Szexpartner fórum budapest

Budapesti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
simi92 · Újonc (17 hozzászólás) · Május 5, 15:07

Sziasztok fiúk!Ha jót akartok Pomponellát elkerülitek mesze!Hatalmas színész pályát tévesztett tiszta hazugság amit a telefonba mond!Semmi nem igaz abból amit kiír!Előre kell fizetni NONSZENSZ!!!Csak pénzkidobás,ha elmentek hozzá!Igaz amit írok!Keressetek mást!

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · Február 16, 16:16

Sziasztok

 

Laura (26).

 

Van valakinek vele tapasztalata? A képeken ígéretesnek tűnik.

Gábor43 · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. december 08. 14:26

Ezen az oldalon most nem látom de pár hete voltam Vickystormnál a 6. Kerületben és nagyon rossz élménnyel távoztam hiszen nem volt rendesen megfürödve nem mosta ki magát, ahogy kihúztam a farkam a gumin mindenféle mocsok volt és ennek szaga is terjedelmes volt. Ráadásul büdös volt a szája pedig csókról szó sem lehetett. Voltam már más transnál is de ilyen rosszul még soha nem jártam. Alig mertem hozzáérni borzasztó undorító volt. a lakás is koszos volt a WCbe ne mondjam hogy miket láttam alig vártam hogy eljöjjek tőlle.

westboy · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. szeptember 04. 07:28

Üdv!

Keleti környékén tudtok nekem ajánlani korrekt hölgyet? Jövő héten arra járok, lesz egy kis időm. :-)

Előre is köszi!

SzexTündér · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. április 23. 11:04

 

Alapvetően nem egészen ez volt a cél ,csak körbenéztem az oldalon ,) :))))
Ha esetleg okosabbat tudsz írni a köszönés helyett elsőre - várom szeretettel az értelmes és nemkülönben nem kötekedő  hozzászólásod :)))))))))))))))

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. április 19. 19:15

Egy kis önreklám. 

 

SzexTündér · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. április 18. 10:34

Sziasztok:)))
Csak gondoltam beköszönök ,) :)

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. január 21. 16:47

                                                                                                              Éva 47

 

  Évekkel ezelőtt látogattam meg a Cicát.

 

  Szeretem volna egy érett hölgyet boldogítani így esett a választásom Évára. Győrben találkoztunk, nagyon egyszerűen és jól eljutottam a kéjlakba.. Egy földszinti lakás. Voltam már ott más hölgynél is. Éva, kedves volt és mosolygós. Levetkőztem és lezuhanyoztam, majd rátértünk a lényegre. Érdekesség, hogy a randi előtt bevettem egy potencia növelő készítményt, olyan hatása volt mint az állat.  Így hát kőkemény , merev szerszámmal  léptem be a lakásba. Makktársaim,  biztos megértik a lelki állapotom, nagyon, nagyon akartam lyuk közelébe jutni. 

 

  Szóval évekkel ezelőtt randiztam Éva Cicával.

 

 Emlékszem, hogy Éva nagyon jól szívott, natúrban ahogy kell. Rutinosan, ügyesen szopott , tudja, hogy mi kell a férfiaknak, élveztem. Franciázás után ahogy szoktam boldogítani a hirdető nőket,  Évának is szépen, ellőről , hátulról,  majd újra ellőről vertem.

 

A teste kellemesen formás, domborodik szépen,  lehet markolni.Szépek a combok.  A Cicus tapasztalt hölgy így feltűnt neki, hogy bár keményen verem, nem tudok elélvezni. Rá is kérdezett, hogy :

 

 - Ittál, vagy bevettél potencianövelőt?   Azok szoktak nehezen elmenni, akik ilyen dolgokkal élnek. 

 Tagadtam, nem ittam, nem vettem be potencianövelőt.  De valójában , ugye  vettem be. És még megjegyezte, hogy már a vetkőzésnél látta, hogy ágaskodik a szerszámom.

 

  Vertem mint az állat, keményen és nem akart elindulni a tejem. Én próbáltam fröcsögni de hiába.  Végül oldalt fekvésben is dugtam,  befeszítettem a faszom. Szépen markoltam a cicijét, a combjait. Keményebben, gyorsabban vertem és úgy sikerült elélveznem. Kapott egy adag tejet .

 

Makktársaim! A Cica imádja a szexet. 

