Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
116

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Debreceni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

marcus80 · Őstag (612 hozzászólás) · 3 órája

Lily(26) és Jázmin Luxury Milf(51) egyszerre van debrecenben és szombathelyen és egyszerre 26 és 51 éves.

Ha valaki esetleg kedvet kapott volna Lily formás fenekére esélyes, hogy egy ordas nagy kamu a hirdetése.

emanuel82 · Újonc (85 hozzászólás) · Tegnap, 20:34

Heni 27:  a csaj egy csoda,köszönöm neki az észbontó együttléteket.

A hely szép tiszta, igényes kis lakás. Közelben van ingyenes parkoló is.

A lány nagyon cuki, bőre selymes, nem lehet belekötni. Alakja jobb mint a képeken, jó kemenyhúsú. Gyönyörű puncija szépen nedvesedik, kellően szűk.

A hozzállása példás, köztünk még kémia is van. A rózsa szinte baráti.

Újabban mikor Debrecenben járok,mivel hajt a vadászösztön és a kiváncsiság: próbálok más csajokat is hívni előbb, akik általában nem veszik fel. Ezzel ellentétben Heni mindig elsőre felvette nekem és mindig tudott fogadni, amikor menni akartam.  Azt hiszem szerencsés vagyok.

cincér · Újonc (2 hozzászólás) · Tegnap, 12:24
A hozzászólás elbírálás alatt.
zoli05 · Újonc (15 hozzászólás) · Tegnap, 11:38

Sziasztok. Panna 22 valakinek tapasztalat?? Irjatok privibe

Cino81 · Újonc (1 hozzászólás) · Tegnap, 00:13
A hozzászólás elbírálás alatt.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).