Lányok Győr

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Győr városából
Hirdetés
26

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Győr városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Sarah · Győr
+36 70 628 7046 Rollo26@citromail.hu
March 14, 12:58 PM
Új lány a városban fiatal 18 éves
Hívj.
Károly49 · Győr
+36 20 939 5632
Thursday, 5:55 PM
Hölgyek részére kíséretet vállalok helytől és időkorláttól függetlenül, igény és elképzelés szerint, előzetes egyeztetéssel. 167cm, izmos alkatú vagyok, német és angol nyelv ismerettel, jogosítvánnyal.
Rebi · Győr
+36 20 993 0931 qrta6@freemail.hu
Nov 18, 2019 10:49 PM
Szia, ha szeretnél egy igazi tüzes lánnyal eltölteni fél, egy vagy több órát, esetleg legénybúcsúra, összejövetelre egy ügyes táncos lányt akkor hívj bátran. Emailt nem nagyon nézem de a telefonom mindig be van kapcsolva. Várom a hívásod. Szia

Győri lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Győr fórum utolsó 5 hozzászólása:

Aisa18 · Hirdető (1 posts) · March 8, 9:53 PM

Kedves Trago 😊 

Nem igazan szoktam itt beszélgetni sem kommentelni..inkább nézelődöm mint (hirdető)

De ezt nem birtam kihagyni ne kérdezzek rá..

Magyarul aki arcal hirdető csajszi az mind igénytelen?

Csak azért kérdezem mivel én is arccal hirdetek...és nem érzem magam igénytelennek sőtt kikérem magamnak..:) Ha masképp értetted akkor pedig elnézést!

Trago · Újonc (21 posts) · March 6, 7:48 PM

Ő tipikusan az 'ingyen se' kategória. Azért eléggé zuhant a színvonal Győrben az elmúlt pár évben. Én mostanában csak Vivienn(29)-nél fordulok meg többé-kevésbé rendszeresen, másokhoz nem vitt rá a lélek. *** moderálva ***. Talán nem véletlen, hogy ők mind arccal hirdetnek.

Bombajoaduma · Újonc (3 posts) · March 6, 7:05 AM

Komolyan mit vártál? Nézd meg a képeit, süt róla az igénytelenség...

 

MassageExtra · Hirdető (2 posts) · March 4, 6:22 PM

Amîg ilyen retkek vannak 🤷‍♀️ MI, NORMÁLIS LÁNYOK NE CSODÁLKOZZUNK, hogy egyre több város lett ilyen szinten szétcseszve! Alfonz54 jól tetted, hogy eljöttél, remélem többen cselekszenek így, mint aki bevállalja a fertőt!!!! 🙏🙏🙏

 

Alfonz54 · Újonc (1 posts) · March 3, 11:53 PM

Ma voltam Amiránál Amira20

Nem ajánlom senkinek!!!

Retusált a fotói, sokkal vékonyabb mint a fotókon, 

És elég igénytelen is. Szobában állott szag.

Ápolatlan szét kent smink az arcán, stb. 

Ami a legfőbb NF-át kértem amire a válasza ő olyat nem vállal csak szex van nála Natúrban plussz rózsaszálért. Vissza is kérdeztem tőle hogy talán rosszul hallottam de megismételte másodszor is..

Eléggé le dermedtem..

Távoztam is tőle.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).