Girls Budapest

Girls, sex partners, masseurs from Budapest
Hirdetés
242

The ads shown here are listed exclusively in the SEXPARTNER, MASSAGE and CLASSIFIED ADS category from Budapest. Use for advanced search the "SEARCH" menu item. To see other cities, click the links at the bottom of the page. If you are in contact with someone you think would like to be listed below, feel free to recommend our site to them, to be a part of one of the biggest and most watched sex partner sites in Hungary!

Girls, sex partners, massage

Forum posts about girls from Budapest

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
With hundreds of sex partners, massages or classifieds on the site and plenty of beautiful girls, the choice may not always be easy. Understandably, if you want to find out first, who you can trust, who those who may be positively viewed by others to finally really contact the sex partner that best suits your ideas. Our forum, which has been collected over the years with tens of thousands of posts unique to the country, can help in this. So if you are not sure who to choose or would like to read about it first, follow how others felt about your choice! If you may already have an experience, whether positive or negative, feel free to write to help others make a decision. Below you can see the latest posts about Budapest ads.
Budapest fórum utolsó 5 hozzászólása:

westboy · Újonc (1 posts) · September 4, 2020 7:28 AM

Üdv!

Keleti környékén tudtok nekem ajánlani korrekt hölgyet? Jövő héten arra járok, lesz egy kis időm. :-)

Előre is köszi!

SzexTündér · Advertiser (2 posts) · April 23, 2019 11:04 AM

 

Alapvetően nem egészen ez volt a cél ,csak körbenéztem az oldalon ,) :))))
Ha esetleg okosabbat tudsz írni a köszönés helyett elsőre - várom szeretettel az értelmes és nemkülönben nem kötekedő  hozzászólásod :)))))))))))))))

kankirály · Lelkes újonc (63 posts) · April 19, 2019 7:15 PM

Egy kis önreklám. 

 

SzexTündér · Advertiser (2 posts) · April 18, 2019 10:34 AM

Sziasztok:)))
Csak gondoltam beköszönök ,) :)

kankirály · Lelkes újonc (63 posts) · January 21, 2019 4:47 PM

                                                                                                              Éva 47

 

  Évekkel ezelőtt látogattam meg a Cicát.

 

  Szeretem volna egy érett hölgyet boldogítani így esett a választásom Évára. Győrben találkoztunk, nagyon egyszerűen és jól eljutottam a kéjlakba.. Egy földszinti lakás. Voltam már ott más hölgynél is. Éva, kedves volt és mosolygós. Levetkőztem és lezuhanyoztam, majd rátértünk a lényegre. Érdekesség, hogy a randi előtt bevettem egy potencia növelő készítményt, olyan hatása volt mint az állat.  Így hát kőkemény , merev szerszámmal  léptem be a lakásba. Makktársaim,  biztos megértik a lelki állapotom, nagyon, nagyon akartam lyuk közelébe jutni. 

 

  Szóval évekkel ezelőtt randiztam Éva Cicával.

 

 Emlékszem, hogy Éva nagyon jól szívott, natúrban ahogy kell. Rutinosan, ügyesen szopott , tudja, hogy mi kell a férfiaknak, élveztem. Franciázás után ahogy szoktam boldogítani a hirdető nőket,  Évának is szépen, ellőről , hátulról,  majd újra ellőről vertem.

 

A teste kellemesen formás, domborodik szépen,  lehet markolni.Szépek a combok.  A Cicus tapasztalt hölgy így feltűnt neki, hogy bár keményen verem, nem tudok elélvezni. Rá is kérdezett, hogy :

 

 - Ittál, vagy bevettél potencianövelőt?   Azok szoktak nehezen elmenni, akik ilyen dolgokkal élnek. 

 Tagadtam, nem ittam, nem vettem be potencianövelőt.  De valójában , ugye  vettem be. És még megjegyezte, hogy már a vetkőzésnél látta, hogy ágaskodik a szerszámom.

 

  Vertem mint az állat, keményen és nem akart elindulni a tejem. Én próbáltam fröcsögni de hiába.  Végül oldalt fekvésben is dugtam,  befeszítettem a f*szom. Szépen markoltam a cicijét, a combjait. Keményebben, gyorsabban vertem és úgy sikerült elélveznem. Kapott egy adag tejet .

 

Makktársaim! A Cica imádja a szexet. 

 

Éva, tök jó szexpartner. Türelmesen várta, hogy fröcsögjek, nem hisztizett, hogy lejár az idő. Partnert volt . Közösen összehoztunk egy adag tejet.  Ő megjegyezte, hogy kétszer is elélvezett. Jól esett ezt hallani.  Örültem, hogy kétszer kitudtam elégíteni. 

 

 Cica! Számomra nagyon kellemes, játékos élmény volt veled dugni. Nagyon sokat kellet vernem, hogy elélvezek, és te ebben partnerem voltál.

 

Évát, ajánlom azoknak akik olyan nővel akarnak dugni, akik élvezik a szexet.  A teste, a cicik, a nyögések, az egész lénye. nagyon buja, szexre éhes.                    

 

Éva! ha emlékszel rám, akkor nyugodtan írj valamit a beszámolómhoz.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).