Alexan , Monday, 12:27 AM:
Tegnap sikerült Henit elérnem.
Kellemes együttlétben volt részem.
Szuper a franciája,szexben is odateszi magát.Első találkozásunk picit visszafogott volt,de kielégülten távoztam.
Köszönöm Heni drága.🌹
Jani2 , Friday, 10:30 AM:
Második alkalommal sikerült találkoznom kedves Denisával, első alkalommal annyira lenyűgözött hogy kénytelen voltam visszatérni hozzá és egy kis csokival is kedveskedni számára :)
Rendkívül csinos és kedves nő, végig odafigyelt rám és minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Részemről ajánlott és remélem lesz még szerencsénk egymáshoz!
Denisa válasza: Köszönöm :) várlak máskor is sok szeretettel addig is puszillak
Alexan , Thursday, 6:05 PM:
Újra sikerült feleleveníteni,hogy milyen jó is Lorácska karjaiban.🤗
Társaságában lenni felüdölés,mind a testnek,mind a léleknek.
Köszönöm újra,hogy vagy nekem.
Millió csók és ölelés.😘💋🌹
Lora masszázs válasza: Én is köszönöm, forró csók és ölelés! 😍😍🤗 🤗
OsztrákRoman , May 21, 9:56 PM:
Ő egy nagyon különleges nő. Ez a kivételes megjelenés vékony, csinos és okos. Többször voltam nála, és soha nem csalódtam. Mindig teljesítette az elvárásaimat és kívánságaimat. Erőfeszítései teljesen hitelesek, jót akar tenni neked! De ne feledje, ő egy méltóságteljes emberi lény, aki tiszteletet és elismerést érdemel. Újra meglátogatom kedvencemet.

Mivel nem tudok magyarul, a Google segített (remélhetőleg helyesen).

Sie ist eine ganz besondere Frau. Diese Ausnahmeerscheinung ist zierlich, hübsch und klug. Ich war mehrmals bei ihr und wurde niemals enttäuscht. Meine Erwartungen und Wünsche wurden von ihr immer erfüllt. Ihr Bemühen ist absolut glaubwürdig, sie will dir Gutes tun! Aber vergiss nicht, sie ist ein Mensch mit Würde und verdient Respekt und Anerkennung. Ich werde meine Favoritin wieder besuchen. 

