Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Merci · Debrecen
+36 70 725 2312
Július 13, 11:38
Sziasztok Merci vagyok, ha szeretnél velem egy kis kellemes, izgalmas, beszélgetős időt el tölteni hívj bátran.
Csak igényes, intelligens férfiak jelentkezését várom .
Nálam a diszkréció alap és ugyan ezt várom fordítva is .
Csók
Szandi · Debrecen
+36 20 623 0824 marianbalogh0@gmail.com
Június 23, 14:10
Hívj és még beszélünk mindent puszika
Dorina · Debrecen
+36 30 594 8972
Április 26, 19:32
Gyere és tőlcs velem egy felejthetetlen orrát akár több órát nálad nálam várom hiasod puszi😘😘😘
Szandi · Debrecen
+36 20 623 0824 marianbalogh0@gmail.com
Június 23, 14:10
Minden kedves úriembert várok sok szeretettel! Kedvesség és közvetlenség alap, én ilyen vagyok kedves, érzéki mindig mosolygós lány . Hogyha szereted az izgalmas, tartalmas szexet akkor engem keresel.
Vikivel · Debrecen
+36 30 274 5210
Augusztus 28, 04:47
Szia Viki vagyok 50 éves Kedves Szakképzett masszőr! Férfiakat, Nőket egyaránt fogadok, Érzéki Frissítő lazító svéd masszást kínálok! Felejthetetlen Élménnyel! Mellbedobással, Erotikával a végén Kebel (Lingam, prosztata, Yoni ) amit kérsz. Jó ha tudod Teltebb vagyok! A mell bőségem amit látsz (110 D )és igazi! A higiénia fontos főleg ha prosztatát kérsz erre figyelj oda kérlek! Debrecenben fogadlak előzetes bejelentkezéssel. Kérlek csak is szám kijelzéssel hívj! Ha nem venném fel Próbáld később! Diszkréció adott elvárt! Fogd fel úgy hogy egy kis sziget vagyok a rohanó világban ahol igazán ellazulhatsz, füstmentes lakásban ahol te vagy a központ. Hétköznap 8 tól hívhatsz! A VIBERREN NE IRKÁLJ ISMERETLENÜL CSAK IS TELEFONON ÉRDEKLŐDJ! ( ha nem érted meg tiltalak )VIBER CSAK VISSZAJÁRÓ VENDÉGEIMNEK VAN! Még valami ha időpontra nem jössz és nem is jelzed tiltalak! Szeretettel várom hívásod puszi Viki

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Sajnos ehhez a városhoz egyelőre nincs hozzászólás.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).