Lányok Kecskemét

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kecskemét városából
Hirdetés
32

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Kecskemét városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Laca · Kecskemét
+36 30 262 1140 porcika88@gmail.com
July 29, 3:25 PM
Szia ha azt szeretnéd hogy végre egy jó orgazmusod legyen hivj engem elmegyek hozzád akár vidékre is. KÉRÉSEM LÉGY ÁPOLT. A többit megbeszéljük max 60 éves korig. viberen is irhatsz küldj képet magadról. puszi.
Gabriella · Kecskemét
+36 70 533 3484
Wednesday, 12:25 PM
Szeretnél egy kicsit kikapcsolódni? Ellazulni? Kedves, ódaadó, mosolygós igazi barátnő filling vagyok! 30 éves, hósszú sötétbarna hajam van, 167 cm magas, 57kg/85. B. szilikon cicim... formás testem... Diszkréció adott, és elvárt! Igényes úriemberek hívását várom... hiszen én is az vagyok! Számmal kijelzett hívásokat fogadok. Ha nem érsz el telefont, kérlek bróbáld meg késöbb... sms-re nem válaszolok! H-P:14h-20h-ig
Alexa · Kecskemét
+36 20 453 4336
October 31, 11:27 AM
Szia ha szeretnéd jolérezni velem magad akkor hívj nállam a hejed 18-02. ig vagyok elérhetö AUTOBAN. Vagy. NÁLLAD😘
Kira · Kecskemét
+36 70 290 9216
Yesterday, 8:28 AM
Szia ha szeretnél egy érzéki masszázst vagy ha csak szeretkezni szeretnél akkor itt a helyedHivj bátran Puszi

Kecskeméti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

dingo · Újonc (1 hozzászólás) · Sunday, 8:14 PM

Ez felhívás? Majd hamarosan nekifekszek egy aránylag széleskörű ajánlásnak

Pál-Pusztai · Őstag (82 hozzászólás) · October 27, 10:03 PM

Kicsit csendes a város, vagy nem osztja meg senki a tapasztalatait? :)

Moniqe1 · Hirdető (12 hozzászólás) · October 25, 9:05 AM

Ez felháborító eset! Nálam ilyen elő sem fordulhat..! Előre bejelentkezés van, tisztán , illatosan, időpontra várom a delikvenst. Furcsa,  hogy még ilyenek létezhetnek, és van is rá 'vevő'.

 

amigoo69 · Újonc (1 hozzászólás) · July 9, 1:26 PM

Tegnap voltan Noemi 27nél :) Nagyon szimpatikus ,szép arcu lány ! sokkal szebb mint a kepeken !!  ért ahhoz amit csinál !
bátran ajanlom mindenkinek aki egy termeszetes szepségre vágyik! Diszkret lakas , könnyű parkolás!

mindenes · Újonc (10 hozzászólás) · July 4, 10:13 AM

Jártam már én is így, hogy a semmiért utaztam oda-vissza 180 km-t, éppen az elmúlt héten.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy az adott időpontra duplán felvesz rendelést, így bebiztosítva azt, hogy kettőből az egyik biztos eljön.

Nálam az ilyet egyszer kell eljátszani, legyen akármilyen jó csaj, onnantól kezdve leszerepelt.

Van elég hirdető szerencsére, nem kell ragaszkodni egy olyanhoz, akinél az a szempont, hogy aki hamarabb odaér, az jut be.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).