Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
150

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

Austin · Újonc (50 hozzászólás) · Tuesday, 11:53 AM
A hozzászólást moderálásra küldték. (Views)

Ha az emlékezetem nem csal, akkor Szandi 38 néven tért vissza az évekkel ezelőtt hírdető Mirella 28 (ezen a néven találtok róla beszámolót). Fenyegetőző és lehúzó egy valami. Messziről kerüljétek!!!

Pali60 · Újonc (2 hozzászólás) · Monday, 11:09 AM

Hali,

Az akit nagyon nem ajánlottam Viki(30). Hétvégén nem volt fent a profilja, ezért nem tudtam.

Üdv: Pali60

 

Austin · Újonc (50 hozzászólás) · Monday, 10:07 AM

A 30as szőke hölgy ki lenne?

 

Pali60 · Újonc (2 hozzászólás) · Saturday, 10:41 AM

Hali Mindenkinek,

 

A sok pozitív hozzászólás hatására meglátogattam Amy(32) nevű masszőzt. Egy félórára *** moderálva *** be, nekem sajnos nem jött be! Csúszka masszázs kaptam már jobbat, pl. Regina(26)-tól aki anno a Fényesudvarban rendelt. Sajnos ő már kiszállt a bizniszből. A kézi - orális levezetés sem volt a legjobb és a hozzáállása sem. *** moderálva ***. Nem leszek visszajáró!

 

Egy másik tapasztalatomról is szeretnék beszámolni. Egy 30-as szőke hölgyről van szó, 175-180 cm magas, a Firestation-nel szemben rendel (SM31). A hölgy külseje a fényképen átlagos, a valóság sokkal halványabb. Gondoltam majd a tudásával lenyűgöz, csalódnom kellett. A kézimunkát három ujjal csinálja, a francia harmatgyenge, a simogatást nem viseli, túl érzékeny, "ezt ne csináld, azt nem szeretem ....".

A szexualitása egy nagy nulla! Mindig fázott, pedig nem volt hideg és nem volt lázas sem. Kielégítetlenül távoztam. Senkinek nem ajánlom!! *** moderálva ***

 

Hogy valakiről jót is írjak. Szerintem helyben az egyik legjobb szolgáltató Zoé(25). Normál, elfogadható külsejű hölgy, szerintem a mostani képeinél jobban néz ki. Az életkor talán kicsit több (bocs Zoé). De van szexuális kisugárzása, több mindent vállal és a hozzáállása példaértékű! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

Jó vadászatot és írjatok beszámolókat!

 

Üdv: Pali60

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · May 16, 2:58 PM

Kicsit csöpögős ez a leírat!!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).