Lisa-ról valakinek van infója? Privátba is jöhet. Hetek óta hívom de nem veszi fel.
Zsolt0909 · Újonc (1 posts) · Sunday, 1:29 PM
Pöröly · Újonc (32 posts) · November 5, 9:25 PM
Már régebben én is voltam nála. Igazából ja korekt. Akit most én tudok ajánlani az Éva30
Nagyon kerekt. Tiszta a lakás. Ivásra invitál. Korekt nem nézi az időt, és megkerdezi mit hogy szeretnél. Plusz hogyha más helyet akarsz nem ágyban akkor szívesen csinálja. Mi pl elsőnek a fotelban kezdtük. Tényleg normális. Roma de kivételesen beszélgetős gyorsan lehet odódni nála normális hozzáálás simogat nyögte, szóval ajánlani tudom.
Peti30 · Újonc (3 posts) · November 5, 4:44 AM
A jelenlegi felhozatalból Anita kiemelkedő. Párszor voltam nála. Meg kell mondani neki, mit szeretsz, és szívesen teljesíti, de normálisan kell viszonyulni hozzá!
Pöröly · Újonc (32 posts) · November 1, 3:21 PM
Nem köszönöm. Kiesett a kislány.
karcsi30 · Újonc (68 posts) · October 30, 5:43 PM
Mit akarsz?
Fölhivjam neked?
🙂
Pöröly · Újonc (32 posts) · October 30, 9:49 AM
Szia. Esetleg Emília 19-ről valakinek infó?
Tivadarka · Újonc (7 posts) · October 8, 3:33 AM
Sziasztok! Karolina nevű hírdetőről szeretnék pár szót ejteni... Eleinte kedvesnek látszik,és a fiatal korára hivatkozva hajlamos az ember sok mindent elnézni neki. Valóban gyönyörű a lány,és nem akar neki az ember rosszat. Mondjuk az már gyanús,mikor egy ezzel foglalkozó lány,arra hivatkozik,hogy nagyon fáj neki,ezért ne tegyem be egészen. De mikor végig csak a hegyével játszik! :) És nincs szerintem nagy méretem. Majd próbálja orvosolni azzal,hogy visszaad a pénzből... Persze egy órát fizettem,de csak pár rózsaszálat. De még itt is megenyhül az ember,met legalább látja,hogy talán valahol korrekt a lány. Mindent ígért a jó véleményért cserébe. Amiből persze utólag semmit se tartott be. Sőt,le is tiltott. Mindenki döntse el maga... De számomra nagy csalódás ez a lány!
Faipar26 · Újonc (5 posts) · September 22, 9:28 PM
Sziasztok!
Szabina nevű érdekelne.
Valakinek infója? Írj privátban is. Köszönöm
karcsi30 · Újonc (68 posts) · September 21, 7:19 AM
Pont te nem írtál még egy lányról sem beszámolót.
Ne feszegessük a témát.
Repeatedly · Újonc (11 posts) · September 19, 1:37 PM
Ez felette mód dicséretes felajánlás,de:
Mindkét nő értékelhető a hirdetésénél és ezt nagyon sokan már meg is tették.Te miért nem ott teszed közkinccsé a tapasztalataidat - ha már mindenképp meg akarod osztani -,mint mások?Ha ez a fórum szimpatikusabb,minek ez a nagy sejtelmesség,pláne privátban és feltételekhez kötve?Még jó,hogy fizetni nem kell érte...
karcsi30 · Újonc (68 posts) · September 18, 9:57 AM
Lenne beszámolóm Ryan32 és Natali23 -ról.
Ha valakit érdekel írjon rám privát üzenetben.
Olyan ne írjon,aki még nem írt beszámolót egy lányról sem!
Faipar26 · Újonc (5 posts) · September 17, 8:10 PM
Sziasztok!
Mi a vélemény LIA(37)?
Repeatedly · Újonc (11 posts) · September 7, 2:03 PM
Viki878 addig lett itt tárgyalva,míg meg sem állt Sárvárig.... :P
ComePlay · Újonc (15 posts) · September 7, 11:35 AM
Érdekes,hogy minden fórumon lehúzott nővel kapcsolatban - kivétel nélkül - előbb-utóbb megjelenik valaki,aki azt bizonygatja,hogy ennél jobb márpedig nincs...🤣🤣🤣
Tüncy · Újonc (4 posts) · September 6, 11:58 AM
1et ertek igyigy🙅♀️🙅♀️
Dingó29 · Újonc (243 posts) · September 5, 7:13 PM
Bizony, számos, sőt számtalan előnye van.
Tüncy · Újonc (4 posts) · September 3, 7:29 PM
Ez mindenkepp elôny!!🙋♀️
Dingó29 · Újonc (243 posts) · September 3, 6:41 PM
Már hogyne tudnám, nem 20 éves vagyok.
Kaferfan · Újonc (5 posts) · September 3, 5:56 PM
Sakur üdv fogom is legjobb pillanatait de nem úgy volt hogy nem lehet dugni? Na ez a valós mi?
Kaferfan · Újonc (5 posts) · September 3, 5:50 PM
Hozzáértő focista legalább tudod kiről beszélsz? Zárójel a kivételek sok felekeppen számítanak😀