Lányok Sopron

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Sopron városából
Hirdetés
13

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Sopron városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Nicol · Sopron
+36 70 512 7528
Yesterday, 9:21 AM
Forró erotikára vágysz? Vagy egy kellemes masszazsra? Akkor jó helyen jársz! Igényes lakásomban Teljes diszkrécióval maximális kedvességgel várlak.
Gyere és érezd jól magad :) Csak úriemberek hívását várom.
Csak szám kijelzéssel hívjatok! Magán számot nem veszek fel!
Ha nem veszem fel a telefont (valószínűleg foglalt vagyok) probálj többször hívni:)
Nem fogsz csalódni ezt garantálom :)
Jessyna · Sopron
+36 20 322 9728 mariannaszoffikaa009@gmail.com
March 1, 1:04 PM
Hello kedves.
Kedves mosolygos korrekt nagylany keresi alkalmi kedveset.
Diszkrét maganlakason.
GYERE es bízd rám, magad.
Csok oleles.
Jessyna.
Tina25 · Sopron
+36 20 910 8648
Thursday, 6:31 PM
Erotikus masszázs:)

Soproni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Dugóhúzó · Újonc (40 posts) · March 14, 12:45 PM

Látom Nina24 most Sopronban fosztogat. Győrben már mindenkit megkopasztott, és a hozzáállása miatt nem nagyon kereshették. Nagyon intelligens lány, nekem pl egy negatív írásomra a következőt írta privátban: "Vegyen el a jó isten te koporsó kutya!!! Hát mit gondolsz ki vagy te ?? Büdös g*ci gusztustalanok vagytok mind!!! Na csao" Szerintem a külső nem minden. 

Kicsikuki · Újonc (3 posts) · March 13, 5:40 AM

Sziasztok,sajnos a hozzaszolásokat olvasva latom,elég sok a negativ tapasztalat,igy had emeljek ki egy lányt a sorbol,pozitivumként.Ő VICKY,számtalan találkozás után már bátran kijelenthetem,hogy kivétel,odaadó,kedves,barátságos,megértő tudsz vele beszélgetni bármiről szinte,es itt hozzátenném,akiknél voltam az inteligencia szintjük messze vicky alatt mozog(persze tisztelet a kivételnek),amit megbeszélsz vele ő tartja is,isteni francia,a többiről ne is beszéljek,szinte bármit kerhetsz tőle,teljesitî,eltekintve egy két kiveteltől,de ez is megbeszélés kérdése,idő elött nem fog kidobni,ha megcsusztok befejezi ami epp a dolga:-)),mivel olvasom itt a forumon hogy sokan csak elteszik a rozsaszálakat es onnantol kezdve mevaltozik a lanyok hozzáállása,nála ilyet soha nem tapasztaltam,pedig mint nekünk neki is lehet rossz napja,de a gyönyörű mosolya ezt feledtetni tudja,nagyon jo helyen találhato a kis kuckoja,a város szîvében,eléggé könnyen meg lehet közelîteni,tudom h a sok lány közül nehéz kiválasztani hogy kit is latogassunk meg,es mivel nekem is voltak eléggé rossz tapasztalataim más lányokkal,ezért is irtam ezt a pár sort,remélem segitettem,nyugodt szivvel ajánlom őt nektek,de vigyázzatok rá,mert törékeny a kicsi szîve😊

Lánykereső Szerkesztőség · March 12, 11:15 AM

Kedves Hirdetőnk/ Látogatók!

 

Kérjük ezt a beszélgetést a Általános csevegés / Beszélgessünk topicban folytassák

Köszönjük

Revenant · Újonc (7 posts) · March 12, 10:33 AM

Én csak olyan lánynak adok "rózsacsokrot" aki kivételes testi adottságokkal rendelkezik, mivel ezeket a lányokat nem igen kaphatom meg.
Persze lelombozó, hogy egyenesen arányos a lány külsejével a lesz*rom, semmi extrát nem vallaló hozzáállás. Minél jobb egy csaj, annal kevesebbet vállal, ami valahol érthető is, mert a testi adottságának köszönhetően ezt megteheti, hogy kevesebbet nyújt. Sajnálatos mindesetre, de ettől függetlenül nem tudnék hozzányúlni olyanhoz, aki lehet sokmindent bevállal, de nem tetszik külsőleg.
Szóval lányok! Rakjátok oda magatokat! :D 

Bogi42 · Hirdető (1 posts) · March 11, 7:14 PM

Hat igen ezt en megértem...de ha mindig ez a tapasztalat az minden lányt leminősít sajnos

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).