Da ich nicht ungarisch kann, hat mir Google (hoffentlich richtig) geholfen
Ujonc39 , May 15, 4:06 PM:
Belépés után annyit mondott, hogy MOST KIVÉGEZLEK.
Zuhany után meg is történt többször is!
Kész is lettem teljesen remegő térdekkel és olyan fáradt lettem mit ha egy maratont futottam volna le.
Nagyon szépen köszönöm! :)
Puszi a hasadra és egy arasszal lejjebb :)
Parfümös srác :)
ff40 , May 8, 2:50 PM:
Vékony lány szép arccal. Teszi amire befizetesz. Többször arcon élveztem , azt látszólag élvezi.
PettyaH , May 3, 9:03 PM:
Nemrég ismertem meg Nattasát, s mindjárt visszajáró vendég lettem nála. Bája, törékeny, de nagyon csinos teste, ügyessége, kedvessége és intelligenciája együttesen emeli őt a legjobb szolgáltatók közé. Meg tudja teremteni azt a barátnős légkört, amelyre igen sokan vágyunk, s amelyben meg lehet beszélni sok mindent, az erotika mezsgyéjén kívül eső dolgokat is. Nattasa hozzáállása igen jó példa arra, hogy miképp érdemes ezt a tevékenységet folytatni mindannyiunk örömére.
Nattasa válasza: Én is nagyon jól éreztem magam veled és remélem újra találkozunk puszi Nattasa
furcsagyerek , April 26, 6:14 PM:
A mai együttlét után ismét írnom kell erről a tündéri teremtésről,akit sikerült ma megajándékoznom egy szenvedélyes hancúrozással.Ő sem maradt az adósom,remekbeszabott 1 órát töltöttünk együtt.Nagyon hálás vagyok ezért az együttlétért,ahogyan a régebbi találkozásaink emléke is bennem él.Keresem a szavakat,csak szuperlatívuszokban beszélhetek Rólad...puszillak kedvesem!🥰
Ninettke válasza: 😘
Alexan , April 20, 1:22 PM:
Köszönöm szépen a randin nyújtott kedvességet és odaadást.Maradj mindig ilyen,míg lehet.😘💐🌹🤗
Zita válasza: Köszönöm szépen
bojo , April 20, 7:33 AM:
Korához képest nagyon jóó!
Ágica válasza: Köszönöm
kopasz82 , April 17, 10:12 PM:
Spontán rá írtam ma Viktóriára hogy esetleg láthatnám pár óra múlva már nála voltam szexi ruhába fogadót mint mindig, állt is a cerka még meg is kérdezte hogy az mi :) Mint mindig jól éreztem magam vele szex közbe kicsit kacérkodót is velem, minden percet élveztem vele köszönöm Viktória egy csoda vagy remélem hamarosan megint láthatlak.
Viktória válasza: Köszönöm szépen édes vagy 😍
Ati49 , April 13, 2:08 AM:
Hát én egy visszajáró vendége vagyok és remélem hogy még sokáig megtapasztalhatom kezei gyöngéd érintést ami jelenti a masszázshoz is szaktudását (remekül, jó erőteljesen masszíroz) és természetesen a gyengéd érintéseket is!
A lakás amiben fogadott egy hangulatos,tiszta félhomályban úszó gyergyákkal kivilágított szoba közepén egy masszazsággyal! Zuhannyal kezdtem , utána hasonfekve kezdett masszírozni, mindig megkérdezte nem e fáj valahol mert akkor ott jobban kezelésbe veszi.. jól csinálja!
Már hason fekve is be be csusszanik a keze a combjaim közé és izgatóan megtalálja hátulról is a szerszámomat és már így kezd izgatni...imádom...
Majd már amikor már kellően felizgatott akkor megfordulok és hát folytatódik az őrületbe kergetés ,egy kis csúszka a cicikkel,apró kis csókok...és hát én is megizlelhettem a puncija ízét ami hát nagyon kellemes és ha minden igaz szerette is a nyelvem játékát.
Ezt megköszönve ő is szájba vette a farkam és hát nagyon finoman őrítöen szopízta,nyalogatta,de nem akarta hogy gyorsan végem legyen.. húzta.. húzta csak, közben kaptam egy egy csókot is hogy még jobban megőrüljek "nesze kis majom ezt akartad" mondta..és hát a végén teljesen kicsavart, remegő lábakkal mentem zuhanyozni....minden percét élveztem és alig várom az újabb talalkozást!
:)
donmatteo , April 12, 10:13 PM:
Végre rávettem magam, hogy meglátogassam Szofi-t. Nem bántam meg, ugyanis nagyon gyönyörű valamint jó beszélgető partner is egyben.
Natúr franciával kezdtünk, majd több pózt követően ebben is lett végem (sajnos csak fél órára tudtam menni, így az idő szorított..)
Ajánlani tudom azoknak, akik az igazi dögös MILF-eket szeretik, higgyétek el megéri meglátogatni Szofi-t..:p
Buster , April 4, 4:33 PM:
Kapcsolatfelvétel könnyen ment, telefonon egyeztettünk egy óra múlva fogadott. Nagyon csinos, közvetlen. Hamar megbeszéltünk a részleteket. Amiben megegyeztünk megkaptam. Kellemesen éreztem vele magam. Biztos hogy megyek még hozzá!
Hanna válasza: Nagyon szépen köszönöm! Várni foglak sok örömmel, puszi ! 😘
erdeklodo911 , March 25, 10:00 AM:
Legkedvesebb hölgy a környéken.Plusz amit kínál az profi.Régóta járok hozza.Mondjuk valam tévedés történhetett mert letiltott pedig nem volt köztünk semmi vita sohasem.Akkor se tudok rosszat mondani.Legjobb!
Zsanett válasza: Drágám, a hülyek a túl oldalon állnak! Már negvan az ok,miért vagy tíltva.Pedig régi vendégem voltál..
dörzsi , March 17, 5:31 PM:
újra voltam ennél a szépségnél senki ne hagyja ki egy élmény vele lenni
Kitty válasza: SZIA MIA KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÉN IS IMÁDOK VELED LENNI CUKIKÁM Nagyon örülök hogy újra meg látogatták engem puszancs csók Peti 😂🤗❣️
tango21 , February 18, 1:28 AM:
Már korábban terveztem, hogy meglátogatom, ma került rá sor.
A lakás pedáns, tiszta, a fürdőben minden adott a hygiéniához.
Az együttlétről röviden. Voltam már életemben pár nővel, de ilyen szuperrel, mint Gréti, még nem találkoztam. Sokkal többet ad, mint amennyit elvárna az ember. Tervezem, hogy ismét meglátogatom, ha fogad.
Köszönöm Gréti, csodás voltál, nagyon jól éreztem magam veled.
Greti válasza: Köszönöm szépen! Persze hogy fogadlak 😘 Várom a legközelebbi találkozásunkat! 😘
Konda , January 20, 8:44 AM:
Hol is kezdjem. Lili mindenképp a top minden szempontból!
Nem mostanában találkoztunk, de nehéz elfelejteni, hogy egy bombanő! Nagyon szép cicik, fantasztikus popo, babaarc és selymes feszes puha bőr! Illatos mindenhol, babapuncika!
Nem igen találkozni hozzá hasonló hölggyel ezeken az oldalakon.
A belső tulajdonságai sem hagynak kivetni valót! Nagyon rendes megértő lány! Lehet vele beszélgetni, otthon van sokféle témában, nincs hiánya az intelligenciának!
Nekem volt egy “kisebb” bakim Nála, de mivel empatikus lány Lili, ezért meg lehet vele beszélni dolgokat, csak meg kell adni a kellő tiszteletet, gondolom én!
Alig várom, hogy ismét találkozzunk!
Köszönöm ismét!
Közelítsetek úgy Lilihez, mint egy drága kincshez!😊

