Szexpartner fórum zalaegerszeg

Zalaegerszegi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Rico90 · Újonc (30 posts) · October 5, 9:01 PM

Daniella 29. Régóta bakancslistás volt! Most végre sikerült randizni vele! 10/10!! Telefonban is kedves, szemelyesen tündér. Először zavarba is hozott a kedvességével. Szeret mélyen az ember szemébe nézni, gyors zuhany után sikerült hamar feloldódnom. Meztelenül finom illattal várt az ágyon., pici beszélgetés és a lényegre tértünk. A francia óvszeres de nekem ez nem vont le a csodából!! Gyönyörű alakja van és igéző szemei. Alacsony bombasztik!! 3 pózt próbáltunk ki és mind a 3 Fenomenális volt!! Gyengéd masszázs és egy kis csacsogás a végére! Egy hullámon voltunk, szerintem vele. Em nehéz 😊 nem ajánlom senkinek mert csak magamnak akarom!! 😊😉

Hannsg · Újonc (37 posts) · June 23, 9:54 AM

Sziasztok!

Zegen kit tudnátok ajánlani, megyek arra fele a napokban. 

Köszi!

MILFHUNTER · Tag (221 posts) · November 21, 2019 9:06 AM

ez így igaz, egy istennőbe oltott tündér :)

vigyázzatok rá :)

Virág Kaposvárról · Hirdető (104 posts) · November 11, 2019 8:30 PM

Köszönöm  szépen:)

 

zoli25 · Újonc (8 posts) · November 11, 2019 7:40 PM

Virág egy csodálatos lány csak ajánlani tudom mindenkinek   

Roadster · Újonc (5 posts) · October 18, 2019 6:54 AM

Üdv:Volt szerencsém Emili 21 hez. Maga a lány olyan mint  a képeken csak sajnos *** moderálva *** szabadidővel rendelkezik, *** moderálva *** nagyon kezdő,sajnos de ki tudja még lehet belőle Valaki :)

hajó · Tag (247 posts) · July 15, 2019 7:13 PM

Klassz csajszi érkezett a városotokba LINDA személyében. Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy Pécsre már nem jár.

Linda!

Nagyon szép vagy az új képeken is. Puszi.

Fiúk!

Vigyázzatok rá és nagyon szeressétek! Helyettem is.

kisbetyár · Újonc (3 posts) · May 10, 2019 11:40 PM

Nemrég voltam Noéminál (31), képek valósak, hozzáállás kifogástalan, jó fej csaj. Ajánlott.

lany01 · Hirdető (4 posts) · March 15, 2019 12:24 PM

 

Igazából teljesen mindegy mert én ahova járok nagyrészt ugyanazokkal találkozom.Egerszegre nem szoktam és nem is fogok.  nekem is csak úgy szóltak hogy valaki ezt írta fel hogy pasi van a lakásban stb.. félre lett olvasva. További szép hétvégét mindenkinek.sziasztok.dior

galagonya99 · Újonc (23 posts) · March 15, 2019 8:55 AM

Talán itt az első mondatában olvasható "rosszabb élmény" leírását olvashatjuk igazából, de ha így van akkor is félreérthető. Remélem reagál majd, mert ez így nagyon gáz. 

lany01 · Hirdető (4 posts) · March 15, 2019 7:48 AM

 

Hát valamit biztos mert nekem melltartóm sincs..:) és a nevemet sem változtatom.üdv .dior

galagonya99 · Újonc (23 posts) · March 14, 2019 11:18 PM

Attól tartok itt valamit illetve valakiket összekeversz.

 

roli55 · Újonc (14 posts) · March 14, 2019 10:05 PM

voltam Diornál én is ,ennél rosszabb élmény csak 1x ért,de az is tanulságos volt.

Itt röviden ami történt: a melltartót kérésre se vette le,a farkam a kezébe vette 3-4et húzott rajta és húzta is a gumit,utána francia kb 30 másodperc volt.Ezután mondta cseréljünk helyet,ő elfekszik és most nem szeretne kölcsönös franciát se,tegyem be és dugjak.Az üveges szekrényen látom hogy a *** moderálva *** benyitja az ajtót és néz minket,majd eltűnik. Mikor elzsibbadt a lábam kértem hogy váltsunk pózt és legyen ő felül, mert már az elején megbeszéltük a lovaglást,erre közölte hogy pózváltás extra díjas,kérdeztem mennyi lenne,elkezdi +*** moderálva *** ft. Az 1 órában többszöri aktust felejtsed el. Kihúztam a farkam és mondtam hogy én távozok. Kifelé menet a *** moderálva *** ott ült velem szemben a sötét konyhában....

