Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városából
Hirdetés
25

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Zalaegerszeg városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Masszázs · Zalaegerszeg
+36 30 583 4054
Feb 29, 2016 10:32 AM
Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet.
Laura · Zalaegerszeg
+36 30 715 6326 laszlobeata1210@gmail.com
May 14, 1:46 PM
Sziasztok Laura vagyok egy igényes fiatal lány várlak otthonomban tölts velem fél egy akkár több órát is
Laura · Zalaegerszeg
+36 30 715 6326 laszlobeata1210@gmail.com
May 14, 1:47 PM
Sziasztok én egy 26 éves higénikus életvidám pozitiv kisugárzásu kedves mosolygos lány vagyok ha többet szeretnél tudni rolam akkor hivj bátran a diszkrécio adott és elvárt! Tölts velem fél egy akár több órát is! Roma férfiakat nem fogadok
Kriszta · Zalaegerszeg
+36 30 907 6911 krisztike62@citromail.hu
April 30, 10:46 AM
Előrebocsátom, hogy sms-re NEM válaszolok!
Kérek mindenkit, olvassa végig a hirdetésem. ha a korommal vagy kinézetemmel gondod van, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen... nyugodtan hívj képpel hirdető hölgyet.
Masszázs variációkkal várlak Benneteket az otthonomban... általában 8:00.-tól, hétfőtől-szombatig.
Kedves Urak! Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni.
A diszkréció adott és elvárt.
Egy kicsit előre egyeztessünk :) Egy - másfél órával a masszázs előtt.
Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :)
Hivatalosan, szakképzettséggel.
A masszázs szexmentes!
Éjjel NEM dolgozom!

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

kisbetyár · Újonc (3 hozzászólás) · May 10, 11:40 PM

Nemrég voltam Noéminál (31), képek valósak, hozzáállás kifogástalan, jó fej csaj. Ajánlott.

simi92 · Újonc (3 hozzászólás) · May 7, 6:14 PM

Nóri csalódás volt számomra!Nem ajánlom!

lany01 · Hirdető (4 hozzászólás) · March 15, 12:24 PM

 

Igazából teljesen mindegy mert én ahova járok nagyrészt ugyanazokkal találkozom.Egerszegre nem szoktam és nem is fogok.  nekem is csak úgy szóltak hogy valaki ezt írta fel hogy pasi van a lakásban stb.. félre lett olvasva. További szép hétvégét mindenkinek.sziasztok.dior

galagonya99 · Újonc (22 hozzászólás) · March 15, 8:55 AM

Talán itt az első mondatában olvasható "rosszabb élmény" leírását olvashatjuk igazából, de ha így van akkor is félreérthető. Remélem reagál majd, mert ez így nagyon gáz. 

lany01 · Hirdető (4 hozzászólás) · March 15, 7:48 AM

 

Hát valamit biztos mert nekem melltartóm sincs..:) és a nevemet sem változtatom.üdv .dior

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).