Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városából
Hirdetés
25

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Székesfehérvár városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Girls, sex partners, massage

Classified ads

Andi Masszázs · Székesfehérvár
+36 20 256 7088
April 23, 4:15 PM
Masszázságyas aroma terápiás olajos és krémes masszázsra.
Közben finom relaxációs zene, hogy 100%-ig ki tudj kapcsolódni. És minden rólad szóljon.
Át tudd gondolni a fontos kérdéseket, hogy kinyílkon az a bizonyos harmadik szem.
Szeretettel várlak, diszkrét magán masszázs szalonomban, ahol GARANTÁLTAN CSAK TE ÉS ÉN!
Elérhető vagyok: 10 - 22-ig.
Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges...
Liza · Székesfehérvár
+36 30 217 3597
Tuesday, 9:21 PM
Kellemes környezetben, kikapcsolódásra vágyó Urak hívását várom!
Andi · Székesfehérvár
+36 30 652 9831
April 9, 1:19 PM
Szia. Andi vagyok. Úriemberek hívását várom kellemes kikapcsolódásra. Ittas, drogos és roma vendégeket nem fogadok.

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Moniqe1 · Hirdető (5 hozzászólás) · May 14, 6:47 AM

Mert nem könnyű búvóhelyet találni!

 

Zsocee · Újonc (4 hozzászólás) · April 5, 9:54 PM

Szia!

Én is kérdeztem párat a kedvenceim közűl. Sajnos csak 2 helyről kaptam választ, de mind a kettőnek az volt a baja, hogy nagyon előre lehet csak foglalni. 

 

spongyabob · Újonc (4 hozzászólás) · April 1, 5:01 PM

Üdv Kanok!

Miért kerülik a lányok Fehérvárt,nagyon lapos már a felhozatal.Sok lánynak írtam itt,másik oldalon pár napra jöjjön ide,de mindegyik elutasítja nem.Inkább megy 10-20 ezres kisvárosba de ide nem!Hiányolom a jó nagy mellü lányokat is.Egyik sem jön.Vajon miért?

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · January 4, 6:01 PM

Sajnos Elif és Kiara is trükközik.

nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · September 12, 2018 8:25 PM

Szia! Elhiszem, hogy együtt dolgozásotok során nem tapasztaltál ilyent. Ez a te tapasztalatod, nem is vitatom.
Az én tapasztalatom az volt, amit leírtam. Lehet, hogy félreértetted. Nem az volt, hogy mással beszéltem a telefonban, hanem az, hogy más fogadott, aki ráadásul flegma volt. Lekezelő és *** moderálva *** volt. Gondolom, nem feltételezed rólam, hogy valótlant állítok, mint ahogy énis elhiszem, amit te tapasztaltál. Amit megírtam, azok a saját tapasztalataim. Ennyi az egész.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).