Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
146

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

törpapa · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 19 perce

Kedves Austin!

Bejegyzésed tökéletesen leirja a valóságot, a dolog pikantériája hogy mélytorkot is reklámozott...........

 

Austin · Újonc (46 hozzászólás) · 3 órája

Azon kívűl hogy francia közben szörnyen fogaz, más gond nincs vele, de nekem onnantól nem volt kedvem semmihez. :D  Az a gond vele hogy többször belebotlottam már és közben nem is hozzá készültem menni. Akinek a hírdetése mögött bujkál, az éppen sosem ért rá, vagy nem dolgozott aznap, de ezt csak a helyszínen közölte... Más lányok korrekten jelzik a telefonban előre az ilyesmit és akkor időben eldöntheted hogy mész e vagy sem. 

 

Szabixx · Újonc (5 hozzászólás) · Tegnap, 20:46

 

Hali. Mesi 20 az valójában Kitty 24 és a többi is szint úgy bár néha vannak mások is de ritka! Mondjuk nekem nem volt problémám a leányzóval minden úgy van ahogy megbeszéljük!

törpapa · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · Tegnap, 20:18

Ha valaki ennyi néven hirdet, az nem véletlen..........ott már gáz van

 

humm · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · Tegnap, 19:57

Egy dolog hogy hány néven hirdet, de érdemes felkeresni?

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).