Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városából
Hirdetés
22

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Zalaegerszeg városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Laura · Zalaegerszeg
+36 30 715 6326
2018.12.10. 18:07
Sziasztok én egy 26 éves higénikus életvidám pozitiv kisugárzásu kedves mosolygos lány vagyok ha többet szeretnél tudni rolam akkor hívj bátran a diszkrécio adott és elvárt! Tölts velem fél egy akár több órát is! Roma férfiakat nem fogadok
Kriszta · Zalaegerszeg
+36 30 907 6911
Január 9, 09:26
Előrebocsátom, hogy sms-re NEM válaszolok!
Kérek mindenkit, olvassa végig a hirdetésem. ha a korommal vagy kinézetemmel gondod van, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen... nyugodtan hívj képpel hirdető hölgyet.
Szeretettel várlak Benneteket az otthonomban... általában 8:00.-tól, a hét minden napján.
Hölgyeknek frissítő, uraknak lazító, erotikus masszázst ajánlok.
Kedves Urak! Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni.
A diszkréció adott és elvárt.
Egy kicsit előre egyeztessünk :) Egy - másfél órával a masszázs előtt.
Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :)
Hivatalosan, szakképzettséggel.
A masszázs szexmentes!
Éjjel NEM dolgozom!
Nina · Zalaegerszeg
+36 70 576 7206
Csütörtök, 13:41
Szia. Köszönöm hogy benéztél hozzám, és megtisztelsz a telefon hívásoddal! Igényes, kedves türelmes hölgy vár. Diszkrét kellemes környezetben.
Ha kikapcsolódásra vágysz hívj bátran
Masszázs · Zalaegerszeg
+36 30 583 4054
2016.02.29. 10:32
Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet.
. · Zalaegerszeg
+36 30 710 4561
Tegnap, 08:34
Szia 35-éves bi fiú találkozna párokkal lányokkal fiukkal vas zala megye sopron környéke. Anyagiaktol mentesen hívj megbeszéljük

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

puncimániás · Újonc (3 hozzászólás) · Január 5, 11:54

Tegnap este én is tiszteletemet tettem Miránál igaz elég késői időpontban de mint máskor most sem kellett csalódnom(igaz már többször  is voltam nála)és csak csatlakoznék az előttem szóló Szabadoshoz nagyon profi és közvetlen a leányzó 10/10 nálam.

szabados · Újonc (3 hozzászólás) · Január 4, 18:35

Az imént meglátogattam fél óra erejéig Mirácskát (Mira 29), és abszolút nem bántam meg. Egy pici, de hangulatosra kialakított belvárosi lakásban rendel. Nagyon finom a natúr franciája, bő nyál és minden, ami kell. A mélytorkozást sem utasítja vissza (még ha az nekem nem is akkora kedvencem, de van, aki imádja). Jó pont, hogy olyan dolgokat is lazán megcsinál, amit más hölgyek vagy egyáltalán nem, vagy csak többlet virágszálak ellenében. Csak kérni kell. Annyiból nem volt csak szerencsém, hogy kölcsönös franciát a közelgő piros betűs ünnepnap miatt nem szeretett volna, én meg nem erőltettem, majd legközelebb. Aktus közben nem viselkedik úgy, mint egy darab kő, odateszi magát.  Külön kiemelni a miszi pózt tudnám, nagyon kellemes élmény volt vele, ahogy a hátam, fenekem simogatja közben lágyan, az nagyon állat. (Legalábbis én az ilyen barátnős dolgoktól rendesen be tudok indulni, nem tudom, ki hogy van vele.) Klassz is lett volna ebben a pozitúrában eldurrantani a patront, de mivel előzetesen NFVSZ-t ötöltem ki befejezésnek, és a kettőt egyszerre ugye nem lehet, ezért aztán kiszálltam, és a szájában történt meg a boldog beteljesülés. És mivel még volt pár percem, ezután egy masszázst is kaptam zárásnak. Nem csak ímmel-ámmal csinálta, érződött, hogy ahhoz is ért. Kellő erővel, tempóval csinálta, tudta, hová kell nyúlni. Szívesen élveztem volna tovább ez irányú tudományát is, de sajnos letelt az idő, muszáj volt indulni. Ajánlom a hölgyet, tényleg korrekt és vendégcentrikus.

