Lányok Kecskemét

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Kecskemét városából
Hirdetés
16

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Kecskemét városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Laca · Kecskemét
+36 30 262 1140 porcika88@gmail.com
May 27, 11:02 AM
Jómódú szabaduszó 50es pörgős pasi vagyok! Keresem a párom Tartós kapcsolatra, eggyütélésre. EZ NEM ANYAGIAKRÓL SZÓL. Hivjon irjon az a Teljesen független gyermektelen 20-35év közötti vékony testalkatú csinos Szexet kedvelő bájos hölgy aki szereti a változatosságot utazást KIZÁRÓLAG RETUSÁLATLAN FÉNYKÉPES JELENTKEZŐT veszek figyelembe telefonszám leirás megadásával. KECSKEMÉTEN ÉLEK.

Kecskeméti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Kecskemét fórum utolsó 5 hozzászólása:

dingo · Újonc (12 posts) · June 19, 6:28 PM

Vivien28(Karamella) Nagyon dögös  lány egy kissé ellentmondásos Franciája remek szex közben sincs vele különösebb gond minden pózban nagyon jól mutat. De próbálgat az idővel rafkózni és ha valaki társalkodónőt keres annak nem ajánlom Aki képes négybetűsnél hoszabb mondatot kiszedni belőle az vendégem egy sörre.  Összességében amit megbeszéltünk tisztességgel lehozza, ha nem lenne kissé futószalageffektus akkor kiváló lehetne Egy próbát megér

623 · Újonc (1 posts) · May 9, 12:34 PM

Sziasztok!

Én Zita28 (Mira21) - Nati48 és Nikolett35 nevű hirdetőknél voltam. Mindhárom lánnyal meg vagyok elégedve, egyikkel sem volt semmi problémám. Egyik sem lehúzos vagy átverős, nyugodtan tudom ajánlani őket. Nekem Zita tetszett a legjobban külsőleg, emellett nagyon kedves és aranyos volt, ami nagyon tetszett benne. Ha lesz lehhetőségem szeretném még meglátogatni. Nikolettel már kétszer voltam (jó nagy kihagyással) ő ahhoz képest hogy sokkal idősebb nálam nagyon bejött nekem, és igazi profi. Natinál egyszer voltam de nem is hiszem hogy visszatérek, ő már túl idős nekem, én pedig a fiatalabbakat szeretem. Csupán kínáncsiságból próbáltam ki ezt a korosztályt.

Higiboy · Újonc (13 posts) · March 23, 8:51 PM

Egyetértek az előttem szólókkal, a likeolgatás egy dolog, az empirizmus meg más kávéház.

A lényeg h a szolgáltató mit nyújt!

A f.sopolt FOTÓK nem relevánsak. 

dingo · Újonc (12 posts) · March 23, 3:53 PM

Szó szerint

 

mindenes · Újonc (11 posts) · March 23, 11:53 AM

 

Én voltam már nála, még anno Szegeden. 

A sok like-ot a képeire kapja, de aki már volt vele, az tudja nagyon jól, hogy hozzáállása és tudása iszonyatosan gyenge. 

Olyan ez, mint amikor a pékségben megveszem a gusztusos kakaós csigát, de amikor megkóstolom, akkor az első falat után tudom, hogy mást kellett volna választanom.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).