Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városából
Hirdetés
26

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Zalaegerszeg városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Barbi · Zalaegerszeg
+36 30 413 4072
October 10, 9:22 AM
Szia aranyos, kedves, oda adó lány Vagyok!
Ha szeretnél fél vagy egy órát (vagy akár többet) kikapcsolodni vagy jól érezni magad hívj bátran! Tőlem csak kielégűlten távozhatsz! Rejtett számot nem veszem fel! Helyem van
Kriszta · Zalaegerszeg
+36 30 907 6911 krisztike62@citromail.hu
October 7, 6:01 PM
Október 21-25-ig nem dolgozom, október 26 az első nap. Ha jönni szeretnél, ezt vedd figyelembe kérlek.
Kérek mindenkit, olvassa végig a hirdetésem. ha a korommal / 50es 😁/, vagy kinézetemmel gondod van, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen .
Hétfőtől - szombatig vagyok elérhető. Ha változás van, ki fogom írni.
Ha kicsörög a telefon, és nem veszem fel, hívj kicsit később.
Kérlek, ha nem érzed jól magad, halaszd el a masszázst.
Előrebocsátom, hogy sms-re NEM válaszolok!
Én szolgáltatok, a kedves vendég élvezi.
Masszázs variációkkal várlak Benneteket az otthonomban... általában 8:00.-tól
Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni.
A diszkréció adott és elvárt.
Egy kicsit előre egyeztessünk :) Egy - másfél órával a masszázs előtt.
Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :)
Ha lefoglalsz egy időpontot, de nem jössz és nem is mondod le, legközelebbi alkalom nem lesz.
Hivatalosan, szakképzettséggel.
A masszázs szexmentes!
Éjjel NEM dolgozom! Ne emailt írj, telefonálj.
Amanda · Zalaegerszeg
+36 70 655 5896
10 hours ago
Sziasztok Amanda vagyok egy félver csinos fiatal 21 éves szexboba.😝 ha ha nem szeretnél le maradni hivj bátran mert nem sokáig maradok. ❤🍀✋
Masszázs · Zalaegerszeg
+36 30 583 4054
Feb 29, 2016 10:32 AM
Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet.

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

Rico90 · Újonc (30 posts) · October 5, 9:01 PM

Daniella 29. Régóta bakancslistás volt! Most végre sikerült randizni vele! 10/10!! Telefonban is kedves, szemelyesen tündér. Először zavarba is hozott a kedvességével. Szeret mélyen az ember szemébe nézni, gyors zuhany után sikerült hamar feloldódnom. Meztelenül finom illattal várt az ágyon., pici beszélgetés és a lényegre tértünk. A francia óvszeres de nekem ez nem vont le a csodából!! Gyönyörű alakja van és igéző szemei. Alacsony bombasztik!! 3 pózt próbáltunk ki és mind a 3 Fenomenális volt!! Gyengéd masszázs és egy kis csacsogás a végére! Egy hullámon voltunk, szerintem vele. Em nehéz 😊 nem ajánlom senkinek mert csak magamnak akarom!! 😊😉

Hannsg · Újonc (37 posts) · June 23, 9:54 AM

Sziasztok!

Zegen kit tudnátok ajánlani, megyek arra fele a napokban. 

Köszi!

MILFHUNTER · Tag (221 posts) · November 21, 2019 9:06 AM

ez így igaz, egy istennőbe oltott tündér :)

vigyázzatok rá :)

Virág Kaposvárról · Hirdető (104 posts) · November 11, 2019 8:30 PM

Köszönöm  szépen:)

 

zoli25 · Újonc (8 posts) · November 11, 2019 7:40 PM

Virág egy csodálatos lány csak ajánlani tudom mindenkinek   

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).