Lányok Szeged

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szeged városából
Hirdetés
6

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Szeged városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Krisztina · Szeged
+36 30 817 5754
September 10, 6:09 PM
Kedves huncut lány vár :)
Ts-Niky · Szeged
+36 20 923 4305 gazdagnikolett24@gmail.com
1 hours ago
Szeged Tarján városrész. Autódban vagy nálad. Jó a franciám. Szép igényes, csinos, ápolt valóban transzszexuális nő vagyok. Időben jelezd, jelezzétek az érkezéseiteket.
mn: 9:00-21:00-ig. Péntek-Szombat van hogy hajnalban is elérhető vagyok. Viberen is írhattok. Puszi Sziasztok Niki
Adrienn · Szeged
+36 30 661 9100
6 hours ago
Magas szintű erotikat kedvelő, igényes, 30 év feletti, 65 év alatti urak hívását várom, hivasazonositoval! Kényeztető, olajos, krémes, ”elmenymasszazst”, tantra, lingam, érzéki csuszkamasszazs “plusszt” kinalok, egyéni igények figyelembevételével is, exkluzív környezetben, Szegeden! A személyes találkozás során döntjük el, hogy a masszazson, vagy az erotikan legyen a hangsúly!? “Nem mindent és nem mindenkivel! ” Bejelentkezés: 10-20. ig. hetvegen is!

Szegedi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

69bihari · Újonc (21 hozzászólás) · May 16, 2017 12:34 PM

 Hajrá:)

 

69bihari · Újonc (21 hozzászólás) · May 16, 2017 12:32 PM

 Az nem jó ha személyesen más á*ak vannak:(

 

mindenes · Újonc (10 hozzászólás) · August 28, 2016 9:08 AM

Hello, fiúk!

 

Amira18 nevű hirdető nem tud pontosan egyeztetni a telefonközpontosával.

Más á*ak hangzanak el a telefonban, mint élőben a hirdetővel!

A képek is nagyon jól sikerültek, de nem véletlen a "homályosítás"!

karcsi30 · Újonc (39 hozzászólás) · January 20, 2015 1:49 PM

Karin 32 .leh*z*s nem ajanlom.gondolom azt

csinalja mint sopronban.

Törölt felhasználó · June 8, 2014 8:29 AM

Sziasztok Fiúk! Christin Cintia érdekelne! Írjatok róluk privátban mit nyújtanak?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).