 

Éva, tök jó szexpartner. Türelmesen várta, hogy fröcsögjek, nem hisztizett, hogy lejár az idő. Partnert volt . Közösen összehoztunk egy adag tejet.  Ő megjegyezte, hogy kétszer is elélvezett. Jól esett ezt hallani.  Örültem, hogy kétszer kitudtam elégíteni. 

 

 Cica! Számomra nagyon kellemes, játékos élmény volt veled dugni. Nagyon sokat kellet vernem, hogy elélvezek, és te ebben partnerem voltál.

 

Évát, ajánlom azoknak akik olyan nővel akarnak dugni, akik élvezik a szexet.  A teste, a cicik, a nyögések, az egész lénye. nagyon buja, szexre éhes.                    

 

Éva! ha emlékszel rám, akkor nyugodtan írj valamit a beszámolómhoz.

tfrigosz · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. június 14. 13:02

***.Kérjük az önreklám mellőzését ***

 

Sziasztok!Csak kérdésem lenne?Szeretnék olyan hölgyet találni,aki a fenekelést is szereti,persze ésszerűen!Valaki már találkozott ilyen bátor nővel?

tiko · Újonc (14 hozzászólás) · 2018. április 14. 21:28

Kedves Makk társak,ma meglátogattam Kinga28 nevű hölgyikét  a 19kerületben a Jáhn F utcában rendel.Hát nem kellett volna sima lehúzos a csaj,flegma de amit nyújt az egyenlő a nullával.Elmentem hozzá

hogy a szokásos jól bevált programom egyikében részesítsen:Kölcsönös francia+óvszeres szex.Franciázni kezdett de valami olyan szarul hogy már majdnem hogy fájt,persze így nem lehet izgalomba jönni,végül

kézzel gyorsan kiverte kb5perc alatt,és mindezt flegma bunkó stílusban bizonygatva hogy nála a vendég az első.Senkinek nem ajánlanám a hölgyikét,s***moderálva*** ,ill megtanultam a leckét hogy olyan hölgyhöz nem érdemes menni akit nem lehet nyilvánosan értékelni az adat lapján.Sajnos így más módon nem tudom figyelmeztetni azokat akik az ilyen hölgyek áldozatává válnak.További jó punci vadászatot,sok orgazmust nektek

Amitm · Újonc (1 hozzászólás) · 2018. március 04. 06:16

Fiends need your help i want a girl in 25-30 aged..someone trusted experienced by you people...i m coming from India visit. Budapest...your help will be highly appreciated

Thanks regards

Balázs35 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 12. 21:08

Én is szívesen meglátogattalak volna:( 

 

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2016. március 08. 11:47

Minden Kedves Barátnőmnek eredményes napot, gáláns vendégeket és sok boldogságot kívánok!

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2016. február 09. 09:38

Szilviát megkeresném! Tudtok mondani róla valamit?

muxlix22 · Újonc (22 hozzászólás) · 2016. január 15. 17:18

Szia Bella neked célzom az üzim mért mentetek el győrbő?l pedig nagyo  a meg akartalak látogatni titeket Nellit is mi van Nelli vel tudsz mondani valmit kőszi :):) vagy jössz még Győrbe?? Várom privátba köszi ;)

Törölt felhasználó · 2015. november 13. 19:20

doki néni neked is doki kell!

mit tehet erröl az oldal?

 

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2015. október 06. 09:06

Meglátogattam Hollyt! Király egy csaj, istennőnek értékeltem, megérdemli még ha nem is itt mutatja magát!

lolafun · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. augusztus 12. 11:30

Kedves tippelgetők !Nem nem dolgoztam Budapesten ebben a témában, úgyhogy az ebben a témában elhangzottak mind alaptalanok,  és szín tiszta hazugság.

Szeretem amikor olyanok osztják az észt akiknek fogalmuk nincs kiről beszélnek, és igazából közük sincs az egész témához, persze a rosszindulat mindig nyerő és úgy látom itt a fórumon azonnal karöltve egymásra találtok. korábbi magánéletemhez pedig senkinek semmi köze.  

 

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2015. július 31. 07:12

Köszi fiúk az itt és a közösségin adott infókat! Sokat segítettetek!

 

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2015. május 18. 14:11

Loláról, aki most Keszthelyen "r*nd*l" tudtok valamit mondani? Milyen volt itt fenn, fiatalabban? Most jól néz ki, de a képei mintha régiek lennének!


Téma indítva: 2010.02.25., 73 hozzászólás összesen