Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városából
Hirdetés
28

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Székesfehérvár városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Andi · Székesfehérvár
+36 30 652 9831
June 7, 3:55 PM
Szia. Andi vagyok. Úriemberek hívását várom kellemes kikapcsolódásra. Csak Magyar vendégeket fogadok. Ittas, drogos vendégeket nem fogadok. Puszi Andi
Nicol · Székesfehérvár
+36 70 351 3848
6 hours ago
Sziasztok!
Nem tudom kinek milyen nő ideálja van... én egy husikas szép arccal rendelkező milf vagyok, aki imád adni és persze kapni is!
Szeretem mikor meg könnyebülve, mosolyogva távozol tőlem...
Minden nap, elérhető vagyok, 8-20. óráig. diszkrét belvárosi lakásomban. Részletekért várom SZÁM KIJELZETT hívásod :)
Puszi : Nicol :)
Masszázs · Székesfehérvár
+36 30 202 6589
1 hours ago
MASSZÁZS - AMIKOR A LÉLEK IS ELLAZUL! Minden nap 8 tol 21 ig! Szex mentes!
Dzsenifer Lingam Masszázs · Székesfehérvár
+36 30 722 2734
Yesterday, 10:14 AM
Színvonal ahol a férfiak átélhetik a Lingam Tantra hosszan tartó kényeztetésem édes élvezetét remegő izgalmát. Csak igényesek számára akik nem a gépies kényeztetésre vágynak hanem az átlagonfelüli meghitt érzéki kikapcsolódásra egy igenyes kedves nő társaságában várlak kedvesem.


40 PERC!
Lingam Tantra masszázs.
Kölcsönös francia.


60 ÉS 120 PERC!
Yoni masszázs tanuld meg és élvezd közbe.
Test csúszka masszázs.
Intim csúszka masszázs.
Vagina izomzatal pénisz masszázs.
Kölcsönös francia kényeztetés.
Lingam Tantra masszázs.


Várom hívásod szíveskedj bejelentkezni 1órával és fogadlak.

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Gabó2010 · Újonc (8 hozzászólás) · July 1, 10:02 PM

Türelem!

...

 

spongyabob · Újonc (5 hozzászólás) · June 27, 9:14 AM

Ki az,sehol nem látni!

 

Gabó2010 · Újonc (8 hozzászólás) · June 24, 10:25 PM

Úgy látom, új kincs van városunkban! Zita! Vigyázzatok rá!

Moniqe1 · Hirdető (6 hozzászólás) · May 14, 6:47 AM

Mert nem könnyű búvóhelyet találni!

 

Zsocee · Újonc (4 hozzászólás) · April 5, 9:54 PM

Szia!

Én is kérdeztem párat a kedvenceim közűl. Sajnos csak 2 helyről kaptam választ, de mind a kettőnek az volt a baja, hogy nagyon előre lehet csak foglalni. 

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).