Szegedi lányok

Szegedi és Csongrád-Csanád megyei lányok, szexpartnerek és masszázs a Lánykereső alkalmi szexpartner kereső oldalon!

Hirdetés
2

Az itt megjelenő tartalom SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓK kategóriákból kerültek listázásra Szeged városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Aprók

Szenvedélyes · Nagymágocs
+36 70 152 9028
2023.10.28. 22:56
Sziasztok! Újra itt vagyok! Részletekért keress privátba! Dohányzom, helyem nem mindig van! Kemény durva szex nincs nálam! Rejtett számon ne hívj nem veszem fel! Romákat, románokat nem fogadok! 160cm 95 kg 95 c mellek, szőrös intim! WhatsAppon vagy Viberen érsz el! Térj a lényegre, hosszú beszélgetéseknek nem vagyok híve! Max 50 kmres körzetben várom gáláns gavallér úriembereket😊💋Akik szeretik a barátnős filling szerű kapcsolatot, és a husis nőt! Puszi aki olvasta a lapomat💋Van párom, és tudja hogy fent vagyok és miért! Csak így keress!
Mostmár vagyok újra💋🤗
Nálam vagy nálad a tali, ha közelbe vagy💋🤗

Szegedi fórum • Lányok

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Szegedi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

ZéróZénó · Újonc (184 hozzászólás) · Május 15, 17:43

Sziasztok!
A hónap végén Szegedre látogatok néhány napot. Ezer évente egyszer vagyok arra tudnátok ajánlani valakit akit mindenképp érdemes ott meglátogatnom? PM-ben is jöhet, ha esetleg nem elérhető itt mindig... Köszi előre is! ;)

Pöröly · Újonc (18 hozzászólás) · 2023. augusztus 07. 09:14

Ha elmész mindent meg tudsz róla. 😉

 

Íris · Újonc (1 hozzászólás) · 2023. augusztus 04. 10:53

Mit szeretnél rólam tudni?😘

Bélatot · Újonc (102 hozzászólás) · 2023. június 29. 07:41

Vanessza 18 a keresztelői szertartáson Karola nevet vette fel. Okosan a puskával mert fordítva sülhet el, de igy is úgy is sokba fog kerülni.

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2022. szeptember 18. 18:14

Bettina 26  Kamu!!!! Vigyázzatok vele! 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).