Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
143

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

LambertGyula · Újonc (16 hozzászólás) · Yesterday, 5:31 PM

Rengeteg számomra ismeretlen hírdetőt látok most, de infó szinte egyikről sincs. Ha valamelyikről elkezd szivárogni valami infó, mire eljutok odáig, hogy döntést hozzak, már el is tűnt a lány. Mire jó ez? Hová rohannak? Vagy pont az a cél, hogy ne tudjunk senkiről semmit, csak rohanjunk mi is minél gyorsabban szétszórni rózsaszálainkat? Sokuknak biztosan ez kell, így tudnak létezni anélkül, hogy nyújtanának valamit a vendégnek a csalódáson kívül.  Tisztelet annak a néhány szolgáltatónak, akik régóta fent vannak változatlan néven, nem bújkálnak, nem próbálnak elfelejtődni, és mindenki által ismertek/megismerhetőek.

picúr · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · Sunday, 9:28 PM

Az biztos, hogy nem az eszük miatt járunk ezekhez a lányokhoz!

 

szara26 · Hirdető (3 hozzászólás) · Sunday, 5:40 PM

Köszönöm simon35&törpapa

Igen több infó is van a több oldalamon

Kedves pöcörö ez nem jött be

Magyar lány vagyok magasabb rozssa szállakal

És nm dolgozóm  natúr ba semm

Ja és fojamatos látogató leszek 

DEBRECEN városotokban 

Súper város 

 

törpapa · Lelkes újonc (80 hozzászólás) · Sunday, 8:22 AM

Szara 28-ról a Pécsi fórumon lehet több bejegyzést olvasni.............

Simon35 · Újonc (1 hozzászólás) · Saturday, 9:45 PM

 

Na most ez egy baromság te tuti nem jártál nála én kb 1orája meg látogattam ez a lány mese szép és nem c*gány ez le járatás az igazat ird ne kamuz össze vissza barátom

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).