Lányok Kecskemét

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kecskemét városából
Hirdetés
21

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Kecskemét városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Vanessza · Kecskemét
+36 30 418 2537
April 27, 5:02 PM
Gyere es probáld ki...
Speciális. Bőnyálas. Mélytorkos franciámat... Forró... szűk. puncim
Kerek popsim... kecskeméten
Házhoz is szivessen megyek...
Ejjel is hivhatsz
ESCORT. Hotelbe Ich schprechen deutsch.
.
Masszázs · Kecskemét
+36 30 564 5339
Saturday, 10:29 AM
Kecskeméten erotikus masszázsra várom régi és uj vendégeimet. Hétfötöl péntekig elérhetö vafyok. Fiaral mosolygos masszörnö vagyok. Részletek miatt keress bátran.
Alma · Kecskemét
+36 70 215 3325 labamkoze26@citromail.hu
Friday, 6:04 PM
Unod már, hogy a sokadik lánytól fordulsz ki, mert nem azt kapod amit a képen látsz, vagy amit megbeszéltetek?! Akkor nálam jó helyen jársz! Igényes otthonomban várlak, mely minden higéniai szempontnak megfelel! Amit mondok, azt meg is kapod! Nálam annyi időt töltesz el, amennyit megbeszéltünk. Nem kell attól félj, hogy 10perc után távoznod kell! Csakis kedves, igényes, gyengéd, INTELLIGENS 25 feletti Urak hívását várom! Viberen is elérhető vagyok! Csók. Alma

Kecskeméti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

amigoo69 · Újonc (1 hozzászólás) · July 9, 1:26 PM

Tegnap voltan Noemi 27nél :) Nagyon szimpatikus ,szép arcu lány ! sokkal szebb mint a kepeken !!  ért ahhoz amit csinál !
bátran ajanlom mindenkinek aki egy termeszetes szepségre vágyik! Diszkret lakas , könnyű parkolás!

mindenes · Újonc (10 hozzászólás) · July 4, 10:13 AM

Jártam már én is így, hogy a semmiért utaztam oda-vissza 180 km-t, éppen az elmúlt héten.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy az adott időpontra duplán felvesz rendelést, így bebiztosítva azt, hogy kettőből az egyik biztos eljön.

Nálam az ilyet egyszer kell eljátszani, legyen akármilyen jó csaj, onnantól kezdve leszerepelt.

Van elég hirdető szerencsére, nem kell ragaszkodni egy olyanhoz, akinél az a szempont, hogy aki hamarabb odaér, az jut be.

 

cool1 · Újonc (1 hozzászólás) · July 4, 8:59 AM

Helló Kecskeméti vadásztársak! Van valakinek tapasztalata a Lejla 27 csajról? A múlt héten fél órát a héten egy órát vártam a megbeszélt időponttól, és még a telefont sem volt hajlandó felvenni! Bezzeg ha mi pár percet késünk, akkor már szóvá teszik, hogy raboljuk az idejüket (a mi időnk vajon ingyen van?). Szerintetek ez kamu hirdetés lehet, hogy arcos fotói ellenére ennyire szivatja a vendéget???

Moniqe1 · Hirdető (6 hozzászólás) · June 10, 7:30 AM

 

Köszönjük!:))

Pál-Pusztai · Őstag (81 hozzászólás) · June 1, 12:32 PM

Szép gyűjtemény és hasznos! :)

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).