Masszázs Nyíregyháza

Vidéki masszőzök, masszőrök Nyíregyháza városából
Hirdetés
6

Az itt megjelenő hirdetések kizárólag MASSZÁZS kategóriából kerültek listázásra Nyíregyháza városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretne válogatni hirdetőink közül, használja a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Nyíregyházi masszázs fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a Nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

Blueeye35 · Újonc (9 hozzászólás) · 15 perce

Heni 41.

 

Szexpartnerként jártam nála régebben. Képek adatok fedik a valóságot. Fiatalos arc, vagány csaj ami a képekből nem igazán jön le, így kellemes meglepetés ért. Van parkoló ami ingyenes, tud beszélgetni. Fél órára neveztem be. Kedvező rózsák. Közös zuhany, majd ágyra és kölcsönös franciás kényeztetés,  amivel annyira elidöztünk hogy nem került sor aktusra. Részemről ajánlott, biztos megyek még hozzá.

Blueeye35 · Újonc (9 hozzászólás) · 23 perce

Kata44

 

Új szexpartner. Nyíregyháza csendes utca hímes részén. Könnyű bejutás akad parkoló ami ingyenes. Képek adatok fedik a valóságot. Kedvező rózsák. Kicsi dumcsi majd akció. Zuhany nem került fel tisztán mentem így nem is kérdeztem. Tiszta hely tiszta ápolt csaj. Nagy természetesen cicik, pici pocak van de nem vészes, inkább amatőr (még). Kényelmes nagy francia ágy ami ötös. Igazi nyelves csók ami nem extra. Jól nedvesen, jó francia, majd gumi több pózban. Misszibe és kutyába nincs gond, de a többi még nem igazán megy. Sohajokkal és hangal nyugtázta hogy tetszik neki, ami szintén ötös. Én magam részéről ajánlom, fogok még menni hozzá, engem meggyőzött. Popsi nincs. Végén még kicsi beszélgetés aztán  távoztam. Nem siet nem sietett, ami szintén értékelendő.  

justaGigolo · Újonc (38 hozzászólás) · Tegnap, 18:52

Dórika inda city. 🤪

ZéróZénó · Újonc (78 hozzászólás) · Tegnap, 10:48

Iziszt nem ismerem, de Amira(26) tudok neked írni.

Úgy néz ki mint a képeken, teljesen rendben van. Normál alkat brutál nagy és szép cicikkel. Arcra nem vész, kedves, átlagos, ilyen téren teljsen rendben van. Szolgáltatása fullos, szó szerint bármit megtesz vagy bármit kérhetsz. (Persze biztos van amire nemet mond, de én még nem találkoztam ilyennel, bár én a normál kereteken belüli dolgokat favorizálom). Mélytorok adja rendesen, nem mismásolja el, tolja amíg bírja, NF kellemes, nem sietős, szexben is odateszi magát minden pózban, nem unalmas. Egy jó szexre bármikor szívesen beugrok hozzá, volt hogy csak egy SOS-re ha siettem, szóval rendben van, 1x ajánlom aztán eldöntötd vissza szeretnél e menni. Egyetlen kifogás a lakás... nem túl igényes és nem túl higiénikus. Mikor bementem zuhanyozni néha azon gondolkoztam, lehet tisztább maradtam volna ha nem teszem :D Szóval ilyen téren nem túl igényes sajnos, de a szolgáltatása ellensúlyoz szerintem, alkalmanként elugrok ha egy kis mocskos szexre vágyok :D Kommunikációban nem túl erős, nem az a csacsogós fajta, de rendben van ez is szerintem. Szóval hajrá, tégy egy próbát, aztán eldöntöd e visszamész e... ;)

Tymo80 · Újonc (30 hozzászólás) · Tegnap, 06:11

Üdv mindenkinek.  Tud valaki infóval szolgálni,  Izisz 37 illetve Amira 26 szolgáltatóról?  Jöhet  privátban is. Mondjuk Ízisznél csak a masszázs van  de a kavicsok  ahoz képest magasak.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).