Lányok Sopron

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Sopron városából
Hirdetés
31

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Sopron városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Transz · Sopron
+36 70 220 5240
Vasárnap, 20:00
Helló! csak és kizárólag sms-re fogok tudni tudok válaszolni! Ha nem válaszolok akkor elnézést valószínűleg nem szeretnék találkozni Veled! Amúgy Sopronban élő FÉRFI vagyok, Cross-Dresser (férfi női ruhában, nőiesítve). ÉS CSAK SOPRONI! ( enyhén domináns, irányítani szerető full AKTÍV ) helyes fiúkat. srácokat, pasikat szopnék... nőiben ... valamint dugható passzív vagyok ... mivel nem prosti vagyok. ez a hirdetés anyagiaktól mentes és fontos a szimpátia! Gondolom nem csak nekem, hanem Neked is! Nekem a jó képű 38 év alatti MAGAS kb 180 cm- nél magasabb, AKTÍV férfias pasik tetszenek! nem keresek passzív férfiakat! közös maszturbálást! sem párokat hanem csak és kizárólag férfias, AKTÍV határozott fiúkat, pasikat! És nem akarok senki szájába én bele élvezni! Csak is kizárólag a Női szerep érdekel! Kérlek ha elmúltál 38 éves NE KERESSÉL! HA kifejezetten el hízott vagy illetve nagyon alacsony vagy illetve csontkollekció lennél inkább akkor sem . és ha igazi nőnek sem kellenél akkor se engem keressél feleslegesen! A magam részéről jobban örülnék szimpátia alapján a tartósabb, diszkrét és titkos szex- kapcsolatnak! Nyilván én sem érek rá akármikor ezért fontos a kommunikáció, időpont egyeztetés, olyan nincs hogy én egyből abban a pillanatban amikor Te keresel, én azonnal tudnék is találkozni Veled! Ha normális ember vagy akkor ezt nyilván meg is tudod érteni ... ha meg nem akkor csak sajnálni tudlak!
Köszönöm, ha el olvastad és meg nézted az adatlapomat, de meg kérnélek arra is. feleslegesen ne keressél engem! Kérném, hogy félős anyámasszony katonái, pánik betegek akik férfiatlan férfiak... hisz ha írsz nekem de nem mersz találkozni akkor nem értem miért is kellettél írni????? Ja és elnézést ha csak sms üzenetre válaszolok! szám kijelzés nélküli hívásokat nem fogadok!
köszönöm
Fanni · Sopron
+36 70 420 4689
Vasárnap, 20:59
Hétköznapok szorításából szabadulnál? Gyere és kapcsolódj ki nálam! Pozitív Sexi Fanni var téged erotikus masszázsra
. · Sopron
+36 30 716 5400
Tegnap, 08:33
18-35 év körüli hölgyet kényeztetnék :)Szereted a kihívásokat? Te valami mást keresel? Szeretsz te irányítani? Még biztos nem fordult meg ez a fejedben :) Részletek viberen +36301846867

Soproni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

Dinho · Újonc (13 hozzászólás) · Hétfő, 18:19

Üdv Urak! Régen jártam már itt. Meglátogattam ma Vivent(30).A képeken ő van,időt nem nézi.Brutálisan oda teszi magát!! Jelen pillanatban messze veri a  Soproni mezőnyt.Vigyázzatok rá hogy még sokszor jöjjön! 😉

Neil · Újonc (6 hozzászólás) · Péntek, 00:01

Naomi 22

Megbeszéltük az időpontott, kicsit késői , de ok mondta  - kellemes szimpatikus hang.

Odaérek hívom a számán semmi.

Erre egy azonósító nélküliről felhív, hogy melyik házszám lesz.

Ok, még mindig tartom mondja hányast nyomjam meg hallom is ahogy fent csörög a csengetésem.

Ok felmegyek ajtót nyitnak csak mem az akivel beszéltem és nem is az aki a képeken van.

Kérdezem mi ez, hol a lány akivel beszéltem, hát ő az mondom tuti nem, jó akkor a barátnője mert a telefonja itt meg ott van. Kérdezem és hol az a lány akivel beszéltem, sehol nincs itt - akkor a kapucsengőt miért hallottam amikor beszéltünk telefonon és megnyomtam.

Mondtam, hogy akkor én sem vagyok itt mert minek ez a keverés, nem az van a képen aki beenged és nem is az nyit ajtót akivel beszéltem.

Őreg vagyok én már bohócnak...

dzso · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · Január 10, 13:56

 

Sztem hívd fel mind2t, aztán a hangjából kiderül.....

Félénk15 · Újonc (1 hozzászólás) · Január 10, 11:43

 

Szerintem ugyanaz a két Andi34

karcsi30 · Újonc (34 hozzászólás) · Január 10, 07:17

Az Ibolyán rendel.t

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).