Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városából
Hirdetés
23

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Zalaegerszeg városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Masszázs · Zalaegerszeg
+36 30 583 4054
2016.02.29. 10:32
Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet.
Laura · Zalaegerszeg
+36 30 715 6326
Vasárnap, 08:13
Sziasztok én egy 26 éves higénikus életvidám pozitiv kisugárzásu kedves mosolygos lány vagyok ha többet szeretnél tudni rolam akkor hívj bátran a diszkrécio adott és elvárt! Tölts velem fél egy akár több órát is! Roma férfiakat nem fogadok
Diay · Zalaegerszeg
+36 30 723 2310
Február 1, 11:45
Szia Diay vagyok egy 170cm, 60kg és 29 éves. Úgy érzed, hogy hajt a vágy! Ne tétovázz! Gyere ígérem minden vágyad teljesítem és a gyönyör felső fokára juttatlak vállalok gruppen sexet is.
Suzy · Zalaegerszeg
+36 30 881 1410
Szerda, 08:26
Szia 24 eves 165cm 55kg barna haju magyar lany vagyok imadom a sexet mindent valalok egyedul popot nem zalaszentgrot mellet vagyok 5 kmre haz nincs gyere nem fogod meg banni szep napot

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

puncimániás · Újonc (2 hozzászólás) · Tegnap, 18:41
A hozzászólás elbírálás alatt.
Kicsike22 · Hirdető (1 hozzászólás) · Szerda, 22:16

Köszönöm szépen puszi 😘

szabados · Újonc (1 hozzászólás) · Október 25, 13:59

A feltűen szép Denissáról az elmúlt időben többen kérdezősködtek, többek közt nekem is írt valaki pár hete, de akkor még nem tudtam segíteni abban, mennyire ajánlott a hölgy. Ma végül is voltam nála, még friss az élmény, úgyhogy akkor megosztom veletek. Mindenekelőtt köszönet illeti galagonya99 kollégát, mert az ő első véleménye elolvasásának hatására mertem egyáltalán elmenni hozzá, mert teljesen ismeretlenhez sosem megyek.

 

A legfőbb pozitívum, amit ki kell hangsúlyozzak, hogy a képek  nem hazudnak. Tényleg egy elképszetően gyönyörű, szívdöglesztő jelenség, ritka az ilyen kisugárzással bíró hirdető.

 

De, és itt van az a fránya de. A szolgáltatás színvonala az olyan szo-szo... nem voltam maradéktalanul elégedett. Általam már jól ismert lakásban, Zalaegerszeg közlekedési csomópontjától nem messze fogadott. Erőteljesen érződik, mennyire kezdő. A hölgy bizonyos pózokat nem vállal, nem igazán értem ennek okát. Zoknis franciát kérni csak előjátékként volt lehetséges, aztán amikor kis digi-dugi után megkérdeztem, lehetne-e még több francia, nemet mondott, ezt sem értem. Ha nem akarta a kettőt ugyanabban a gumiban csinálni, nem lett volna semmi újat feltenni. Talán a virágcsokromból azért futotta volna rá, nem? De azért a kézimunkára hajlandó volt. Itt ért a következő meglepi: marad a védőfeszerelés! Hogy a franciát csak gumiban vállalja, az még oké, na de a kézi levezetést is?! Ilyennel ezelőtt nem találkoztam. Később a kezétől lett végem. Alapvetően kellemes volt, mint ahogy a szex, a francia is előtte, de nem is tudom, valahogy ezek a furcsaságai mégis rányomták a bélyegüket. Jobb is lehetett volna, na. Ezután még vállalta, hogy megmasszíroz, de előtte felvette a telefonját, hogy a soron következő pácienst lefixálja, mindezt a fülem hallatára. Egyrészt ez számomra is elég kizökkentő volt, másrészt a hívó fél sem kapta meg azt a diszkréciót, amit nyilván elvárt volna. Maga a levezető masszázs szinte semeddig nem tartott, pár simítás, és Denissa felszólított, hogy mennem kell. (5 perccel korábbra adott időpontot, mint az én fél órám letelt volna.)

 

Környezet: a zuhanyzóból nem jött melegvíz, szerintem a kazán be se volt kapcsolva. Az ágyra nagyon jól jött volna egy tiszta lapedő legalább, mert anélkül foltok meg kosz volt rajt, nem akarom tudni, kik feküdtek benne előttem. Remélem, ezek a bakik csak annak betudhatók, hogy épp előttem érkezett ő is a lakásba (bár akkor megtehette volna, hogy csak későbbre hív, mire elkészül az ügye-bajos dolgokkal).

 

Denissa, ha esetleg olvasod ezt a bejegyzést, megkérlek arra, hogy legközelebb próbálj valamivel vendégcentrikusabb lenni, és figyelj az aprónak tűnő részletekre is. Amint ez meglesz, és tényleg komolyan gondolod ezt a hivatást, az arcoddal és testeddel te leszel a város sztárja. Komolyan mondom.

galagonya99 · Újonc (18 hozzászólás) · Október 22, 22:47

Denissa20

fél óra, nálam

 

Csodaszép kis szőke tündér. Nagyon kedves, barátságos teremtés, végig mosolygós. Nem voltam ráhangolódva a dologra, így nem forszíroztam az extrákat. Kerek rózsában csak gumis francia volt, a nélkül szerintem nem lenne rossz. Kegyetlen szűk a hölgy puncija. Nem is mertem kérni, hogy lovagoljon. Kissé befűtöttem, így hamar ki is melegedtem ezért a végét kézzel kértem, mert különben ráizzadtam volna szegényemre. 

A látvány miatt mindenképp érdemes kipróbálni. A műsor kezdő ugyan, de akinek nincs túl nagy szerszáma, az végre úgy érezheti, hogy tényleg huncutkodik. Legközelebb egy órát kérek és bízom benne, hogy felkészülve rá én is meg tudom egy kicsit örvendeztetni.

galagonya99 · Újonc (18 hozzászólás) · Október 21, 13:17

Aludtál volna Te is inkább fórumozás helyett. :-))

A beszámoló címe lehetne mondjuk: Paranormális szeretkezés

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).