Picike64 · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. december 31. 10:14

Drága Virág mikor térsz már vissza ? Nálad jobb szerető nincs a földön !

BUÉK mindenkinek és puszi neked Virág !

galagonya99 · Újonc (19 hozzászólás) · 2018. december 06. 20:41

Már nem először és vélhetően nem utoljára ismét a punciirigység kárvallottja lettem. Azért írok a városi fórumban, mert itt talán a kedves vendég magára ismer. Nem szép dolog a megszerzett információkkal visszaélni. Az információkat azért osztjuk meg, hogy mindenki jól járjon. A leendő vendég és a jó szolgáltató egyaránt. A vendég egy jó élménnyel lesz gazdagabb a hölgy pedig több és vélhetően normálisabb partnerrel találkozik. 

A punciirigyet az különbözteti meg a többiektől, hogy az értesüléseit nem csak a maga javára fordítja, hanem egy vagy több vendég lejáratására is. Így természetesen a hölgy szemében lojálisnak tűnik a punciirigy és innen már egyenes út vezet a lejáratott személy körön kívül kerüléséhez. Pedig pont fordítva van. A punciirigy csak magára gondol, míg a hölgyet tabuk nélkül ajánló vendég sokkal inkább gondol arra, hogy a szolgáltató jó forgalma esetleg a lány gyakoribb ittlétét eredményezi és nem mellesleg arra, hogy ne érjen csalódás senkit sem, hisz önmaga is elégszer járt már pórul.

A konkrét esetben - a lány nevét nem írnám le - gyakorlatilag olyan sok személynek ajánlottam a lányt, hogy képtelen vagyok visszaemlékezni arra, hogy valóban elejtettem-e azt az információt vagy sem ami kiverte a biztosítékot nála. Mivel hiszek neki, így ezt elfogadom és beismerem a hibámat. A második dolog viszont szemenszedett hazugság, amit biztosan sosem mondtam ráadásul nem is igaz.

Ha ráismer magára az illető és miután kiörömködte magát a jól végzett dolga kapcsán azért gondolkodjon el, hogy legközelebb is eljut-e hasonló lányhoz vagy ki kell majd próbálnia 8-10 finoman szólva gyenge hirdetőt mielőtt újra hasonló élményben lesz része.

A lánynak - már ha olvassa - csak annyit fűznék hozzá, hogy az utolsó kérdésére a válaszom az, hogy nincs harag. Egyfelől megértem, hisz azt hiszem mindenképp csalódott bennem, másrészről talán meg is lehetett volna normálisabban beszélni, hisz arról a dologról amit rólam állítottak kevesen tudják jobban nála, hogy nem igaz. Mindettől függetlenül én továbbra is ajánlani fogom, hisz a szolgáltatása úgy gondolom jóval átlag feletti minőségű mindenki számára. Természetesen az inkriminált részt mellőzöm, még ha rákérdeznek is.

szabados · Újonc (3 hozzászólás) · 2018. november 29. 21:16

Az imént meglátogattam Judy (36)-ot.  Nem akarom nagyon bő lére ereszteni, a lényeg, hogy nem csalódtam. Fél órás kaland, környezet megfelel, tisztaság van. Átlagos arc, jó test, szép cickók. Kedves, beszélgetős partner. Fürdőből visszatérve sejtelmes félhomály fogadott, ha jól emlékszem, csak a tévé világított (de lehalkította természetesen). Normál dolgokra + ráadásként NFVSZ-re mentem. Franciája az én ízlésemnek eleinte a kelleténél erőteljesebb volt, de a végén a kis kézimunka, majd eldurranás a szájában kifejezetten jól esett.A lovagló pózt ne hagyja ki, aki elmenne hozzá, abban nagyon profi.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).