Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
161

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

slimjohn · Újonc (52 hozzászólás) · Hétfő, 10:47

Több itteni hozzászóló tett említést Zara (21)-ről. A leányzó roppant csinos, szép arcú, mutatós. Kissé hangulatember. Voltam a vendége néhányszor én is, szereztem tapasztalatokat vele kapcsolatban.

ironcorc · Lelkes újonc (116 hozzászólás) · Vasárnap, 13:33

Zara 21! Érdekes, szép és csinos teremtés. A viselkedése több mint érdekes *** moderálva ***

Dawee2000 · Újonc (1 hozzászólás) · Szombat, 08:34

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

 

Katrynához én is visszatérö vendég vagyok 1 órás programját szoktam választani igazán jól kényeztett soha semmilyen formában nem okozott még csalodást bár még nem probáltam vele ki a poposzexet... Nem biztos hogy válalna a méreteim miatt..

Szép arcú a képei valósak és kedvessége abban rejlik hogy aki megadja a neki járó tiszteletett az viszonzásra lel...

 

szimpi · Újonc (28 hozzászólás) · Péntek, 19:45

Kimberly 21. 

Kapcsolatfelvétel:Telefonon hívtam,többszöri kicsöngés után felvette,elmondta a lehetőségeket és egyeztettünk egy időpontot.

Megbeszélt időpont előtt a környéken voltam hívtam a pontos egyeztetés miatt de nem vette fel,ezután még párszor próbálkoztam de  nem vette fel ,és később már a telefon is ki lett kapcsolva.Ugye a lányok elvárják ha valaki késik vagy esetleg mégsem tud jönni hogy jelezzünk vissza ha mégsem megyünk,szerintem ez fordítva is kellene hogy működjön.Ugyan nem tudom miért nem vette fel ,bármi közbejöhetett neki is .Sajnálom mert a képek alapján egy nagyon csinos csajnak tűnik és a telefonba is kedves volt.

slimjohn · Újonc (52 hozzászólás) · Péntek, 14:50

Felkerestem a minap - immár sokadjára - Katrynát (27). Ő az egyik kedvenc szolgáltatóm. Az Angyalföld tér környékén "rendel" egy ideje. Kellemes, lakályos a szobája, s egy kedvező méretű ágy a fő játszótér. A lány nagyon nőies, csinos, finom, puha minden formás porcikája. Az adatlapján feltüntetett dolgokat mindig megkaphatom tőle, korrekt, barátságos leányzó. Néha kifejezetten huncut, jól kényeztet és ő is jól kényeztethető. Úgy tudom, dolgoznak arrafelé mások is, akik rossz hírbe hozták ezt a városrészt. Aki a Katryna alkatának megfelelő lányokat kedveli, nála nem fog csalódni, merem őt ajánlani

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).