Lányok Szeged

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szeged városából
Hirdetés
4

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Szeged városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Adrienn · Szeged
+36 30 661 9100
32 perce
Magas szintű erotikat kedvelő igényes, 30 év feletti, 65 év alatti, urak hívását várom, napközben, hívásazonosítóval! Kényeztető, olajos, krémes, ”élménymasszázst”, tantra, lingam, erzeki csúszka masszázs, ”plusszt”kinalok, egyéni egyének figyelembevételével is, exkluzív környezetben! A személyes találkozás során döntjuk el, hogy a masszázson vagy az erotikan legyen a hangsúly!? “Nem mindent és nem mindenkivel! ” Bejelentkezés: 10-től 20-ig, hétvégén, igény szerint!
Leila · Szeged
+36 70 219 1705
Tegnap, 06:11
Kedves rosszlány vár! :) :) Örülök hogy végig nézed az adatlapom! :)Én kedves, mosolygós, dekorativ, csinos, MAGYAR nő vagyok aki szeret a partnerének felejthetetlen élményt nyújtani! Gyere és tölts el velem egy fél, egy vagy akár több órát is! Ígérem nem okozok csalódást! Alkohol és drog befolyás alatt álló személyeket nem áll módomban fogadni! Ha véletlen nem tudom felvenni a telefont próbáld újra kicsit később :)

Szegedi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Szegedi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szeged fórum utolsó 5 hozzászólása:

bakti · Újonc (5 hozzászólás) · 2021. szeptember 17. 16:55

Sziasztok! Írisről tudna valaki infót számomra? Köszönöm!

69bihari · Újonc (24 hozzászólás) · 2017. május 16. 12:34

 Hajrá:)

 

69bihari · Újonc (24 hozzászólás) · 2017. május 16. 12:32

 Az nem jó ha személyesen más á*ak vannak:(

 

mindenes · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. augusztus 28. 09:08

Hello, fiúk!

 

Amira18 nevű hirdető nem tud pontosan egyeztetni a telefonközpontosával.

Más á*ak hangzanak el a telefonban, mint élőben a hirdetővel!

A képek is nagyon jól sikerültek, de nem véletlen a "homályosítás"!

karcsi30 · Újonc (54 hozzászólás) · 2015. január 20. 13:49

Karin 32 .leh*z*s nem ajanlom.gondolom azt

csinalja mint sopronban.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).