Lányok Budapest

Lányok, szexpartnerek, masszőzök Budapest városából
Hirdetés
224

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Budapest városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Budapesti lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Budapest fórum utolsó 5 hozzászólása:

westboy · Újonc (1 posts) · September 4, 2020 7:28 AM

Üdv!

Keleti környékén tudtok nekem ajánlani korrekt hölgyet? Jövő héten arra járok, lesz egy kis időm. :-)

Előre is köszi!

SzexTündér · Hirdető (2 posts) · April 23, 2019 11:04 AM

 

Alapvetően nem egészen ez volt a cél ,csak körbenéztem az oldalon ,) :))))
Ha esetleg okosabbat tudsz írni a köszönés helyett elsőre - várom szeretettel az értelmes és nemkülönben nem kötekedő  hozzászólásod :)))))))))))))))

kankirály · Lelkes újonc (63 posts) · April 19, 2019 7:15 PM

Egy kis önreklám. 

 

SzexTündér · Hirdető (2 posts) · April 18, 2019 10:34 AM

Sziasztok:)))
Csak gondoltam beköszönök ,) :)

kankirály · Lelkes újonc (63 posts) · January 21, 2019 4:47 PM

                                                                                                              Éva 47

 

  Évekkel ezelőtt látogattam meg a Cicát.

 

  Szeretem volna egy érett hölgyet boldogítani így esett a választásom Évára. Győrben találkoztunk, nagyon egyszerűen és jól eljutottam a kéjlakba.. Egy földszinti lakás. Voltam már ott más hölgynél is. Éva, kedves volt és mosolygós. Levetkőztem és lezuhanyoztam, majd rátértünk a lényegre. Érdekesség, hogy a randi előtt bevettem egy potencia növelő készítményt, olyan hatása volt mint az állat.  Így hát kőkemény , merev szerszámmal  léptem be a lakásba. Makktársaim,  biztos megértik a lelki állapotom, nagyon, nagyon akartam lyuk közelébe jutni. 

 

  Szóval évekkel ezelőtt randiztam Éva Cicával.

 

 Emlékszem, hogy Éva nagyon jól szívott, natúrban ahogy kell. Rutinosan, ügyesen szopott , tudja, hogy mi kell a férfiaknak, élveztem. Franciázás után ahogy szoktam boldogítani a hirdető nőket,  Évának is szépen, ellőről , hátulról,  majd újra ellőről vertem.

 

A teste kellemesen formás, domborodik szépen,  lehet markolni.Szépek a combok.  A Cicus tapasztalt hölgy így feltűnt neki, hogy bár keményen verem, nem tudok elélvezni. Rá is kérdezett, hogy :

 

 - Ittál, vagy bevettél potencianövelőt?   Azok szoktak nehezen elmenni, akik ilyen dolgokkal élnek. 

 Tagadtam, nem ittam, nem vettem be potencianövelőt.  De valójában , ugye  vettem be. És még megjegyezte, hogy már a vetkőzésnél látta, hogy ágaskodik a szerszámom.

 

  Vertem mint az állat, keményen és nem akart elindulni a tejem. Én próbáltam fröcsögni de hiába.  Végül oldalt fekvésben is dugtam,  befeszítettem a f*szom. Szépen markoltam a cicijét, a combjait. Keményebben, gyorsabban vertem és úgy sikerült elélveznem. Kapott egy adag tejet .

 

Makktársaim! A Cica imádja a szexet. 

 

Éva, tök jó szexpartner. Türelmesen várta, hogy fröcsögjek, nem hisztizett, hogy lejár az idő. Partnert volt . Közösen összehoztunk egy adag tejet.  Ő megjegyezte, hogy kétszer is elélvezett. Jól esett ezt hallani.  Örültem, hogy kétszer kitudtam elégíteni. 

 

 Cica! Számomra nagyon kellemes, játékos élmény volt veled dugni. Nagyon sokat kellet vernem, hogy elélvezek, és te ebben partnerem voltál.

 

Évát, ajánlom azoknak akik olyan nővel akarnak dugni, akik élvezik a szexet.  A teste, a cicik, a nyögések, az egész lénye. nagyon buja, szexre éhes.                    

 

Éva! ha emlékszel rám, akkor nyugodtan írj valamit a beszámolómhoz.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).