Lányok Budapest

Lányok, szexpartnerek, masszőzök Budapest városából
Hirdetés
133

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Budapest városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Budapesti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Budapest fórum utolsó 5 hozzászólása:

tfrigosz · Hirdető (1 hozzászólás) · Június 14, 13:02

***.Kérjük az önreklám mellőzését ***

 

Sziasztok!Csak kérdésem lenne?Szeretnék olyan hölgyet találni,aki a fenekelést is szereti,persze ésszerűen!Valaki már találkozott ilyen bátor nővel?

tiko · Újonc (14 hozzászólás) · Április 14, 21:28

Kedves Makk társak,ma meglátogattam Kinga28 nevű hölgyikét  a 19kerületben a Jáhn F utcában rendel.Hát nem kellett volna sima lehúzos a csaj,flegma de amit nyújt az egyenlő a nullával.Elmentem hozzá

hogy a szokásos jól bevált programom egyikében részesítsen:Kölcsönös francia+óvszeres szex.Franciázni kezdett de valami olyan rosszul hogy már majdnem hogy fájt,persze így nem lehet izgalomba jönni,végül

kézzel gyorsan kiverte kb5perc alatt,és mindezt flegma bunkó stílusban bizonygatva hogy nála a vendég az első.Senkinek nem ajánlanám a hölgyikét,s***moderálva*** ,ill megtanultam a leckét hogy olyan hölgyhöz nem érdemes menni akit nem lehet nyilvánosan értékelni az adat lapján.Sajnos így más módon nem tudom figyelmeztetni azokat akik az ilyen hölgyek áldozatává válnak.További jó punci vadászatot,sok orgazmust nektek

Amitm · Újonc (1 hozzászólás) · Március 4, 06:16

Fiends need your help i want a girl in 25-30 aged..someone trusted experienced by you people...i m coming from India visit. Budapest...your help will be highly appreciated

Thanks regards

Balázs35 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 12. 21:08

Én is szívesen meglátogattalak volna:( 

 

Dark Horse · Lelkes újonc (75 hozzászólás) · 2016. március 08. 11:47

Minden Kedves Barátnőmnek eredményes napot, intelligens vendégeket és sok boldogságot kívánok!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).