Székesfehérvári lányok

Székesfehérvári és Fejér megyei lányok, szexpartnerek és masszázs hirdetések a Lánykereső alkalmi szexpartner kereső oldalon!
Hirdetés
7

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Székesfehérvár városából. Amennyiben nem csak ebből a városból szeretnél válogatni hirdetőink közül, használd a lap alján található városok szerinti hivatkozásokat. A hirdetések egyéb szempontok alapján is kereshetők menüben található különböző kategóriák segítségével. A részletes keresés a "KERESÉS" menüpontra kattintva érhető el.

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Diko · Székesfehérvár
+36 20 366 4199 szorospunci37@gmail.com
2021.12.17. 10:55
Extra duci nő vagyok, természetes szőrös húsos puncival! Várom igényes, kedves partnerem! Van lehetőség 30 perces és 60 perces együttlétre! Csak is kizárólag SMS-ben! Diszkréció adott és elvárt is! Melyik része nem érthető a mondatnak hogy csak is kizárólag SMS-ben jelentkezz? Hiába hívsz, számmal vagy névtelenül nem veszem fel! Majd ha sms-ben mindent tisztáztunk fogunk beszélni is! Akinek nem inge ne vegye magára! Extrákra is van lehetőség de azt majd privátban! Első körben, viber-watshapp-email vagy smst kérnék! Szeretettel várlak 😘
Diko · Székesfehérvár
+36 20 366 4199 szorospunci37@gmail.com
2021.12.17. 10:57
Extra duci nő vagyok, természetes szőrös húsos puncival! Várom igényes, kedves partnerem! Van lehetőség 30 perces és 60 perces együttlétre! Csak is kizárólag SMS-ben! Diszkréció adott és elvárt is! Melyik része nem érthető a mondatnak hogy csak is kizárólag SMS-ben jelentkezz? Hiába hívsz, számmal vagy névtelenül nem veszem fel! Majd ha sms-ben mindent tisztáztunk fogunk beszélni is! Akinek nem inge ne vegye magára! Köszönöm! Extrákra is van lehetőség de azt majd privátban! Elsősorban viber-watsapp-smst kérnék! Szeretettel várlak 😘
Fruzsina Masszázs · Székesfehérvár
+36 30 145 1942
Péntek, 06:47
Szia Kedves!
Érett, széparcu, nöies magyar nő vagyok! ( 40+ )
Egy kellemes test masszázsra hivlak, kézi illetve franciás befejezéssel... ( aktus nincs nálam...! ) halk zene, lazulj... többit én csinállom, imádni fogod!
Vállalok még, lingam, prosztata, csuszka masszázst, melyet kifejezetten profin csinállok, választható 30- 60.-90. percben 🙃
Diszkrét kis kuckómban fogadlak, érkezés előtt kérlek 1. órával hivj egyeztetés végett😘 Több info telefonon illetve személyesen...
Minden nap, hétvégén is elérsz.
8-18. Oráig 😘
Addig is legyen szép napod, puszi, Fruzsina 🥰❤️

Székesfehérvári fórum • Lányok

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érthető, ha szeretnél előbb tájékozódni, kiben bízhatsz meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban a Te elképzeléseidnek legmegfelelőbb szexpartnerrel vedd fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem vagy biztos kit válassz, vagy előbb szeretnél róla tapasztalatokat olvasni, járj utána mások hogyan vélekedtek választottadról! Ha esetleg már Neked is vannak tapasztalataid, akár pozitív, akár negatív, bátran írd meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatod a Székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

SusCrofa · Újonc (4 hozzászólás) · Március 18, 09:28

Szia..

Nem 49...jó 50+ os kategoria..Arcra se ronda..de a kor azert latszik az arcán..Ajánlott kategoria,milf kedvelőknek.Alakja mint a fotokon.Nem bekébzelt ,flegma..Normális..Amit ki ir azt maradektalanul teljesiti is..Én ajanlom nyugodt szivel.

snowman · Újonc (21 hozzászólás) · Március 17, 12:17

Sziasztok!

Szokott hirdetni Ari (49) néven a képei alapján egy nagyon csinos hölgy. Van róla tapasztalatotok milyen a valóságban és érdemes-e meglátogatni? 

SusCrofa · Újonc (4 hozzászólás) · Március 9, 16:08

Köszi...

Szerezném · Újonc (4 hozzászólás) · Február 21, 06:46

Sziasztok. Fehérváron hirdető Dóránál járt már valaki? Tapasztalat? Köszönöm 

Nagadek · Újonc (24 hozzászólás) · Február 20, 10:17

       Sziasztok ! 

 

      Járt már valaki Zarahinál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ? 

 

      Privátba is jöhet a válasz és előre kösz ! 

 

     

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).