Nagykanizsai lányok

Nagykanizsai és Zala megyei lányok, szexpartnerek és masszázs hirdetések a Lánykereső alkalmi szexpartner kereső oldalon!
Hirdetés
25

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Nagykanizsa városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Tina · Lenti
+36 70 551 2786
Szerda, 17:29
Szia!
Csak autós
Rejtett számot nem veszek fel
Romákat nem fogadok:)
Viberen és WhatsAppon elérhető vagyok
Eliza · Lenti
+36 30 271 0843
Csütörtök, 15:25
Szia aranyos, kedves, oda adó lányVagyok Ha szeretnél fél vagy egy órát (vagy akár többet) IDŐ BEOSZTAS NALAM NINCS❤ hívj bátran! NALAM NALAD VAGY AKAR AUTOS IS LEHET. Tőlem csak kielégűlten távozhatsz! Rejtett számot nem veszem fel! SMSRE NEM VALASZOLOK!
Romakat nem fogadok. a diszkrecio nalam megadott.😘😘❤
Marian · Pusztamagyaród
+36 30 284 4291 fiatalcsajszi18@freemail.hu
2022.12.20. 12:49
Sziasztok újra el érhető vagyok
Szívesen várlak diszkrét és higiénikus otthonomban 🙂
Ha szeretnél fél vagy esetleg több órára ki kapcsolódni akkor ne keress tovább hanem hívj
Magán számot nem veszek fel
Bella · Nagykanizsa
+36 30 092 8891
10 perce
Sziasztok😘 ROMA SZARMAZÁSU EMBEREKET NEM VALALLOK! Bella vagyok, egy lany tele fantaziaval es kalandvággyal... Igazán odaadó éa kedves leszek veled, meglátod majd minden kivánságod igyekszem teljesiteni, kedves igenyes aranyos lány vagyok! Ha szeretnél velem el tolteni 1orát vagy akar fel órat akkor hivj bátran! AKAR MEG IS TUDLAK LÁTOGATNI ha szeretnéd! NON STOP elérhető vagyok😘Tőlem meg kapod amit szeretnél
😘
Yvett · Nagykanizsa
+36 30 839 7778
Péntek, 05:07
Izgalmas, odaadó, hosszú combú, gyönyörű testű lány hív egy szenvedélyes vérpezsdítő kalandra.
Puszi
Vivi · Nagykanizsa
+36 30 234 2675
Szombat, 10:35
Sziasztok 🤗

Ha ki szeretnél egy kicsit kapcsolódni hívj bátran.
Rejtett számot nem veszek fel illetve smsre nem válaszolok, roma származásu férfiakat nem fogadok 💋 Pusziiiii
Nattasa · Nagykanizsa
+36 30 960 6484
Szombat, 08:26
Kedves mosolygós, szeximádó tapasztalt
lány vár.

Számomra fontos, hogy te mindig elégedetten távozz, ezért mindent megteszek, hogy ne csak a tested járjon a fellegekben, hanem a lelked is kényeztetem, hogy a legjobban érezd magad.
A velem töltött idő az örömök, erotika, kényeztetés forrása.

Nagykanizsai fórum • Lányok

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Nagykanizsai hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nagykanizsa fórum utolsó 5 hozzászólása:

Hölgykedvelő · Újonc (17 hozzászólás) · Tegnap, 22:31

A viselkedése kicsit furcsa volt,na ne gondolj rosszra,csak olyan flúgos,fúra,nem tudom máshogy irni. De nem rosszból irom,mert végül is jó volt vele.

 

Rhd · Újonc (7 hozzászólás) · Tegnap, 07:02

Miért írod Zsanira hogy flúgos?

 

kampo · Újonc (11 hozzászólás) · Március 11, 10:05

Sziasztok!

 

Lentiben dolgozó Cukilány19 érdekelne. Bár viszonylag új hirdető, remélem valaki tud róla információt adni. Köszönöm.

koviboy · Újonc (16 hozzászólás) · Március 8, 17:01

Szia!

Teljesen egyetértek azzal amit írsz. Nem is azt a réteget célozta a mondanivalóm. Vittem én csajszit vájogház ,füstöskémény stb..  Mentünk saját házhoz, fürcsizés stb.. kicsit megdobtam az összeget, a top 10 dugásaimban bent volt, odaadó jófej volt minden alkalommal, eszméletlen jókat sexeltünk! Természetesen a jó szó és a kedvesség alapból megvolt részemről. 

Az előző hsz ben írtam,a kereslet határozza meg a kínálatot. Hallok lányoktól ezt azt én is, sok az aberrált igénytelen pasi. Valahol 1-1 a játszma vége.

Igen ,Zala sajnos nagyon gyenge. Nekem Debrecen,Nyíregyháza vonalon vannak nagyon jó tapasztalataim. Teljesen más a minőség. Ott is van kerülendő persze.

 

 

Outsider · Újonc (97 hozzászólás) · Március 8, 10:22

Sajnos az is tény, hogy az ország ezen részén több lány (a többségük szerinte) szó szerint megélhetés miatt csinálja, mert nincs más lehetősége. Volt akinek fizettem, ahogy megbeszéltük, de nem vettem inkább igénybe a szolgáltatást. Amilyen házból(?) jött ki, az alapján el tudtam képzelni a körülményet, és azokhoz képest szerintem igyekezett is rendbe szedni magát. Sajnos így sem érte el nálam a minimumj szintet, de értékeltem az igyekezetét. Nem védeni akarom őket, de beszélgetni is szoktam, sokszor ami nekünk igénytelen, az nekik átlag felett. Boldogan hagyják abba a "szakmát" ha találnak egy gyári munkát. 

Vannak "utazó királylányok" is, volt szerencsém például Zitához, meg néhány hasonló TOP csajhoz, akik láthatóan jól élnek, rendes lakásban fogadnak, és saját választásból csinálják ezt a munkát. Ők is kb ugyanannyit kérnek, viszont Zalát elkerülik, elmondásuk szerint az ügyfélkör miatt. (ezt nem Zita mondta, de 2-3 másik aki égebben megjelent Zalában is) Sajnos az ilyenekért többet kell utaznunk, de megéri (SZhely, Szfvár, Győr, régebben Veszprém, de mostanában ott is hanyatlást látok) 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).