1 óra *** moderálva ***,mellé *** moderálva *^^ a pózváltás? Abszurdum kategória,amint kap a lány egy negatív kommentet ,névváltás és új hirdetés,most Hanna néven fut.

Vigyázat vele!

lany01 · Hirdető (4 posts) · March 13, 2019 4:26 PM

 

Naponta pár emberrel találkozom.te két ember között honnan tudod mit csinálok ?úgyhogy valótlant ne állíts..nf csak akkor van ha igényes ápolt, nem fogom boldog boldogtalannak.köszönöm.üdv.dior

simi92 · Újonc (2 posts) · February 14, 2019 5:35 PM

Voltam Diornál!Kerülendő!!FUTÓSZALAG!Egy pozitívum-cicik szépek. NF NINCS!Pedig hirdeti!A kölcsönöst addig fogadja amíg gondolja kb. 1 perc!Két vendég közt folyóson törölközővel amit kell megtisztít,parfüm aztán újra kész!!!

galagonya99 · Újonc (23 posts) · February 10, 2019 6:26 AM

Szia, Kedves!

Köszönjük, hogy tájékoztatsz minket egy "Kétes hirdetőről", akinek minimum 16 helyesírási hibája van a hirdetésében. Kicsit szűkszavúra sikerült a beszámolód. Nem hiszem, hogy bárkinek felállt volna a cerkája, de sebaj, lesz ez még jobb is.

Csók, galagonya99 (akit "leszponzoroztál" még júliusban a Tiffany23 beszámoló kapcsán. A "dühöngö" fórumban még most is olvasható)

 

Roadster · Újonc (5 posts) · February 9, 2019 5:00 PM

Nemrég jártam az apróban hirdető Kingánál.Sajnos nem Zalaegerszegen rendel de megéri meglátogatni,ami viszont kár hogy nincs búvóhelye így csak autóskaland lehetséges

puncimániás · Újonc (3 posts) · January 5, 2019 11:54 AM

Tegnap este én is tiszteletemet tettem Miránál igaz elég késői időpontban de mint máskor most sem kellett csalódnom(igaz már többször  is voltam nála)és csak csatlakoznék az előttem szóló Szabadoshoz nagyon profi és közvetlen a leányzó 10/10 nálam.

szabados · Újonc (3 posts) · January 4, 2019 6:35 PM

Az imént meglátogattam fél óra erejéig Mirácskát (Mira 29), és abszolút nem bántam meg. Egy pici, de hangulatosra kialakított belvárosi lakásban rendel. Nagyon finom a natúr franciája, bő nyál és minden, ami kell. A mélytorkozást sem utasítja vissza (még ha az nekem nem is akkora kedvencem, de van, aki imádja). Jó pont, hogy olyan dolgokat is lazán megcsinál, amit más hölgyek vagy egyáltalán nem, vagy csak többlet virágszálak ellenében. Csak kérni kell. Annyiból nem volt csak szerencsém, hogy kölcsönös franciát a közelgő piros betűs ünnepnap miatt nem szeretett volna, én meg nem erőltettem, majd legközelebb. Aktus közben nem viselkedik úgy, mint egy darab kő, odateszi magát.  Külön kiemelni a miszi pózt tudnám, nagyon kellemes élmény volt vele, ahogy a hátam, fenekem simogatja közben lágyan, az nagyon állat. (Legalábbis én az ilyen barátnős dolgoktól rendesen be tudok indulni, nem tudom, ki hogy van vele.) Klassz is lett volna ebben a pozitúrában eldurrantani a patront, de mivel előzetesen NFVSZ-t ötöltem ki befejezésnek, és a kettőt egyszerre ugye nem lehet, ezért aztán kiszálltam, és a szájában történt meg a boldog beteljesülés. És mivel még volt pár percem, ezután egy masszázst is kaptam zárásnak. Nem csak ímmel-ámmal csinálta, érződött, hogy ahhoz is ért. Kellő erővel, tempóval csinálta, tudta, hová kell nyúlni. Szívesen élveztem volna tovább ez irányú tudományát is, de sajnos letelt az idő, muszáj volt indulni. Ajánlom a hölgyet, tényleg korrekt és vendégcentrikus.

Picike64 · Újonc (3 posts) · December 31, 2018 10:14 AM

Drága Virág mikor térsz már vissza ? Nálad jobb szerető nincs a földön !

BUÉK mindenkinek és puszi neked Virág !


Topic started at Feb 25, 2010, with 665 total posts