Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Anette · Szeged
+36 30 718 3877
Szombat, 12:37
Szeretettel köszöntelek, az oldalamon! Kedves, ápolt, magára sokat adó, vonzó nő vagyok, aki szereti ha kényeztethet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj bátran! Frissítő-kényeztető masszázsokat vállalok krémmel ill. olajjal, megbeszélés szerint egyéb igények figyelembe vételével! 30 és 60 percben.(aktus nincs! ) Diszkréció biztosított, ha meglátogatsz, a parkolás is kényelmes és ingyenes.

Elérhető vagyok korlátozott számban és időben hétfőtől - péntekig10.00-20.00ig. Hétvégén :12.00-19.00ig.
Számkijelzett hívásokat fogadok, 35ev alatt nem fogadok vendéget!
Ha nem tudom felvenni, kérlek próbáld egy picit később... escortot is vállalok, szombat - vasárnap is, ... Köszönöm.
Adrienn · Szeged
+36 30 661 9100
Péntek, 03:46
Magas szintű erotikát kedvelő, igényes 30 ev feletti, 65 év alatti urak hívását várom napközben hívásazonosítóval! Kényeztető, olajos, krémes, ” élménymasszázst” tantra, Iingram, érzéki csúszkamasszázs “plusszt “kínálok, egyéni igények figyelembevételével is, exkluziv környezetben! A személyes találkozás során, döntjük el, hogy a masszázson, vagy az erotikan legyen a hangsúly!? “Nem mindent és nem mindenkivel! ” Bejelentkezés: 10-től 20-ig, hétvégén igény szerint!

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Sajnos ehhez a városhoz egyelőre nincs hozzászólás.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).