Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
122

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

Csaba74 · Újonc (1 hozzászólás) · Yesterday, 3:07 PM

Sziasztok annyival kiegészítelek hogy mások felét sem teljesítik mint Móni.Lehet hogy szedett magára de jól áll neki meg hát urak ne várjunk el mindent tőlük egyik percről a másikba beesünk az ágyukba

 

Frontális · Újonc (2 hozzászólás) · Monday, 6:10 AM

Tegnap voltam Mercédesz30-nál,szerintem nagyon jó szolgáltató,közvetlen és nagyon csinos!Tudja is a dolgát biztos vissza fogok menni!

Levi1993 · Újonc (11 hozzászólás) · Sunday, 3:26 PM

 

Megtudom erősíteni a kolléga által leírtakat!

Annyi, hogy nálam elkezdett natúr franciázni, de nézegette körbe a brét percekig, el is ment a kedvem az egésztől.😀 Aztán elővette a gumit és felhúzza végül. Én Ny1-en voltam nála. Először és utoljára. 

Nándi · Őstag (369 hozzászólás) · Sunday, 2:52 PM

Viki 24 Debrecenben a L.....ya utcán, hétvégeken illetve alkalmanként Nyíregyen is tart fogadóórát!

Néhány napja jártam nála, egyeztetés és bejutás könnyen ment, azonnal tudott fogadni.

Teló hívás után 10percel már ott is voltam!

Mivel egyeztetéskor már megbeszéltük miért megyek és fixáltuk az időtartamot, érkezéskor a rózsacsokor átadásra került.

Fürdőből a szobába érkezve kezdődtek a meglepetések! Mondom üljön az ágyra és vegyen kezelésbe erre közli azt nem mert nem így szokta!

Egye fene elhelyezkedtem az ágyon ekkor ért a második meglepetés!!

Veszi elő és bontja a vegyvédelmit! Közben közli hanyagul, hogy nem hajlandó natúrban franciázni!

Mivel kicsengettem a rózsákat és dolgom végezetlenül nem akartam távozni így hagytam csinálja ahogy akarja.

Kaptam egy nagyon gyenge gumis franciskát, aztán felültettem a lécre majd kértem a kutyuli pozíciót.

Erőss koncentrálás után végére értem a dolgnak! Ettől a szolgáltatástól nem voltam elájulva!!

Többet biztos nem megyek! És ezt másoknak sem ajánlom!

 

Itt és most osztok fegyelmit ezért a melléfogásomért  kedvenceimnek,  akik vagy nem voltak elérhetőek vagy nem vették fel a telót és az sms re sem reagáltak!

 

törpapa · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · Sunday, 12:06 PM

 

Ezt komolyan mondod...

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).