Nyíregyházi lányok

Nyíregyházi és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lányok, szexpartnerek és masszázs hirdetések a Lánykereső alkalmi szexpartner kereső oldalon!

Hirdetés
32

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Nyíregyháza városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Aprók

Brian · Nyíregyháza
+36 70 167 8990 cicamica7113@gmail.com
Augusztus 9, 10:09
Bi férfi vagyok. Lehetőség van erotikus masszázsra, orális befejezéssel, de akár SOS francia, vagy autós kaland is lehetséges, élvezetekért rajongó férfiak számára.
Erika · Nyíregyháza
+36 20 976 8153
Péntek, 02:22
Hívj bátran minden kívánságod teljesítem
Egy forró fél órára ❤️❤️vagy óra puszi erika korlátlan élvezés. Franciát imadom❤️❤️ Magántelefonszám kiméljen
Suzi · Nyíregyháza
+36 20 943 1215
2020.08.26. 20:49
Sziasztok szereted aha kényesztetnen én imádom a kölcsönös franciát szeretkezés minden hogyan ha szeretnéd magad jol érezni hiv profi a franciám szia köszike puszi

Nyíregyházi fórum • Lányok

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

Petya_001 · Tag (256 hozzászólás) · Augusztus 11, 10:18

Frida (28)-ról tudtok valamit? Köszi!

vadaszz · Újonc (13 hozzászólás) · Augusztus 10, 12:29

Ez katasztrófa... Nem is tudokok erre mit mondani. 

enzo8 · Újonc (9 hozzászólás) · Augusztus 10, 10:35

Nekem ugy emlitette, hogy “igenyes partner” eseten van ra lehetoseg, sot “telibe is kaphatod” ha megkered… ez nekem is sok volt 😃😃😃

 

Tibike0630 · Újonc (26 hozzászólás) · Augusztus 9, 23:11

Olvasva hozzászólásodat valamelyik nap rácsörögtem a hölgyre😊épp Debrecenben van

Amikor sorolta a lehetőségeket extrában megemlítette a natúr aktust😫😫Azért ez nekem mindent elmond a hölgyről,lehet hogy az ember nem él vele,de biztosan van olyan is aki nagyon szívesen bevállalja😊Viszont önmagával szemben szerintem ez eléggé rossz pont(SAJÁT VÉLEMÉNYEM)
pedig akár még jó is lehetne,telefonba kedves,vélemények jók róla,képeken is tűrhető a hölgy,de részemről igy felejtős

Így hogy telefonba is említi, még az sincs hogy szimpátia alapján dönt személyesen vagy felajánlja vagy sem😊

 

 

ronnie · Újonc (54 hozzászólás) · Augusztus 9, 15:52

Ki tudnád fejteni? Valakinek még friss tapasztalat vele esetleg? Rég szeretném kipróbálni , eddig pozitiv vélemények is voltak. Mára már kerülendő kategória lett? Köszönöm

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).