Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
152

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

Mérce · Újonc (3 hozzászólás) · Yesterday, 9:53 AM

Az utolsó képein már látszott hogy terhes. 

 

 

tobebe · Újonc (6 hozzászólás) · Sunday, 11:24 PM

 

Ha jobban elolvasod, nem hiszem, hogy reklám lenne. Az viszont való igaz, hogy nem most voltam nala, kb áprilisban, akkor nem tűnt fel a terhessége 

ironcorc · Lelkes újonc (131 hozzászólás) · Sunday, 8:51 PM
A hozzászólást moderálásra küldték. (Views)

Azt azért ne felejtsd el Dzsennánál, hogy kb  7.  hónapos terhes. Ezért aztán nem lehet eldönteni, hogy reklámozod, vagy nagyon régen voltál nála! A környezet és a körítés stimmel, jobb sorsra érdemes leányzó lenne. Így aztán a képek se igazán frissek.

 

tobebe · Újonc (6 hozzászólás) · Thursday, 9:40 AM

Utóbbi idők tapasztalata röviden: 

 

Dzsenna 21: Elég forgalmas utcán rendel, ahol nagy a forgalom, maga a hely, elég sivár, zuhanyzó nincs, vagyis nekem nem mutatta. A hölgy nagyon vonzó, erotikus kisugárzása átlagon felüli, sok viszont az extra. A francia átlagos, csók az szájrapuszi inkább, pedig extrát számolt fel, szereti ha kényezteti, szexben jó, de nem megyek vissza

Rebeka24: Sok néven hirdetett már, nem véletlenül. SOS-re mentem, ami elvileg 15 perc lenne, ebből négy percet váratott lent, majd zuhany, és a hívás után eltelt 10 perc elteltével közölte lejárt az idő, így dolgavegezetlenul jöttem el, amúgy egy átlagos franciát adott elő abban a pár percben.

Lora33: Kellemes, erotikus masszázs, majd csók és francia.

Milf Sheron39: Átlagos *** moderálva ***, jó francia, amely kölcsönös volt, csók is van.

Dzseni az apróból: Fiatal, vékony törékeny lány, aki szereti a szexet, *** moderálva *** vannak.

Alexa szinten az aprobol: Legmagasabb toronyepulet, testre csinos, de az arca már nem az igazi, nagyon rossz francia, átlagos szex, nem érte meg. 

Már nem látom a hirdetést Mona37: Hívtam, telefonban kedves tájékoztatás, majd időpont megbeszélése, amelyre pontosan érkeztem. Jeleztem megérkezésemet, kért még egy-két percet, melyet bőven kivártam, utána pedig már hiába hívtam, nem vette fel. Nemcsak a hölgyek ideje drága, hanem a miénk is...

Mia28: Nekem nagyon bejön , iszonyatosan szexi nő. *** moderálva ***, nagyon jól csókol, a franciaja átlagos a szexben nagyon jo

Breitling · Újonc (41 hozzászólás) · Wednesday, 9:10 PM

Ismét egy masszázs beszámoló röviden!

Maja 32 : *** moderálva *** utca!A hölgy kedves,kifogástalan és nagyon szexis,csinos!Vékony,szexis tetoválással és eszméletlen kedvességgel,odafigyeléssel megáldva!Már ismertem régebbről akkor a Böszörményi úton volt hozzá szerencsém a szolgáltatás ott is maradéktalan,hibátlan volt!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).