Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városából
Hirdetés
15

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Zalaegerszeg városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Kriszta · Zalaegerszeg
+36 30 907 6911 krisztike62@citromail.hu
Január 9, 09:26
Előrebocsátom, hogy sms-re NEM válaszolok!
Kérek mindenkit, olvassa végig a hirdetésem. ha a korommal vagy kinézetemmel gondod van, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen... nyugodtan hívj képpel hirdető hölgyet.
Szeretettel várlak Benneteket az otthonomban... általában 8:00.-tól, a hét minden napján.
Hölgyeknek frissítő, uraknak lazító, erotikus masszázst ajánlok.
Kedves Urak! Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni.
A diszkréció adott és elvárt.
Egy kicsit előre egyeztessünk :) Egy - másfél órával a masszázs előtt.
Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :)
Hivatalosan, szakképzettséggel.
A masszázs szexmentes!
Éjjel NEM dolgozom!
Masszázs · Zalaegerszeg
+36 30 583 4054
2016.02.29. 10:32
Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet.
Hanna · Zalaegerszeg
+36 30 869 0068
Tegnap, 11:45
Sziasztok. Urak hívását várom. Kérlek kizárólag számkijelzéssel hívj. Puszi Hanna😚
Tamás · Zalaegerszeg
+36 30 829 8782
Szerda, 09:51
Hölgyeket kényeztetnék, megegyezés szerint
Zsolt · Zalaegerszeg
+36 30 161 3354 vadkutya99@citromail.hu
Tegnap, 10:24
Megnézed ahogy kirázom? esetleg rád is élvezhetek? hívj.!

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

lany01 · Hirdető (4 hozzászólás) · Március 15, 12:24

 

Igazából teljesen mindegy mert én ahova járok nagyrészt ugyanazokkal találkozom.Egerszegre nem szoktam és nem is fogok.  nekem is csak úgy szóltak hogy valaki ezt írta fel hogy pasi van a lakásban stb.. félre lett olvasva. További szép hétvégét mindenkinek.sziasztok.dior

galagonya99 · Újonc (22 hozzászólás) · Március 15, 08:55

Talán itt az első mondatában olvasható "rosszabb élmény" leírását olvashatjuk igazából, de ha így van akkor is félreérthető. Remélem reagál majd, mert ez így nagyon gáz. 

lany01 · Hirdető (4 hozzászólás) · Március 15, 07:48

 

Hát valamit biztos mert nekem melltartóm sincs..:) és a nevemet sem változtatom.üdv .dior

galagonya99 · Újonc (22 hozzászólás) · Március 14, 23:18

Attól tartok itt valamit illetve valakiket összekeversz.

 

roli55 · Újonc (14 hozzászólás) · Március 14, 22:05

voltam Diornál én is ,ennél rosszabb élmény csak 1x ért,de az is tanulságos volt.

Itt röviden ami történt: a melltartót kérésre se vette le,a farkam a kezébe vette 3-4et húzott rajta és húzta is a gumit,utána francia kb 30 másodperc volt.Ezután mondta cseréljünk helyet,ő elfekszik és most nem szeretne kölcsönös franciát se,tegyem be és dugjak.Az üveges szekrényen látom hogy a *** moderálva *** benyitja az ajtót és néz minket,majd eltűnik. Mikor elzsibbadt a lábam kértem hogy váltsunk pózt és legyen ő felül, mert már az elején megbeszéltük a lovaglást,erre közölte hogy pózváltás extra díjas,kérdeztem mennyi lenne,elkezdi +*** moderálva *** ft. Az 1 órában többszöri aktust felejtsed el. Kihúztam a farkam és mondtam hogy én távozok. Kifelé menet a *** moderálva *** ott ült velem szemben a sötét konyhában....

1 óra *** moderálva ***,mellé *** moderálva *^^ a pózváltás? Abszurdum kategória,amint kap a lány egy negatív kommentet ,névváltás és új hirdetés,most Hanna néven fut.

Vigyázat vele!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).