömet lelem!
Szeretek franciázni
Ezer csók Maya egy puszi a hasadra és egy arasszal lejjebb!
;)

Kecskeméti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

dingo · Újonc (17 posts) · August 26, 8:21 PM

Jó akkor írtam privátban

Tibs · Újonc (2 posts) · August 18, 5:57 PM

Mire gondolsz? Nincs.

 

dingo · Újonc (17 posts) · August 18, 5:19 PM

Más kritérium nincs?

 

Tibs · Újonc (2 posts) · August 17, 7:00 PM

Sziasztok!

2 hét múlva mennék városotokba tudnátok ajánlani csalódás mentes valódi képpel hirdető lányt aki nem gépies?

Köszi!

dingo · Újonc (17 posts) · June 19, 6:28 PM

Vivien28(Karamella) Nagyon dögös  lány egy kissé ellentmondásos Franciája remek szex közben sincs vele különösebb gond minden pózban nagyon jól mutat. De próbálgat az idővel rafkózni és ha valaki társalkodónőt keres annak nem ajánlom Aki képes négybetűsnél hoszabb mondatot kiszedni belőle az vendégem egy sörre.  Összességében amit megbeszéltünk tisztességgel lehozza, ha nem lenne kissé futószalageffektus akkor kiváló lehetne Egy próbát megér

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).