Gy
Lili válasza: Köszönöm szépen :) Kedves vagy! :)
B.PISTI 21053 , January 16, 2:41 PM:
Egy Istennö Túlzások Nélkűl.Köszönöm azt az sok sok élményt amit adtáll minden alkalomkór.Immádlak Bogi.
oscar72dero , January 11, 9:34 PM:
Telefonos egyeztetést követően mentem, egy órás programra. Parkolás a közelben könnyen megoldható. A helyszín igényesen berendezett, olyan hangulatot áraszt, az ember egyből tudja, hogy jó helyen van.

A hölgy. Ő egy igazán kellemes jelenség, akinek már a közelében lenni is jó érzés. Igazán vonzó hölgy , szép arcú, jó alakú, kedves és intelligens. Egy rakás jelzőt írhatnék még ide, de száz szónak is egy a vége! Itt nem érhet csalódás. Természetesen ezek a megállapítások, az én ízlésem szerint igazak, de azt gondolom, igen kellemes társaság ő mindenképp. A képeken valóban ő van.(!) Semmi zsákbamacska!
A masszázs alapos és valóban minden porcikára kiterjedő volt. Már a hely maga is azt az érzést kelti és később a masszázs során ez az érzés egyre erősebb, hogy valóban tudja, is mit csinál. Ez kérem, nem „hátsimi”, aztán… Itt egy igazi tetőtől talpig masszázst kap az ember. Aztán a fordulás előtti rész… Ó te jó ég! Azokat a lágy, érzéki simításokat, egész nap el tudnám viselni. Csak azért érdemes ebből kizökkeni, ami eztán vár. Megfordulsz és következik A csoda, egy igazi, érzékekre ható lingam masszázs. Erről nem akarok regényt írni, de aki a masszázs(ok) szerelmese, annak biztosan ki kell próbálnia.
Egész biztos, hogy nem most találkoztunk utoljára. Én személy szerint már nagyon várom a következő alkalmat! Köszönöm!
Rea Masszázs válasza: Már én is várom, szeretek masszázsimádókkal foglalkozni, nekem is egy élmény volt! És köszönöm a dicséretet!