Lányok Debrecen

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Debrecen városából
Hirdetés
139

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Debrecen városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Debreceni lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Debrecen fórum utolsó 5 hozzászólása:

híd · Újonc (10 hozzászólás) · Yesterday, 11:35 PM

Aki Iza25-öt felkeresi, a szokottnál legyen körültekintőbb, és óvatosabb.

Nándi · Őstag (379 hozzászólás) · Monday, 6:08 AM

Inkább klónok mint ikrek!

 

híd · Újonc (10 hozzászólás) · Sunday, 3:19 PM

 

Ááá! Nem lehet kamu, más a teloszám, meg a rendelési idő. Simán meg tudják csinálni, ha ikrek! :-)

picúr · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · Sunday, 11:44 AM

Szasztok.

Kinéztem Molly 26-ot, de aztán feltűnt pár érdekesség!

Molly 26 így kezdi: "Szia! Molly vagyok, 26 éves debreceni szexpartner!"

Aztán így folytatja: "Sziasztok molly vagyok 18 éves ujra a városotokba"

Ezzel egyszerre fut a hirdetése Hajdúszoboszlón is, itt ezt olvastam: "Sziasztok Molly vagyok! 19 éves lány vagyok"

Arról nem is beszélve, hogy Db.-ben 85 a melle de Szoboszlón már 95-ös, a dereka meg 27cm!!!!! Ezt azt jelenti, hogy a hölgy vagy nem ismeri a számokat vagy kamu adatokkal hirdet!

Csak nekem tűnik hiteltelennek és átverés-szagúnak úgy, hogy még ő maga sem tudja, hány éves és mik a méretei?!

Azorjd · Újonc (3 hozzászólás) · Friday, 10:40 PM

Nekem egyszer sikerült eljutnom hozzá, minden rendben volt. A szolgáltatás tökéletes volt. Igaz, elég furcsa lány.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).