Szexpartner Cegléd

Ceglédi és Pest megyei szexpartnerek, vidéki lányok a legnagyobb vidéki alkalmi szexpartner kereső oldalon!
Hirdetés
3

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Cegléd városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Alekosz · Pécel
+36 20 952 0163
Tegnap, 02:35
Sziasztok biszex fiú vagyok 24 éves Lányokat fiúkat kényeztetnék diszkréció elvárt egyaránt. Helyem van, vagy kocsiban. Részletek: pénteken 19:30 - 22:30-íg és vasárnap 11:15 -13:30-íg itt vagyok elérhető. Várlak szeretettel hogy meg beszéljük a további részleteket 😘

Ceglédi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Ceglédi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Cegléd fórum utolsó 5 hozzászólása:

Törölt felhasználó · 2015. december 17. 22:58

,,Nora 27,, nevű hölgyről már leírtam a mondandómat,de még elfelejtettem egy nagyon fontos dolgot:amikor beszél vele az ember telefonon,akkor nagyon kedves,szinte belemászik az ember fülébe.De tök mindegy a lényegen ez sem változtat,ez a dolog ne tévesszen meg senkit se hogy mennyire kedves fülbemászóan édes hangja van,mert az a dolog úgysem rólad fog szólni,hanem valami másról.............. 

Törölt felhasználó · 2015. december 15. 23:45

a Ceglédi  ,,Nora 27,, nevű hölgyet senkinek nem ajánlom.Nem csinálja meg az előre megbeszélt dolgokat,legalábbi nem úgy ahogy a telefonba mondta,mind ezek mellett borzasztóan nagyképű állandóan fényezi magát hogy Ő mekkora sztár.Mindenképp kerűljétek el,ha nem akartok magatoknak egy rossz napot!Inkább Szolnokon vagy Kecskeméten nézzetek szét!

Viktória33 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. december 11. 20:12

A helyes név Vikike 32 , elnézést az elírásért :)

 

Viktória33 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. december 11. 20:07

Tisztelt Vivien 32 hirdető!

 

Legyen szíves az összes hirdetéséről / startapró, beszámolók .com, Videkilány, stb. / A Debreceni Victória lelopott képeit Levenni ! Köszönöm !

Victória  -- Victória  Masszázsa    Debrecenből .

Kiti · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. október 16. 22:37

Szia minden esetre azert valtoztattam a nevem mert eredetilleg vivien vagy ugy ismer mindenki

r

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).