Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városából
Hirdetés
27

Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra Székesfehérvár városból.Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, masszőzök, dominák, párok, transzik

Apróhirdetések

Eszti · Székesfehérvár
+36 30 171 5425
2018.11.30. 15:29
Sziasztok drágáim! Ha szeretnétek egy kellemes időtöltést akkor hívjatok bátran! Barátnőmmel vállalunk szerepjátékot illetve ha szeretnétek ketten is kényeztetünk titeket! Puszi
Suzy · Székesfehérvár
+36 70 351 3848
Tegnap, 06:28
Szia! Kedves, széparcu, noiesen husis Milf vagyok. Imadok adni és persze kapni is, örömmel tölt el, mikor mosolyogva távozol tőlem... Várom szamkijelzett hivasod H-Pentekig 8-20. oraig... Puszi : Suzy :)

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választasz, nézz körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a %VAROSI_NEV% hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · Január 4, 18:01

Sajnos Elif és Kiara is trükközik.

nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · 2018. szeptember 12. 20:25

Szia! Elhiszem, hogy együtt dolgozásotok során nem tapasztaltál ilyent. Ez a te tapasztalatod, nem is vitatom.
Az én tapasztalatom az volt, amit leírtam. Lehet, hogy félreértetted. Nem az volt, hogy mással beszéltem a telefonban, hanem az, hogy más fogadott, aki ráadásul flegma volt. Lekezelő és *** moderálva *** volt. Gondolom, nem feltételezed rólam, hogy valótlant állítok, mint ahogy énis elhiszem, amit te tapasztaltál. Amit megírtam, azok a saját tapasztalataim. Ennyi az egész.

 

Noémi23 · Hirdető (11 hozzászólás) · 2018. szeptember 04. 12:24

Én évek óta ismerem az Andit, régen valóban volt rá példa, hogy előfordult az általad említett probléma. De én január óta többször dolgoztam vele együtt fehérváron, és vele dolgoztam, nem mással, a saját hirdetésére ő dolgozik, nem más!!! Az meg, hogy telefonon kivel beszélsz nem mindegy? ha éppen nem ért rá az Andi akkor én ugyanúgy felvettem a telefonját és elmondtam a lehetőségeket és ugyanígy fordítva ő is segített nekem ebben. Ebben nem hiszem, hogy van bármi kivetnivaló hiszen ettől függetlenül az ajtót az nyitja ki aki a képen szerepel! Legalábbis január óta ez biztosan így történik nála,tudom,mivel ott voltam és még leszek is időnként. A több hónapos/éves sérelmeket szerintem nem most kellene nyilvánossá tenni! 

 

Edinaline · Hirdető (1 hozzászólás) · 2018. augusztus 03. 06:51

Korrekt a hozzá állásod,talán ha mid ezt a szemébe elmontad volna ember is lehettél volna.Kedves Újonc!

 

nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · 2018. július 31. 22:31

Sziasztok!

Vigyázat! Az Andi, Bea (szilikon cici, popsi) néven hirdető lányok veszélyesek. (+36202567088) (+36702255114). 

Felhívtam a "szilikon cicis, popsist" de a másik lány fogadott. https://www.videkilany.hu/4380-andi. Gondoltam, mindegy, már nem megyek el.

Unottan, lehúzósan állt a dologhoz. Menet közben derült ki, hogy szinte ***moderálva***.

Ráadásul nem is azzal a csajjal voltál, akit kiválasztottál. Gáz az egész. :(

Kerülendő.

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthatsz, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet látsz, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találod a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalataid vagy véleményeid másokkal is megoszthatod fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).