Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városából
Hirdetés
29

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Székesfehérvár városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Andi Masszázs · Székesfehérvár
+36 20 256 7088
April 23, 4:15 PM
Masszázságyas aroma terápiás olajos és krémes masszázsra.
Közben finom relaxációs zene, hogy 100%-ig ki tudj kapcsolódni. És minden rólad szóljon.
Át tudd gondolni a fontos kérdéseket, hogy kinyílkon az a bizonyos harmadik szem.
Szeretettel várlak, diszkrét magán masszázs szalonomban, ahol GARANTÁLTAN CSAK TE ÉS ÉN!
Elérhető vagyok: 10 - 22-ig.
Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges...
Lilli Masszázs · Székesfehérvár
+36 30 723 7970
Yesterday, 1:26 PM
Kedves okleveles masször várja igényes masszázs kedvelö vendégeit! Nem szexuális tevékenység! —Minden nap! 8 -tol 24 ig hétvégén is! Kérlek esti idöpontot idöben jelezni!
Eszter · Székesfehérvár
+36 20 807 4223 esztibaby71@freemail.hu
September 6, 9:03 PM
Csak az hívjon, írjon aki végig olvasta az adatlapomat. Igazi férfiakat keresek! Aki tud bánni a farkával és ismeri a nőket, hogy mi kell neki...
Én imádom ha dugnak, szopatnak, nyalnak falnak. Imádom a szexet lágyan, szenvedélyesen, picit vadabbul. Anált nem mindíg vállalok. Óvszer aktusnál kötelező. Durvaság, perverz dolgok kizárt. 47 éves vagyok, Székesfehérváron lakom de helyem nincs. Autóban, szabadban nem csinálom. Szobát tudok...8 és 19 óra között hívhattok csak. Privát telót nem veszek fel. Aki csak képeket kér vagy chatelni akar az is kerüljön el . Viberen írhatsz vagy emailre ( ) mert telót nem mindíg tudom felvenni rendes munkám miatt. Ebből az következik, hogy nem tudok egyből rendelkezésedre állni. Telt alkatú vagyok, kék szemű, világos barna hajú. Szeretem azt is ha mocskosan beszélnek hozzám szex közben de nem feltétel. Picit az alárendelt szerep is jöhet. Csók a farkatokra.
Mydanka · Székesfehérvár
+36 20 809 4552
Friday, 10:04 AM
Kedves Pasi meglátogat! Kedves, jó humorú, vidám pasi vár, kölcsönös örömökre. Kor, alkat mellékes. Messzebb is meglátogatlak. Tiszta, rendes pasi vagyok, randi az esti órákban. Egész éjszaka is megbeszélés kérdése. Másik idő pont megbeszélhető. Autós kaland is rendben van. Viber ok...2019.0913-2019.09.15-ig egész nap...
Olivér · Székesfehérvár
+36 20 272 3778
5 hours ago
Kizárólag HÖLGYEK kényeztetését vállalom, csak házhoz tudok menni.

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Decameron1 · Újonc (4 hozzászólás) · August 11, 6:19 PM

Zita gyönyörű lány és nagyon kedves. Nagyon jó vele az együttlét. 

Gabó2010 · Újonc (8 hozzászólás) · July 1, 10:02 PM

Türelem!

...

 

spongyabob · Újonc (5 hozzászólás) · June 27, 9:14 AM

Ki az,sehol nem látni!

 

Gabó2010 · Újonc (8 hozzászólás) · June 24, 10:25 PM

Úgy látom, új kincs van városunkban! Zita! Vigyázzatok rá!

Moniqe1 · Hirdető (7 hozzászólás) · May 14, 6:47 AM

Mert nem könnyű búvóhelyet találni!

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).