Lányok Nyíregyháza

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Nyíregyháza városából
Hirdetés
69

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Nyíregyháza városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Zafira · Nyíregyháza
+36 20 547 5517
Dec 16, 2020 8:02 AM
Azonnal fogadlak
Suzi · Nyíregyháza
+36 20 943 1215
Aug 26, 2020 8:49 PM
Sziasztok szereted aha kényesztetnen én imádom a kölcsönös franciát szeretkezés minden hogyan ha szeretnéd magad jol érezni hiv profi a franciám szia köszike puszi
Alexa · Nyíregyháza
+36 70 786 4079
Wednesday, 12:02 PM
Kedves vendégeim
Alexa kiscica szeretne dorombolni!
Gyere és tedd próbára nyelvtudásom
valódi bőnyálas franciával várlak ami here kényeztetéssel kombinálva mélyen a szemedbe nézve pont úgy ahogy te szereted aktussal egybekötve a szenvedélyes szeretővel találod magad szembe! Nálam a diszkréció adott és elvárt!
Ha felkeltettem az érdeklődésed nem kell mást tenned hívj bátran!
Ha rosszalkodni van kedved keresd Alexát!
Ha csak s. o. s franciát szeretnél abba is szívesen örömömet lelem!
Szeretek franciázni
Ezer csók Alexa egy puszi a hasadra és egy arasszal lejjebb!
;)
Tina · Nyíregyháza
+36 20 553 0467
Wednesday, 12:40 PM
Sziasztok!
Szexi fiatal csaj várja vendégeit egy hancurozásra!
Gyertek és látogassatok meg Drágáim!
Puszi Tina!
Barbi · Nyíregyháza
+36 20 442 4812
Monday, 9:14 AM
Sziasztok Barbi Vagyok! Diszkrét, igényes környezetben várlak biztonságos parkolás! Hétköznap 10ől-18ig! hétvégén 10től-18ig! Ha esetleg úgy alakul hisz emberek vagyunk mond le, ne várjalak feleslegesen! Amit VÁLLALOK: SZEX ÉS A FRANCIA! AKTUS ÓVSZERREL! Romaszármazású vendégeket nem fogadok! És csak azt vállalom ami ki van írva! És este 18-után már ne hívjatok! SMS-re nem válaszolok! Köszönöm! Akkor is elérhető vagyok ha nincs fent hírdetésem!

Nyíregyházi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

Mindenható · Újonc (1 posts) · Yesterday, 8:14 PM
A hozzászólás elbírálás alatt.
emanuel82 · Újonc (63 posts) · Yesterday, 7:03 AM

Ha arra kéne hogy akármikor legyen freepunci, meg néha egy-egy Deák, akkor igen. Egyébként nem. 

John23 · Újonc (3 posts) · Wednesday, 1:32 PM

Sziasztok! Niki 26-rol van valakinek infója?

Basa · Újonc (10 posts) · Tuesday, 5:47 AM

Sziasztok

Egy jó kis franciára,tudtok ajánlani valakit 

Köszönöm

híd · Újonc (218 posts) · Monday, 9:09 PM

"A boldogtalan ember irigy, aki irigy gonosz, és aki gonosz sosem lesz boldog..."

"Amilyennek te látsz engem, az többet mond el rólad, mint rólam."

Remélem, hogy ezek eszembe fognak jutni, amikor elérkezik a pillanat, drágám.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).