Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városából
Hirdetés
16

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Székesfehérvár városából. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Eszter · Székesfehérvár
+36 20 807 4223 esztibaby71@freemail.hu
Tuesday, 8:03 PM
48 éves vagyok. Csak az hívjon, írjon aki végig olvasta az adatlapomat! Igazi férfiakat keresek! Aki tud bánni a farkával és ismeri a nőket, hogy mi kell neki...
Én imádom ha dugnak, szopatnak, nyalnak falnak. Imádom a szexet lágyan, szenvedélyesen, picit vadabbul. Anált nem mindíg vállalok. Óvszer aktusnál kötelező. Durvaság, perverz dolgok kizárt. Székesfehérváron lakom de helyem nincs. Autóban, szabadban nem csinálom. Szobát tudok...8 és 19 óra között hívhattok csak! Privát telót nem veszek fel. Aki csak képeket kér vagy chatelni akar az is kerüljön el . Viberen írhatsz vagy emailre ( ) mert telót nem mindíg tudom felvenni rendes munkám miatt. Ebből az következik, hogy nem tudok egyből rendelkezésedre állni. Telt alkatú vagyok, kék szemű, világos barna hajú. Szeretem azt is ha mocskosan beszélnek de a romantikus együttlét is épp úgy vonz. Picit az alárendelt szerep is jöhet. Csók a farkatokra.
Csaba · Székesfehérvár
+36 20 960 6120
4 hours ago
40 ÉVES SZÉKESFEHÉRVÁRI FÉRFI HÖLGYEKET KÉNYEZTETNE.

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Omorit · Hirdető (1 posts) · March 14, 3:46 PM

Sziasztok,

Soha nem írtam ide, de kérlek vigyázzatok! Anna nevű 20 éves Szabadbattyánban élő és fogadó lánnyal.

Most voltam nála, hát *** moderálva *** óranézegetős. A *** moderálva *** mikor ott voltam kuncsaftként hívtál h ezzel sürgessenek és a lányt, a lány szerintem roma etnikumu, aki a telefonba meggyőző és kedves volt, de szolgáltatást nem nyújtott. Sok sikert nektek!

Moniqe1 · Hirdető (13 posts) · September 25, 2019 10:26 PM

Ami rózsát terem.. Csók 

 

staffi · Őstag (688 posts) · September 20, 2019 10:38 AM

Nem akarok itt okoskodni ebbe a megyébe, de..... nem rég volt szerencsém a Vanessza 26-hoz aki nálatok hirdet, kedves, csinos, aranyos szóval nekem nagy élmény volt... :) Remélem azért hamarosan visszatér Nyiregyre :) 

Decameron1 · Újonc (4 posts) · August 11, 2019 6:19 PM

Zita gyönyörű lány és nagyon kedves. Nagyon jó vele az együttlét. 

Gabó2010 · Újonc (8 posts) · July 1, 2019 10:02 PM

Türelem!

...

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).