Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városából
Hirdetés
22

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Székesfehérvár városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Eszter · Székesfehérvár
+36 20 807 4223 esztibaby71@freemail.hu
Dec 15, 2019 10:21 AM
Csak az hívjon, írjon aki végig olvasta az adatlapomat. Igazi férfiakat keresek! Aki tud bánni a farkával és ismeri a nőket, hogy mi kell neki...
Én imádom ha dugnak, szopatnak, nyalnak falnak. Imádom a szexet lágyan, szenvedélyesen, picit vadabbul. Anált nem mindíg vállalok. Óvszer aktusnál kötelező. Durvaság, perverz dolgok kizárt. 48 éves vagyok, Székesfehérváron lakom de helyem nincs. Autóban, szabadban nem csinálom. Szobát tudok...8 és 19 óra között hívhattok csak. Privát telót nem veszek fel. Aki csak képeket kér vagy chatelni akar az is kerüljön el . Viberen írhatsz vagy emailre ( ) mert telót nem mindíg tudom felvenni rendes munkám miatt. Ebből az következik, hogy nem tudok egyből rendelkezésedre állni. Telt alkatú vagyok, kék szemű, világos barna hajú. Szeretem azt is ha mocskosan beszélnek hozzám szex közben de nem feltétel. Picit az alárendelt szerep is jöhet. Csók a farkatokra.
Andi · Székesfehérvár
+36 30 652 9831
Jun 7, 2019 3:55 PM
Szia. Andi vagyok. Úriemberek hívását várom kellemes kikapcsolódásra. Csak Magyar vendégeket fogadok. Ittas, drogos vendégeket nem fogadok. Puszi Andi
Suzy · Székesfehérvár
+36 70 351 3848
Yesterday, 8:20 AM
Sziasztok.
Kedves ápolt, szép arccal rendelkező, érett, de husikás milf vagyok.
Imádom a fincsi franciát, szex minden formáját... szeretnéd doromboló kis cicád, de ha szeretnéd vad tigrised leszek... ez attól függ mit hozol ki belőlem. Jó érzés látni, mikor mosolyogva távozol tőlem. Minden nap elérhető vagyok, diszkret belvárosi lakásomon fogadlak :)
Drogos-ittas- roma vendéget nem fogadok.
Várom szamkijelzett hívásod : Puszi: Suzy
King · Székesfehérvár
+36 70 348 4139
Monday, 10:25 AM
Csak hölgyek keressenek férfiak nem közös örömszerzés együtt. Irj emailt ha nem érsz el máshogy címem:
Rexona · Székesfehérvár
+36 70 512 2521
Yesterday, 9:57 PM
Sziasztok 35 éves férfi vagyok és nálam fiatalabb, egyedül álló hölgyekel ismerkednék közös programok alkalmi iletve komoly kapcsolat céljabol hívjatok sokan Viberen is elérhető vagyok sziasztok pusz

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Moniqe1 · Hirdető (12 hozzászólás) · September 25, 2019 10:26 PM

Ami rózsát terem.. Csók 

 

staffi · Őstag (682 hozzászólás) · September 20, 2019 10:38 AM

Nem akarok itt okoskodni ebbe a megyébe, de..... nem rég volt szerencsém a Vanessza 26-hoz aki nálatok hirdet, kedves, csinos, aranyos szóval nekem nagy élmény volt... :) Remélem azért hamarosan visszatér Nyiregyre :) 

Decameron1 · Újonc (4 hozzászólás) · August 11, 2019 6:19 PM

Zita gyönyörű lány és nagyon kedves. Nagyon jó vele az együttlét. 

Gabó2010 · Újonc (8 hozzászólás) · July 1, 2019 10:02 PM

Türelem!

...

 

spongyabob · Újonc (5 hozzászólás) · June 27, 2019 9:14 AM

Ki az,sehol nem látni!

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).