Lányok Sopron

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Sopron városából
Hirdetés
41

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Sopron városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Anita · Sopron
+36 20 522 1293 anita01025@freemail.hu
Tegnap, 19:38
Urak hívását várom nyugodt, diszkrét környezetben
Ádám · Sopron
+36 30 238 4575 viktorlory@gmail.com
Március 1, 16:46
Ápolt, potens és nyitott srác várja partnerei jelentkezését! lehetsz hetero kívâncsi pasi, bisex pasi aki csak ürítene. Helyem egyenlőre nem megoldott, de Sopronban és vonzáskörében utazok és házhoz megyek de autos sexben S. O. S franciában is benne vagyok. Lehetek aktív is vagy passzív. Ha nem érsz el, próbálkozz később és privát számot NEM veszek fel!
Ádám · Sopron
+36 20 547 1058 talaldkie@gmail.com
Tegnap, 03:40
Sziasztok Akitv srac vagyok! Baszok Szopatok alazok! Dirty sm minden ok!
Tom · Sopron
+36 30 694 0929 picanto78@hotmail.com
Hétfő, 21:38
Nők, lányok hívását várom. Helyem van. 35 éves vagyok.

Soproni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Janosistike · Újonc (1 hozzászólás) · Március 4, 11:41

Sziasztok  Nem szoktam ide írni, de most úgy gondoltam, érdemes. Ma voltam Vickynél...

A képei abszolút valóságot tükröznek. A hozzáállása pedig kiváló volt. Kedves cserfes kislány.  Nagyon ajánlott, de csak ha szépen bántok vele. 🤗

Bugaci · Újonc (1 hozzászólás) · Február 24, 11:33

Üdv mindenkinek.

A héten jártam Rebecca28-nál. Korábban sok jót olvastam róla, gondoltam kipróbálom. Nagyon nem bántam meg, sőt az eddigi legkellemesebb 1 órát töltöttem Sopronban. Amellett hogy nagyon szép, lenyűgözően kedves és türelmes. Ritka intelligens, remek beszélgetőpartner.

Pár szót a szolgáltatásáról is. Masszázst hírdet kézi levezetéssel, sajnos ennél sokkal több extrát nem vállal. Viszont abban a legprofibb az eddigiek közül, maximális odaadással. 10/10 Biztos hogy nem utoljára voltam!

nudli · Hirdető (2 hozzászólás) · Február 20, 14:27

Amira egy jótestű behizelgő csaló! fürdi de csak én !tusfürdő nincs csak valami női sz*r... le sem vetkőzött immel ámmal bekapta de inkább vicc 15 perc mulva közölte szex már nem lessz mert a stopper jelzett már csak 4 percem van. közben *** moderálva ***. senki ne döljön be nekiJa ! nem szereti ha simogatják de miután felöltöztem igazi roma stílusban elküldött az anyámba.....

qayse · Újonc (38 hozzászólás) · Február 13, 12:47

Gyerekek... Abee, Málna, Violet.

Na ezt nevezhetjük színvonalnak, végre.

 

 

karcsi30 · Újonc (35 hozzászólás) · Január 24, 04:10

Utólag is Boldog születésnapot Andi 35!

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).