Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városából
Hirdetés
25

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Zalaegerszeg városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Kriszta · Zalaegerszeg
+36 30 907 6911 krisztike62@citromail.hu
32 minutes ago
Kérek mindenkit, olvassa végig a hirdetésem. ha a korommal / 50es 😁/, vagy kinézetemmel gondod van, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen . A masszázst ruhában végzem!
Hétfőtől - szombatig vagyok elérhető, vasárnap csak előzetes egyeztetés alapján dolgozom. Ha változás van, ki fogom írni.
Ha kicsörög a telefon, és nem veszem fel, hívj kicsit később.
Kérlek, ha nem érzed jól magad, halaszd el a masszázst. Vedd figyelembe azt is, hogy fokozottan fertőtlenítek, igy időben jelentkezz be.
Előrebocsátom, hogy sms-re NEM válaszolok!
Én szolgáltatok, a kedves vendég élvezi.
Várlak Benneteket az otthonomban... általában 8:00.-tól
Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni.
A diszkréció adott és elvárt.
Egy kicsit előre egyeztessünk :) Egy - másfél órával a masszázs előtt.
Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :)
Ha lefoglalsz egy időpontot, de nem jössz és nem is mondod le, legközelebbi alkalom nem lesz.
Hivatalosan, szakképzettséggel.
A masszázs szexmentes!
Éjjel NEM dolgozom! Ne emailt írj, telefonálj.
Masszázs · Zalaegerszeg
+36 30 583 4054
Feb 29, 2016 10:32 AM
Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet.
Barbi · Zalaegerszeg
+36 30 413 4072
January 8, 10:13 AM
Szia aranyos, kedves, oda adó lány Vagyok!
Ha szeretnél fél vagy egy órát (vagy akár többet) kikapcsolodni vagy jól érezni magad hívj bátran! Tőlem csak kielégűlten távozhatsz! Rejtett számot nem veszem fel! Helyem van
Vanessza · Zalaegerszeg
+36 30 713 2754
January 11, 12:25 PM
Sziasztok Vanessza vagyok.🙋🏽‍♀Egy kedves magára igényes 20 éves csinos lány.😘 ha szeretnél egy felejthetetlen aktust csak hivj bátran! 😍 Viberen és WhatsApp on fogadok üzenetet. 😉 rendes üzenetre nem válaszolok. 😍 úriemberek hívását várom
Lili · Zalaegerszeg
+36 30 492 4580 vegvarilili13@gmail.com
Dec 15, 2020 9:48 AM
Sziasztok Liliána vagyok egy 20 éves fiatal vagány életvidám csaj vagyok ha szeretnél egy fél vagy akár egy pár órát el tölteni velem ketesben hivj bátran csalodást nem okozom senkinek kérlek titeket szám kijelzésel hivjatok ha pont nem értek el sms-re is válaszolok csók Liliána
Dávid · Zalaegerszeg
+36 30 872 9623
Tuesday, 11:37 AM
Zalaegerszegi 46 éves magyar srác masszázs vállal kizárólag hölgyeknek
Leyla · Zalaegerszeg
+36 70 582 4587
Wednesday, 10:25 AM
Sziasztok én egy fiatal 20 éves lány vagyok és ha szeretnél kikapcsolódni hívj bátran 🤫😊 helyem nincs sajnos 😶 rejtett számot nem veszek fel

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

car · Újonc (7 posts) · Monday, 7:14 PM

Szonjárol valaki?

jukker · Újonc (5 posts) · January 4, 9:36 PM

Köszönöm! 

 

Outsider · Újonc (10 posts) · January 4, 7:27 PM

Jennynél voltam, de még néhány évvel ezelőtt, akkor csak autós kalandot vállalt... mondjuk engem zavart fényes nappal egy földesút szélén állni, ahonnan rálátsz a városra (ugyanúgy akár ránk is onnan) de azóta talán van lakása. Amúgy C vágány, de tiszta, jópofa, dumás, husis (de feszes) leány, szép nagy valódi cicikkel. Nekem a hely gáz volt, de a csaj megéri.

jukker · Újonc (5 posts) · January 4, 3:58 PM

Üdv mindenkinek!

A következő Hölgyekről van valakinek tapasztalata?

Jenny 25, Diana 47, Laura 29

 

Köszönöm előre is! 

Üdv

Rico90 · Újonc (30 posts) · October 5, 2020 9:01 PM

Daniella 29. Régóta bakancslistás volt! Most végre sikerült randizni vele! 10/10!! Telefonban is kedves, szemelyesen tündér. Először zavarba is hozott a kedvességével. Szeret mélyen az ember szemébe nézni, gyors zuhany után sikerült hamar feloldódnom. Meztelenül finom illattal várt az ágyon., pici beszélgetés és a lényegre tértünk. A francia óvszeres de nekem ez nem vont le a csodából!! Gyönyörű alakja van és igéző szemei. Alacsony bombasztik!! 3 pózt próbáltunk ki és mind a 3 Fenomenális volt!! Gyengéd masszázs és egy kis csacsogás a végére! Egy hullámon voltunk, szerintem vele. Em nehéz 😊 nem ajánlom senkinek mert csak magamnak akarom!! 😊😉

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).