Lányok Nagykanizsa

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Nagykanizsa városából
Hirdetés
34

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Nagykanizsa városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Liza · Nagykanizsa
+36 30 217 3597
Friday, 11:18 PM
Csúszka masszázs, a valaha kitalált legerotikusabb masszázs, aki ezt a masszázst választja, az érzékek magas fokát tapasztalja meg. Az erotikus töltetű kényeztetés egyszerre kielégítő és izgató élmény.
Alexa · Nagykanizsa
+36 20 558 5713
Yesterday, 8:45 PM
Sziasztok alexa vagyok ujra a varosotokban csendes igenyes othonomban varom kedves partnereimet hazhoz nem megyek es autos kalandokat sem valalok ha szeretnel vellem el tolteni egy kelemes 30p vagy esetleg orat akor hivj batran csalodast nem okozok hiszen tudjatok :) puszi
Sofy · Nagykanizsa
+36 30 460 2820 sofybaby0@gmail.com
Nov 4, 2019 8:20 AM
Szia Sofy vagyok. Én egy kedves ápolt és csinos lány vagyok, aki szívesen kényeztetne és minden igényedet kielégítené. vÁRLAK IGÉNYES HELYEMEN, NÁLAM NEM CSAK TESTILEG, DE LELKILEG IS KIELÉGÜLSZ. HIVJ BÁTRAN UTAZZUNK EGYÜTT AZ EROTIKA VILÁGÁBAN PUSZI.
Tamara · Nagykanizsa
+36 30 839 7778
Nov 27, 2019 5:52 PM
Izgalmas, odaadó, hosszú combú, gyönyörű testű lány hív egy szenvedélyes vérpezsdítő kalandra.
Puszi
Klaudia · Nagykanizsa
+36 30 748 6647 klaudia123@gmail.com
Yesterday, 9:52 AM
Sziasztok.
Klaudia vagyok.
Nagykanizsán várom uriemberek hivását.
Kérek minden kedves vendégem
Számkijelzéssel hivjon.
Szonja · Nagykanizsa
+36 30 157 5020 mini95@freemail.hu
Nov 18, 2019 12:25 PM
Szia! Csak pár napig vagyok elérhető! Autós kalandot vállalok . Nálam garantált az ellégedettség! Hívj bátran! Puszi
Alexa · Nagykanizsa
+36 30 902 7540 beringer1996@citromail.hu
Dec 2, 2019 8:06 PM
Sziasztok en egy teljesen új lány vagyok nagykanizsan a varosotokban egy kis ideig maradni is szeretnek ha szeretnel velem el tolteni egy kis idot akor hivj batran es en garantalni tudom a vagyaidat teljesiteni autos kalandot valalok akar hazhoz is megyek hivj batran
Vivien · Nagykanizsa
+36 30 652 0688 meytroa@gmail.com
Thursday, 2:42 PM
39 éves vagyok, nagykanizsátol 7km-re lakom jo kedvü barátságos ráadásul humorom is van parkolási lehetöség nagyon jo. egyedül lakom nyugot biztonságos lako környezet zuhanyzási lehetöség van ha engem választasz nem bánod meg akár egy de akár töb orára is tudok válalni 0-24 ig vagyok ha elolvastad a bemutatkozomat és tényleg egy jo kis idöt akarsz eltölteni akor jo helyen jársz puszi vivien
Laura · Nagykanizsa
+36 30 880 0326 bibi991@freemail.hu
January 15, 8:09 PM
Sziasztok Laura vagyok egy életvidám ltürelmes nő aki semmit nem szeret el kapkodni el sietni nálam nincs az hogy nem aszt kapod meg amit meg szeretnél tőlem garantáltan és ki elégítve távozol nálam semmi sem tabú. Nálam minden lehetséges! Autós kaland előnyben!
Zsófia · Nagykanizsa
+36 30 894 8104
Monday, 12:09 PM
Sziasztok 🙂Eleged van a szürke unalmas napokbol?! Vágynál egy kis lazulásra?! Akkor itt az ideje hogy hívj 😉 Én egy teljesen oda adó lány vagyok, akinek fontos hogy jól érezd magad! Várom a hivásod puszi 💋

Nagykanizsai lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nagykanizsa fórum utolsó 5 hozzászólása:

csabyy · Újonc (1 hozzászólás) · December 7, 2019 3:46 PM

Klári néven hirdető hölgy nagyon hisztis! Talán nem is százas! 

Lindabi · Hirdető (7 hozzászólás) · September 11, 2019 12:27 PM

Örülök hogy jól érezted magad 😊

 

Casanowa · Újonc (1 hozzászólás) · September 10, 2019 8:05 PM

Sziasztok férfi társaim . Nemrég jártam Honey (21) nevezetű hölgynél , aki nagyon sexy , markáns,nyitott, intelligens bomba nő , már a hangjától teljesen be indultam😋 Minden kívánságom teljesíette és összhangban együtt működve sexeltünk, vadul, egymásnak esve. Teljes erő bedobással orálisan (is )neki esik az embernek. Olyat spricceltem nála mint még senkinél 😄😄😄 Ajánlom bárkinek. Aki veszettül akar egy vad, perzselő vágyakat kirobbanó  felejthetlen félórát , akár órát ezzel az istennővel eltölteni 😉

 

Olivia00 · Hirdető (1 hozzászólás) · July 25, 2019 7:30 PM

Sziasztok. :) 2019.06.27-tol Kanizsan leszek 4 napig aki szeretne velem talalkozzni megteheti☺️ 

Joke1 · Újonc (1 hozzászólás) · May 30, 2019 2:25 PM

Ma voltam Viki masszázsnál nagyon csinos kedves és jól masziroz.

Köszönöm nagyon elégedett vagyok.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).