Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Barbi · Nyíregyháza
+36 20 401 2884
Hétfő, 14:20
Tapasztalt 52éves hölgy alkalmi kapcsolatot keres! Nevem Barbi! Kelllem jelem minden egyben! Van hogy vad vagyok, van hogy szelíd, tőled függ hogy mikor melyik! Nem mersz hívni, nem mersz kérni, soha nem fogsz megismerni! Légy igényes ápolt, a többi jön magátol! Lélekben gazdag, de még is szerény, mert ez az igazi erény Azt mondják boszorkány vagyok, elvarázoljalak,!? Diszkréció maximális hétfőtől- vasárnapig reggel 9h -tol, 18:00ig Rejtett számot nem veszek fel, ittas, drogos vendégeket nem áll módomban fogadni! Köszönöm!
Cinti · Nyíregyháza
+36 20 612 6378 anita1922@freemail.hu
Április 22, 15:03
Szia Kedves!
Örülök hogy itt vagy az oldalamon! Egy lépéssel közelebb kerültünk egymáshoz! :) Igyekszem minden kívánságod teljesíteni, akkor vagyok igazán boldog, ha te is az vagy/leszel velem, és elégedetten távozol. Igényes lakásomban várlak ha, gyengédségre vagy akár egy szenvedélyes együttlétre vágysz.:)Kedves, szép arcú, igéző szemű lány vagyok. Ha tetszenek a képeim és a bemutatkozásom, akkor hívj és tölts velem egy felejthetetlen órát... vagy többet.
Vanessza · Nyíregyháza
+36 30 108 9901
Szeptember 22, 11:30
Hello Vanessza vagyok fiatal szexi lány először varosotokban ha szeretnél fél vagy akár több órát eltolteni velem hívj bátran fogadom a hivasod 😊😘😘
Suzi · Nyíregyháza
+36 20 943 1215
2020.08.26. 20:49
Sziasztok szereted aha kényesztetnen én imádom a kölcsönös franciát szeretkezés minden hogyan ha szeretnéd magad jol érezni hiv profi a franciám szia köszike puszi
kedveske · Nyíregyháza
+36 70 255 1527
1 órája
Nyíregyházán aranyos vékony fiúkaként IGÉNYES 44 év feletti úr tagú hölgy/férfi párt keresek érzéki akár extrémebb játékokra diszkréten. Szimpátia fontos! Szép napot.
Biszex pasi · Nyíregyháza
+36 30 497 0188
Péntek, 07:28
Sziasztok. en egy 37 éves apolt magyar Nyíregyházi férfi vagyok.160 magas, rövid barna haj barna szem, 67kg. Ápolt, teljesen csupi nőknek, pároknak, lanyparoknak, hazasparoknak, és férfiaknak, orális kényeztetést vállalok. finom franciámmal és isteni puncinyalasommal, a mennybe repitelek! Ha szeretnél kikapcsolódni és jól érezni magadat várom hívásotokat! Víberen, és whatsappon is elérhető vagyok! Csak nálad, illetve autós kalandot is szívesen vállalok! Puszi nektek!

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Sajnos ehhez a városhoz egyelőre nincs hozzászólás.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).