Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Viki · Nagykanizsa
+36 50 109 3780
Augusztus 8, 09:07
Szia! Viki vagyok! KIZÁRÓLAG SZÁMOMRA ISMERT VENDÉGEKET LÁTOK SZÎVESEN! Hétfőtől-péntekig .
Ibolya · Nagykanizsa
+36 20 476 9868
Július 1, 23:32
Kedves rosszlány vár! Sziasztok szűk punci imádok! Engedd hogy az ékszeredet finom számmal bőnyálas franciámmal elvarázsoljam és a mennyországig repitsen! Garantálom hogy finom szűk punci vár ami ugyan ugy a mennyországig juttat! Barátnőfilling vagy vadabb kalandban lesz részed ez attól függ mit szeretnél és mit hozol ki belőlem! Klasszikus masszázs is kérhető hogy el lazulj a kaland kezdete előtt! Aktus csak is óvszerrel! Kérlek szamkijelzessel hívj! Autós kaland vagy nálad! Puszi?
Ágika · Nagykanizsa
+36 30 996 8666 magyarodiagika520@citromail.hu
Július 16, 12:27
Sziasztok Ágika vagyok, Nagykanizsatol 25 km-re BALATONMAGYARODON találtok autós kalandot tudok vállalni
Ha igazán ki akarsz kapcsolódni gyere hozzám hisz igazi tapasztalt nő vagyok aki imádja a szexet nálam garantált az élvezés 😍 nem vagyok óra figyelgető típus
Nattasa · Nagykanizsa
+36 30 960 6484
Tegnap, 14:46
Sziasztok srácok :)
Én egy tűzről pattant cica vagyok, aki annyira élvezi a szexet hogy többször is el tud élvezni egymás után! Ha kell doromból, vagy élvezi veled a forró sex játékokat!
Legyél fiatal, vagy idős tőlem kielégülve mész el! Várlak egy felejthetetlen Kalandra amely a gyönyörbe emel!
Ha csak összebújni szeretnél egy fázos estén, velem azt is lehet! :-)
Kérlek szám kijelzéssel hívj, mert csak akkor tudlak fogadni! :-)
Várlak szeretettel!
Tündi · Nagykanizsa
+36 30 652 0688 meytroa@gmail.com
Július 22, 09:33
Sziasztok, ha szeretnétek jól érezni nálam magatokat akár fél óra vagy több órára is van lehetőség időpont egyeztetéssel számkijelzés nélkül nem veszem fel csak ha számkijelzés van ezt kérném töletek barátságos kedves ha eljöttök nem bánjátok meg.
Laura · Nagykanizsa
+36 30 724 4173 bibi991@freemail.hu
Május 2, 14:58
Sziasztok Laura vagyok egy életvidám ltürelmes nő aki semmit nem szeret el kapkodni el sietni nálam nincs az hogy nem aszt kapod meg amit meg szeretnél tőlem garantáltan és ki elégítve távozol nálam semmi sem tabú. Nálam minden lehetséges! Autós kaland előnyben!
Betti · Nagykanizsa
+36 30 366 9354 Kétes hirdetés majmokbojgoja96@freemail.hu
Szerda, 15:10
Sziasztok drágáim újra itt vagyok varosotokba ha szeretnétek velem egy kicsit huncutkodni akkor hívjatok bátran 😘😘telefonon mindent meg beszélünk.

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Sajnos ehhez a városhoz egyelőre nincs hozzászólás.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).